Kinigos
Moderator
Σε τιμή ναι είναι όλα φευγαταΟπωσδήποτε με περιφερειακό λάστιχο.
Τώρα από τιμές νομίζω ότι έχουν ξεφύγει όλοι ...
Εγώ τα meindl τα σκυλομετάνοιωσα γιατί ηταν κούτσουρο.
Οποσδήποτε δοκιμή φίλε ... Αυτά τα λίγα από εμένα.
Σε τιμή ναι είναι όλα φευγαταΟπωσδήποτε με περιφερειακό λάστιχο.
Τώρα από τιμές νομίζω ότι έχουν ξεφύγει όλοι ...
Εγώ τα meindl τα σκυλομετάνοιωσα γιατί ηταν κούτσουρο.
Οποσδήποτε δοκιμή φίλε ... Αυτά τα λίγα από εμένα.
Ότι διαλέξεις να είναι φρέσκα,προσοχή στις προσφορές.Σε τιμή ναι είναι όλα φευγατα
Γτ φίλε μου τι γίνεταιΌτι διαλέξεις να είναι φρέσκα,προσοχή στις προσφορές.
Γιατί θα είναι ξερά και δεν θα σου βγάλει η σόλα ούτε ένα χρόνο.Γτ φίλε μου τι γίνεται
Μπορεί να είναι πολυκαιρινά Παναγιώτη και λόγω πολυκαιρίας κοντά στο να ξεκολλήσει η σόλα χωρίς καν να τα φορέσεις, οπότε θα φαίνεται ότι γλιτώνεις 20-30 από την προσφορά και θα θες 50+€ συν το χρόνο και τα έξοδα να πας ως τον τσαγκάρη να τα κάνεις ξανά λειτουργικά....Γτ φίλε μου τι γίνεται
Τα αρβύλα έχουν στρώσεις υλικών για τούς κραδασμούς ,αν έχουν μείνει 6-7 χρόνια στο κατάστημα οι στρώσεις αυτές συρρικνώνονται ,οι σόλες σκληραίνουν και σπάνε στις πρώτες εξόδουςΓτ φίλε μου τι γίνεται
Η μεσοσολα είναι η πρώτη που σαπίζει συνήθως αναλόγως ποιού τύπου είναι κάποιες έχουν μεγαλύτερη διάρκεια!!!Τα αρβύλα έχουν στρώσεις υλικών για τούς κραδασμούς ,αν έχουν μείνει 6-7 χρόνια στο κατάστημα οι στρώσεις αυτές συρρικνώνονται ,οι σόλες σκληραίνουν και σπάνε στις πρώτες εξόδους
Ιδίως αυτά που οι σόλες στο πλάι έχουν στρώσεις από διαφορετικά υλικά έντονα χρώματαΗ μεσοσολα είναι η πρώτη που σαπίζει συνήθως αναλόγως ποιού τύπου είναι κάποιες έχουν μεγαλύτερη διάρκεια!!!
Αυτό δεν το γνώριζα φίλε μουΤα αρβύλα έχουν στρώσεις υλικών για τούς κραδασμούς ,αν έχουν μείνει 6-7 χρόνια στο κατάστημα οι στρώσεις αυτές συρρικνώνονται ,οι σόλες σκληραίνουν και σπάνε στις πρώτες εξόδους
Κάποιοι δίνουν εγγυήσεις και αντικατάσταση σόλας λόγο αστοχίας , αλλά αν έχεις ψωνίσει διαδικτυακά τότε θέλει υπομονή , επιμονή και διάθεση από την απέναντι πλευρά.Αυτό δεν το γνώριζα φίλε μου
Που να την βρεις πλέον αυτή την κάπα φίλε thedoorz. Σκληρό και βαρύ ντύμα, αλλά κυριολεκτικά δεν περνάει τίποτα μέσα, εκτεθειμένο στην βροχή και στον αέρα όσο θες. Το λεγόμενο τραγόμαλλο ή τραγότσαλο. Οι τσοπάνηδες την χρησιμοποιούσαν και κατάχαμα χωρίς κανένα θέμα υγρασίας.από πάνω σαρακατσάνικα κάπα από γιδότριχα!
Το nevada φίλε μου τι είδες στο περπάτημα και σε κράτημα είναι καλό??Αν πας σε crispi Το laponia δεν κάνει για βράχια θα διαλύσει παρε το nevada είναι πολυ καλο για τ βουνό στο λέω γιατί τα χω και τα δύο
Έχουν πολυουρεθανική κόλλα.Αυτό δεν το γνώριζα φίλε μου
+1000,Ιδίως αυτά που οι σόλες στο πλάι έχουν στρώσεις από διαφορετικά υλικά έντονα χρώματα
Ποποοοο άντε να πληρώσεις 300 ευρώ τώρα και να πάθεις έτσι τρελαθηκεςΈχουν πολυουρεθανική κόλλα.
Στα meindl μου ξεκόλλησαν και οι 2 σόλες ταυτόχρονα σε 1 κυνήγι !!!!
Στην τσέπη and keep walking.
Έχουν ημερομηνία λήξης οι κόλλες της σόλας σε κάποια άρβυλα.
Αχαχαχαχα
Πήγα σε κλασικό τεχνίτη τσαγκάρη να μου τις κολλήσει και μόλις είδε τα άρβυλα γέλασε και με έδιωξε ...
Η πλάκα είναι ότι λέω στον τσαγκάρη ... Μόνο 3 χρόνια τα έχωΠοποοοο άντε να πληρώσεις 300 ευρώ τώρα και να πάθεις έτσι τρελαθηκες