Άρβυλα ( Αγορά )

Στο πάτημα, ασφάλεια αστράγαλου, εφαρμογή δίνω ένα κλικ στο μειντλ.

Αλλά όποιο και να πάρεις ευχαριστημένος θα μείνεις και τα 2 τοπ, ίσως στο να κρατάει ζεστό το πόδι στο καρτέρι είναι καλύτερο το ζενίθ

Μετράει και το πόδι δοκίμασε τα

Αku zenith ii ή meindl paradìso? 210 το ένα 240 το άλλο. Όποιος τα εχει ας μας πεί γνώμες.
Πήγαινε σε ένα μαγαζί που έχει και τα δύο και δοκίμασε τα ....αν έχει σκαλιά και κάτι με κλίση για να δεις πως σου κάθεται το καθένα στο πόδι ακόμη καλύτερα. Δεν είναι πολύ μακριά χρηματικά και σίγουρα είναι και τα δύο ποιοτικά παπούτσια.... έχω το zenith και το meindl rock.....σε πετρώδη εδάφη υπερτερεί το meindl.... αλλά και το zenith δεν είναι κακό. Σίγουρα το meindl είναι βαρύτερο.... ευχομαι οποίο και να πάρεις να το ευχαριστηθεις και να το λιώσεις στο βουνό

Αku zenith ii ή meindl paradìso? 210 το ένα 240 το άλλο. Όποιος τα εχει ας μας πεί γνώμες.
Τάσο για το AKU δεν έχω άποψη, αλλά ακούω από παντού καλά λόγια. Έχω τα Paradiso και είμαι υπερευχαριστημένος, βέβαια τα είχα βρει σε τιμή χώμα, αν και δεν ήταν πολυκαιρισμένα.
Αυτό όμως που πρέπει να προσέξεις είναι ότι αλλάζουν τελείως συμπεριφορά (προς το καλύτερο) μόλις περπατηθούν σε 2-3 εξόδους. Στην αρχή ήμουν λίγο απογοητευμένος και γυρνούσα στα Lowa, αλλά ευτυχώς συνέχισα και τώρα είναι πολύ άνετα με την απαραίτητη σκληρότητα.

Δεν ξέρω τι με έπιασε και ζήλεψα να πάρω λέει αρβυλο ελληνικου στρατου.
Σήμερα τα παρέλαβα.
Τα έβαλα αφου τους άλλαξα πάτους και λέω μαλάκια έκανα.

Μετά τα πέρασα λίπος και τα ξανά έβαλα και δε θέλω να τα βγάλω.
Τα φοράω στο σαλόνι και κάνω βόλτες.

Τιμη 42 ευρώ με μεταφορικά και αντίκαταβολη 47€.

20220312_143442.jpg20220312_143454.jpg20220312_143508.jpg20220312_143521.jpg

Μεταβολη , μεταβολή ... .big smile.
Ωραία αίσθηση έχουν.
Δεν ήθελα να τα βγάλω.

Μια φορά θυμάμαι όταν ήμουν καινούργιος κυνηγός είχα κυνηγήσει και πέρδικα με αυτά που είχα απ το στρατό.

Βέβαια τώρα δεν τα πήρα για αυτό.
Βέβαια αν πιάσει φτώχεια ποτέ δεν ξέρεις.

Ωραία αίσθηση έχουν.
Δεν ήθελα να τα βγάλω.

Μια φορά θυμάμαι όταν ήμουν καινούργιος κυνηγός είχα κυνηγήσει και πέρδικα με αυτά που είχα απ το στρατό.

Βέβαια τώρα δεν τα πήρα για αυτό.
Βέβαια αν πιάσει φτώχεια ποτέ δεν ξέρεις.
Πέρδικα για πολλά χρόνια με αυτά τα άρβυλα φίλε την βγάζαμε .
Ούτως ή άλλως Στέλιο με αυτά τα άρβυλα του στρατού κάναμε όλα τα κυνήγια.

Πέρδικα για πολλά χρόνια με αυτά τα άρβυλα φίλε την βγάζαμε .
Ούτως ή άλλως Στέλιο με αυτά τα άρβυλα του στρατού κάναμε όλα τα κυνήγια.
Σωστά.

Σε έκτακτη ανάγκη μπορει να χρησιμοποιηθει για όλα.

Ακόμη και για βόλτα.

