Ναι φιλε πολυ καλη τιμή...Αν μεχρι 70€ στο ζευγαρι σου βαλει και λαστιχο περιμετρικα και μπροστά εισαι αρχηγος....Εχω φιλο τσαγκαρη στην Καλλιθεα και η τιμη αυτη να ξέρεις ειναι σούπερ....Μιλησα με Αγάπιο μου φανηκε πολυ εξυπηρετικος με 55 ευρω βαζει πολυ καλη σολα κ με κατι λιγα ακομα περιφερειακο λαστιχο.
Νομιζω συμφερει.
Δευτερα του στελνω τα πρωτα 2 ζευγαρια κ αν μου αρεσει η δουλεια του καπακι στελνω κ τα άλλα.
Ευχαριστω παιδια.
Γιατί να μου κάνεις τέτοιο κακό ρε φίλε πάνω στο άνθος της ηλικίας μου;Για εσένα θα τα μαζέψουμε να καλό παντρευτείς. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Σε αυτό που θες εγώ θα πήγαινα σε lytos.Θα έλεγα μέχρι 150 ευρώ. Λάμπρο το ξέρω ρε φίλε, κυρίως με ενδιαφέρει να μην είναι πολύ βαρύ το άρβυλο. επίσης σε ορισμένα διαβάζω ότι το gtx τα κάνει πολύ ζεστά.
Κουστουματος στην εκκλησια με μποτακιΓια εσένα θα τα μαζέψουμε να καλό παντρευτείς. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Δεν ρωταει ποτε εσεναΣε αυτό που θες εγώ θα πήγαινα σε lytos.
Δεν έχεις άδικο, και ότι γράφει marine ξεκινάει με 50% πάνω.Εγω παιδια δυστυχως εχω σχηματίσει την αποψη ότι απο την στιγμη που βαφτιζουν κατι "κυνηγετικο" εχει και ενα 30% πανω τουλάχιστον...
Δηλαδη αν ψαξεις μποτακια trekking που πρακτικη διαφορα δεν εχουν με τα "κυνηγετικά" των 150€, ε ειναι στα 100€...
Η φαση μου θυμιζει τα "περι γαμου"...πας για κουστουμι και πληρωνεις 150€, αμα πεις γαμπριατικο εισαι στα 300
Πολύ ποιοτικά... είναι εταιρεία με πολλά χρόνια στο χώρο κυρίως της ορειβασίας....γι αυτό και δεν είναι τόσο γνωστά....gore tex μεμβράνες κτλ, αντίστοιχα των meindl,lowaΓια τα μποτάκια της εταιρίας Salewa έχει άποψη κανένας;
Έχω βρει ένα ζευγάρι με Gore Tex και σόλα vibram,με υποστήριξη στον αστράγαλο γιατί μετά από ένα πολύ σοβαρό γύρισμα με ταλαιπωρεί και έχει ασθενήσει με αποτέλεσμα με το παραμικρό να γυρνάει…Θα το τσιμπήσω!Πολύ ποιοτικά... είναι εταιρεία με πολλά χρόνια στο χώρο κυρίως της ορειβασίας....γι αυτό και δεν είναι τόσο γνωστά....gore tex μεμβράνες κτλ, αντίστοιχα των meindl,lowa
Νίκο πήρα προπερσι ένα ζευγάρι κ τα έστειλαν πίσω...βέβαια βγήκαν ελλατωματικα γτ τα εξέτασε εμπειρογνώμονας της εταιρίας κ γιβαυτο Μ επέστρεψαν τα χρήματα..αλλά δννξανα μπαίνω στη διαδικασία να ξαναπάρω αυτή την εταιρία.κ όπως Μ είχε πει κ ένα φιλαράκι καλά είναι τα salewa k τα salomon αλλά για βουνό δν κανουν...Έχω βρει ένα ζευγάρι με Gore Tex και σόλα vibram,με υποστήριξη στον αστράγαλο γιατί μετά από ένα πολύ σοβαρό γύρισμα με ταλαιπωρεί και έχει ασθενήσει με αποτέλεσμα με το παραμικρό να γυρνάει…Θα το τσιμπήσω!
Δεν κυνηγάω βουνό,τα θέλω για στατικό κυνήγι και περπατητό και να μην βρέχονται τα πόδια μου από τις υγρασίες και τα νεράΝίκο πήρα προπερσι ένα ζευγάρι κ τα έστειλαν πίσω...βέβαια βγήκαν ελλατωματικα γτ τα εξέτασε εμπειρογνώμονας της εταιρίας κ γιβαυτο Μ επέστρεψαν τα χρήματα..αλλά δννξανα μπαίνω στη διαδικασία να ξαναπάρω αυτή την εταιρία.κ όπως Μ είχε πει κ ένα φιλαράκι καλά είναι τα salewa k τα salomon αλλά για βουνό δν κανουν...
Καλημερα Νικο, δεν ξερω ποσο σοβαρο ειναι το προβλημα σου στον αστραγαλο αλλα νομιζω οτι ολα τα καλα αρβυλα παρεχουν υποστηριξη, τα Aku που εχω κρατανε σταθερο το ποδι και ειναι 100% αδιαβροχα, αν φορεσεις κατι στον αστραγαλο για σταθεροποιηση δεν κανει δουλεια?Δεν κυνηγάω βουνό,τα θέλω για στατικό κυνήγι και περπατητό και να μην βρέχονται τα πόδια μου από τις υγρασίες και τα νερά
Αυτήν την δουλειά κάνουν δεν είναι για στατικό κυνήγι.τρεξιμο στο βουνο και καλα αδιαβροχα adidas,
Καλημέρα Αλεξ…Όταν το είχα πάθει για να διανύσω μια απόσταση από το δωμάτιο μου μέχρι την κουζίνα(μια απόσταση κάπου στα 6-7 μέτρα χοντρικά) μου έπαιρνε πάνω από 10 λεπτά για να φτάσω…Χρειάστηκε πάνω από 1,5 μήνας για να ξεκινήσω να το πατάω και πάλι κανονικά…Πλέον το πόδι μου με το παραμικρό στραβοπάτημα γυρίζει για πλάκα…Έχω βάλει στο μάτι και ένα καινούργιο μποτακι που έβγαλε η Aigle πρόσφαταΚαλημερα Νικο, δεν ξερω ποσο σοβαρο ειναι το προβλημα σου στον αστραγαλο αλλα νομιζω οτι ολα τα καλα αρβυλα παρεχουν υποστηριξη, τα Aku που εχω κρατανε σταθερο το ποδι και ειναι 100% αδιαβροχα, αν φορεσεις κατι στον αστραγαλο για σταθεροποιηση δεν κανει δουλεια?
Καποτε ειχα παρει ενα ζευγαρι για τρεξιμο στο βουνο και καλα αδιαβροχα adidas, ηταν ο χειροτερος χειμωνας της ζωης μου, τετοιο κρυο δεν εχω νιωσει ξανα αλλη φορα, μονιμα ενιωθα οτι δεν ειχα δαχτυλα στα ποδια...
Ειδικα για καρτερι πρεπει να παρεις πολυ καλο παπουτσι, να κρατα στεγνο και ζεστο το ποδι, περαστικα σου και να βρεις αυτο που ψαχνεις.