Άρβυλα ( Αγορά )

Οπωσδήποτε με περιφερειακό λάστιχο.
Τώρα από τιμές νομίζω ότι έχουν ξεφύγει όλοι ...
Εγώ τα meindl τα σκυλομετάνοιωσα γιατί ηταν κούτσουρο.
Οποσδήποτε δοκιμή φίλε ... Αυτά τα λίγα από εμένα.
Σε τιμή ναι είναι όλα φευγατα

Γτ φίλε μου τι γίνεται
Μπορεί να είναι πολυκαιρινά Παναγιώτη και λόγω πολυκαιρίας κοντά στο να ξεκολλήσει η σόλα χωρίς καν να τα φορέσεις, οπότε θα φαίνεται ότι γλιτώνεις 20-30 από την προσφορά και θα θες 50+€ συν το χρόνο και τα έξοδα να πας ως τον τσαγκάρη να τα κάνεις ξανά λειτουργικά....

Γτ φίλε μου τι γίνεται
Τα αρβύλα έχουν στρώσεις υλικών για τούς κραδασμούς ,αν έχουν μείνει 6-7 χρόνια στο κατάστημα οι στρώσεις αυτές συρρικνώνονται ,οι σόλες σκληραίνουν και σπάνε στις πρώτες εξόδους

Τα αρβύλα έχουν στρώσεις υλικών για τούς κραδασμούς ,αν έχουν μείνει 6-7 χρόνια στο κατάστημα οι στρώσεις αυτές συρρικνώνονται ,οι σόλες σκληραίνουν και σπάνε στις πρώτες εξόδους
Η μεσοσολα είναι η πρώτη που σαπίζει συνήθως αναλόγως ποιού τύπου είναι κάποιες έχουν μεγαλύτερη διάρκεια!!!

Αυτό δεν το γνώριζα φίλε μου

από πάνω σαρακατσάνικα κάπα από γιδότριχα!
Που να την βρεις πλέον αυτή την κάπα φίλε thedoorz. Σκληρό και βαρύ ντύμα, αλλά κυριολεκτικά δεν περνάει τίποτα μέσα, εκτεθειμένο στην βροχή και στον αέρα όσο θες. Το λεγόμενο τραγόμαλλο ή τραγότσαλο. Οι τσοπάνηδες την χρησιμοποιούσαν και κατάχαμα χωρίς κανένα θέμα υγρασίας.

Αν πας σε crispi Το laponia δεν κάνει για βράχια θα διαλύσει παρε το nevada είναι πολυ καλο για τ βουνό στο λέω γιατί τα χω και τα δύο
Το nevada φίλε μου τι είδες στο περπάτημα και σε κράτημα είναι καλό??

Αυτό δεν το γνώριζα φίλε μου
Έχουν πολυουρεθανική κόλλα.
Στα meindl μου ξεκόλλησαν και οι 2 σόλες ταυτόχρονα σε 1 κυνήγι !!!!
Στην τσέπη and keep walking.
Έχουν ημερομηνία λήξης οι κόλλες της σόλας σε κάποια άρβυλα.

Αχαχαχαχα
Πήγα σε κλασικό τεχνίτη τσαγκάρη να μου τις κολλήσει και μόλις είδε τα άρβυλα γέλασε και με έδιωξε ...

Ιδίως αυτά που οι σόλες στο πλάι έχουν στρώσεις από διαφορετικά υλικά έντονα χρώματα
+1000,
έκανα το 2018 δώρο στη γυναίκα μου ένα ζευγάρι meidl Colorado γυναικείο και την επόμενη χρονιά η σόλες διαλύθηκαν μέχρι που έδωσα 45 ευρώ επιπλέον και τις άλλαξα. Προσοχή στις παλιές παραγωγές, αγοραστε καινούργια μοντέλα.

Έχουν πολυουρεθανική κόλλα.
Στα meindl μου ξεκόλλησαν και οι 2 σόλες ταυτόχρονα σε 1 κυνήγι !!!!
Στην τσέπη and keep walking.
Έχουν ημερομηνία λήξης οι κόλλες της σόλας σε κάποια άρβυλα.

Αχαχαχαχα
Πήγα σε κλασικό τεχνίτη τσαγκάρη να μου τις κολλήσει και μόλις είδε τα άρβυλα γέλασε και με έδιωξε ...
Ποποοοο άντε να πληρώσεις 300 ευρώ τώρα και να πάθεις έτσι τρελαθηκες

Back