Φοβερή ποιότητα δέρματος, μεγάλη άνεση, εφαρμογή λες και φτιάχτηκε με καλούπι του ποδιού μου.Μεγειά Στέλιο! Χαίρομαι πολύ να βλέπω αρβύλες διαφορετικές από τις 3-4 κλασσικές μάρκες που προτιμούνται στην Ελλάδα!
Οι Kenetrek είναι όντως ακριβές και σε υψηλή εκτίμηση στην Αμερική. Μπράβο που έψαξες και τις βρήκες σε τόσο καλή τιμή.
Να σαι καλά!!!Καλοφορετο και καλολάσπωτο
Αφού στα Lytos το μόνο που σε ενοχλεί είναι η σόλα, μην αγοράζεις καινούργια άρβυλα και άλλαξε μόνο τη σόλα με vibram. Το λέω γιατί μέχρι 150 ευρώ πάλι Lytos θα πάρεις. Αυτή είναι η γνώμη μου.Καλημερα σας..Ποιο αρβυλο μου προτεινεται εως 150€ μαξ να μην ειναι πολυ βαρυ...Το κυνηγι που κανω ειναι λαγος..Ερχομενος απο lytos pizol 2-15...Ωραιο ελαφρυ αλλα πολυ γλυστριμα μετα απο λιγο καιρο
στο λαγο δεν εχεις μεγαλες απαιτησης ,ενα οποιοδηποτε με σολα vibram και να ειναι gordex.Θα βοηθησει καποιος ρε παιδια στην ερωτηση που εχω κανει πιο πισω?
Εξαρτάται από το μέρος.Αν έχει πέτρες κτλ;στο λαγο δεν εχεις μεγαλες απαιτησης ,ενα οποιοδηποτε με σολα vibram και να ειναι gordex.
ουτε να τα πλησιασεις!grisport χωρις
asolo nucleon mid gv gordexΟποτε με κοβω παλι για lytos?Εχετε καποιο να προτεινεται?Που να μν γλυστραει κ να ειναι αδιαβροχο?Τα 2-15 που εχω δν ξερω αν ειναι αδιαβροχα
Δεν κοιτάς και τα lomer pelmo έχουν κανένα 30αρι παραπάνωΘα βοηθησει καποιος ρε παιδια στην ερωτηση που εχω κανει πιο πισω?
Έχω το Oro της Berg για τέτοια χρήση.Σολα vibram και ελαφρύ.Στο κυνήγι του λαγού δεν έχεις βροχές κ.τ.λ.100€ και καθάρισες.Μποτακι για χιλιόμετρα.Καλημερα σας..Ποιο αρβυλο μου προτεινεται εως 150€ μαξ να μην ειναι πολυ βαρυ...Το κυνηγι που κανω ειναι λαγος..Ερχομενος απο lytos pizol 2-15...Ωραιο ελαφρυ αλλα πολυ γλυστριμα μετα απο λιγο καιρο
Το ειδα κ αυτο αδιαβροχο ειναι?Ξερουμε τι λεει απο γλυστριμα σε βρεγμενο?Και το Bormio είναι σε προσφορά , αλλά είναι φρέσκα;;;
Αδιάβροχο είναι.Οτι κάνει μια vibram.Τι άλλο να ζητήσεις από μια σόλα.Μια χαρά είναι!Δεν πατάμε και μπανανοφλουδες (αστείο).Το ειδα κ αυτο αδιαβροχο ειναι?Ξερουμε τι λεει απο γλυστριμα σε βρεγμενο?