Άρβυλα ( Αγορά )

Αυτό φίλε μου δεν είναι κοντά στο ύψος
Σωστά, τα Lowa "LO" έχουν low-profile, τα MID με ψηλότερο προφίλ είναι πιό καλά για κυνήγι (μποτάκια). Εγώ τα πήρα ως multifunctional/all terrain, π.χ. την περασμένη Τρίτη τα φορούσα στην δουλειά με κουστούμι (χωρις γραβάτα) το πρωί στο γραφείο, μετά στο ναυπηγείο με την μπλε φόρμα και το απόγευμα έκανα μαζί τους τα ημερήσια 10.000 βήματα στο πάρκο (το πάρκο, Wohldorfer Wald, έχει δάσος, λοφάκια, λάσπες, χωματόδρομους).

Σωστά, τα Lowa "LO" έχουν low-profile, τα MID με ψηλότερο προφίλ είναι πιό καλά για κυνήγι (μποτάκια). Εγώ τα πήρα ως multifunctional/all terrain, π.χ. την περασμένη Τρίτη τα φορούσα στην δουλειά με κουστούμι (χωρις γραβάτα) το πρωί στο γραφείο, μετά στο ναυπηγείο με την μπλε φόρμα και το απόγευμα έκανα μαζί τους τα ημερήσια 10.000 βήματα στο πάρκο (το πάρκο, Wohldorfer Wald, έχει δάσος, λοφάκια, λάσπες, χωματόδρομους)

Σωστά, τα Lowa "LO" έχουν low-profile, τα MID με ψηλότερο προφίλ είναι πιό καλά για κυνήγι (μποτάκια). Εγώ τα πήρα ως multifunctional/all terrain, π.χ. την περασμένη Τρίτη τα φορούσα στην δουλειά με κουστούμι (χωρις γραβάτα) το πρωί στο γραφείο, μετά στο ναυπηγείο με την μπλε φόρμα και το απόγευμα έκανα μαζί τους τα ημερήσια 10.000 βήματα στο πάρκο (το πάρκο, Wohldorfer Wald, έχει δάσος, λοφάκια, λάσπες, χωματόδρομους).
Για να κάνεις όλα αυτά δεν πρέπει να είναι κουραστικό

την περασμένη Τρίτη τα φορούσα στην δουλειά με κουστούμι (χωρις γραβάτα) το πρωί στο γραφείο, μετά στο ναυπηγείο με την μπλε φόρμα και το απόγευμα έκανα μαζί τους τα ημερήσια 10.000 βήματα στο πάρκο (το πάρκο, Wohldorfer Wald, έχει δάσος, λοφάκια, λάσπες, χωματόδρομους).
Θοδωρή έφυγες από Βερολίνο;

Θοδωρή έφυγες από Βερολίνο;
Καλησπέρα Παντελή,
όχι δεν έφυγα από το Βερολίνο, αλλά έχω ένα έργο μέχρι τελος Ιανουαρίου και είμαι συνεχώς ανάμεσα Βρέμη, Αμβούργο και Κίελο. Ετσι μένω Τρίτη μέχρι Πεμπτη στον αδελφό μου στο Αμβούργο - βολεύει επειδή είναι ανάμεσα Βρεμη (γραφείο) και Κιέλο (ναυπηγείο).

Χωματοβουνι και πολύ πέτρα
Οπωσδήποτε με περιφερειακό λάστιχο.
Τώρα από τιμές νομίζω ότι έχουν ξεφύγει όλοι ...
Εγώ τα meindl τα σκυλομετάνοιωσα γιατί ηταν κούτσουρο.
Οποσδήποτε δοκιμή φίλε ... Αυτά τα λίγα από εμένα.

Για να κάνεις όλα αυτά δεν πρέπει να είναι κουραστικό
Συμφωνώ, τις δύο πρώτες μέρες πόνεσαν λίγο τα πόδια, αλλά τα φορώ συνέχεια γιατί ελπίζω να πάρουν σύντομα την φόρμα των ποδιών μου... Προτιμώ λίγο παίδεμα στην αρχή και κάποια τελετουργία για περιποίηση δέρματος παρά τα πλαστικά, goretex και άλλα μοντέρνα κινέζικα ή μπαγκλαντεσιανά κατασκευάσματα.

Γενικά προτιμώ δέρμα, ξύλο, μέταλλο, σχοινί λινάρι ή κάνναβης;), μάλλινη φανέλλα που να με γρατζουνάει και από πάνω σαρακατσάνικα κάπα από γιδότριχα!

ΥΓ: Αν είχα φουστανέλλα και την ανάλογη κορμοστασιά, μπορεί να φόραγα και γουρνοτσάρουχα .very funny.

Συμφωνώ, τις δύο πρώτες μέρες πόνεσαν λίγο τα πόδια, αλλά τα φορώ συνέχεια γιατί ελπίζω να πάρουν σύντομα την φόρμα των ποδιών μου... Προτιμώ λίγο παίδεμα στην αρχή και κάποια τελετουργία για περιποίηση δέρματος παρά τα πλαστικά, goretex και άλλα μοντέρνα κινέζικα ή μπαγκλαντεσιανά κατασκευάσματα.

Γενικά προτιμώ δέρμα, ξύλο, μέταλλο, σχοινί λινάρι ή κάνναβης;), μάλλινη φανέλλα που να με γρατζουνάει και από πάνω σαρακατσάνικα κάπα από γιδότριχα!

ΥΓ: Αν είχα φουστανέλλα και την ανάλογη κορμοστασιά, μπορεί να φόραγα και γουρνοτσάρουχα .very funny.
Την κάπα θα στην κάνω δώρο σαν Σαρακατσάνος που είμαι χεχε

Back