Τα πήρα διότι έχουν κάτι κλασικό.
Η αποψη μου είναι πως εχει προχωρησει η τεχνολογια και δεν ειναι πλεον καλά αρβύλα αλλά είναι όμορφα, κλασικά....για την τιμή τους τίμια και ανθεκτικά.

Σήμερα τα παρέλαβα.

View attachment 44247View attachment 44248View attachment 44249View attachment 44250
Καλοφόρετες, έχω και εγώ δύο ζευγάρια, το ένα αφόρετο, κουράζουν τα πόδια λόγω ανατομίας? σχεδίου?, και το νού σου, μετά από καιρό γλιστράνε πολύ!.

Καλοφόρετες, έχω και εγώ δύο ζευγάρια, το ένα αφόρετο, κουράζουν τα πόδια λόγω ανατομίας? σχεδίου?, και το νού σου, μετά από καιρό γλιστράνε πολύ!.
Ευχαριστώ!!!

Ξέρω ανθρώπους κυρίως σε χωριά που τις βγάζουν μόνο όταν κοιμούνται.
Καμία φορά κοιμούνται και μ αυτές στον καναπέ.

Όλα είναι θέμα συνήθειας αλλά και κρασης.

Εννοείται ότι καταλαβαίνω όμως τι λες.
Δεν τα πήρα για επικίνδυνες αποστολές.
Οπότε θα προσέχω.

Μετά από 5 χρόνια με τα φιλότιμα λύτος vermio και μια χρονιά με στρατιωτικά άρβυλα με vibram σόλα ήρθε ώρα για νέο κυνηγετικό αρβυλο. Τα στρατιωτικά τα φόρεσα 3 χρόνια συνολικά . Δεν έμεινε υλικό πλέον πίσω από τη φτέρνα λόγω φθοράς και άρχισε να με χτυπάει . Κυνηγώ λαγό και αγριόχοιρο. Τα φορώ όλη μέρα τα άρβυλα επομένως ήθελα κάτι ποιοτικό γτ κακα τα ψέματα τα προηγούμενα με ταλαιπωρούσαν μετά από κάποιες ώρες . Ήμουν ανάμεσα στα ζενίθ και τα conero που τρέχουν με προσφορά για 200 ευρώ ,αλλά τράβηξαν την προσοχή μου τα Dolomite Tofana GTX με τιμή προσφοράς 160 ευρώ. Τα παρήγγειλα και τα αναμένω εντός τις εβδομάδας για να μοιραστώ τις πρώτες εντυπώσεις μαζί σας. Τα είδα κι από κοντα και μου άρεσαν αρκετά και επειδή δεν βρήκα καμία αναφορά στο φόρουμ σκέφτηκα πως θα ήταν καλό και για κάποιον όποιος ψάχνει να βρει πληροφορίες για το συγκεκριμένο αρβυλο, να γίνει μια κουβέντα κι εδώ .

Μετά από 5 χρόνια με τα φιλότιμα λύτος vermio και μια χρονιά με στρατιωτικά άρβυλα με vibram σόλα ήρθε ώρα για νέο κυνηγετικό αρβυλο. Τα στρατιωτικά τα φόρεσα 3 χρόνια συνολικά . Δεν έμεινε υλικό πλέον πίσω από τη φτέρνα λόγω φθοράς και άρχισε να με χτυπάει . Κυνηγώ λαγό και αγριόχοιρο. Τα φορώ όλη μέρα τα άρβυλα επομένως ήθελα κάτι ποιοτικό γτ κακα τα ψέματα τα προηγούμενα με ταλαιπωρούσαν μετά από κάποιες ώρες . Ήμουν ανάμεσα στα ζενίθ και τα conero που τρέχουν με προσφορά για 200 ευρώ ,αλλά τράβηξαν την προσοχή μου τα Dolomite Tofana GTX με τιμή προσφοράς 160 ευρώ. Τα παρήγγειλα και τα αναμένω εντός τις εβδομάδας για να μοιραστώ τις πρώτες εντυπώσεις μαζί σας. Τα είδα κι από κοντα και μου άρεσαν αρκετά και επειδή δεν βρήκα καμία αναφορά στο φόρουμ σκέφτηκα πως θα ήταν καλό και για κάποιον όποιος ψάχνει να βρει πληροφορίες για το συγκεκριμένο αρβυλο, να γίνει μια κουβέντα κι εδώ .
περιμενουμε τις εντυπώσεις σας

Σήμερα τα παρέλαβα.

View attachment 44247View attachment 44248View attachment 44249View attachment 44250
Με γεια‼️

Back