Άρβυλα ( Αγορά )

Σήμερα έκανα την αγορά..victory.
AKU Zenith II GTX.
upload pics
Πήρα το νούμερο 48 το οποίο μου είναι πολύ άνετο ακόμα και με πάτους σιλικόνης και χοντρές κάλτσες.
Πολύ καλές εντυπώσεις από το άρβυλο το οποίο σύντομα θα δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες.
Καλοριζικα Γιωργο νασαι καλα και να τα λιωσεις στα κυνηγια

Σας ευχαριστώ κύριοι.
Μιας και τα πηραμε σχεδον μαζι, ευχομαι να μας χαρισουν πολλα πολλα και απροβληματιστα κυνηγια
Καλορίζικα και σε εσένα Βίκτωρα.
Είναι αρκετά ποιοτικά πιστεύω θα μας καλύψουν σχεδόν παντού.

AKU Zenith II GTX.
upload pics
Πήρα το νούμερο 48 το οποίο μου είναι πολύ άνετο ακόμα και με πάτους σιλικόνης και χοντρές κάλτσες.
Πολύ καλές εντυπώσεις από το άρβυλο το οποίο σύντομα θα δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες.
Καλοφόρετα, να τα χαρείς και να τα λιώσεις στα κυνήγια.
Απο το Hobbi.gr τα πήρες με 169€ ;

AKU Zenith II GTX.
upload pics
Πολυ ωραια φενονται, καλοφορετα......αυτα παλια και τα αλλα καινουργια
Ποσο το μαλι...;) ?

Έχει κανείς άποψη για τα άρβυλα BERETTA GAVIA?
Τα εχει σε προσφορά 50% εδώ:
https://www.hobbi.gr/arvyla-beretta-gavia-p-842.html

με ενδιαφέρει και μένα φιλε μου αλλα δεν έχω τον χρόνο να κατεβω θεσσαλονίκη να τα κοιτάξω.
Tι έχετε να πείτε για αυτα τα άρβυλα BERETTA GAVIA κάννη και για τον χειμώνα για είναι μονο φθινοπωρινο

Last edited:
Δεν υπαρχει χειροτερη αισθηση απο το ειναι βρεγμενα τα ποδια σου, και να αισθανεσαι τις σολες ετοιμες να ξεκολλησουν εντελως. Την αναβαλλα την αγορα γιατι το κακο εγινε περσι στα τελειωματα του κυνηγιου, αλλα ειπα να μη συμβιβαστω ως προς το τι ηθελα να παρω.

Μιας και τα πηραμε σχεδον μαζι, ευχομαι να μας χαρισουν πολλα πολλα και απροβληματιστα κυνηγια

Δεν υπαρχει χειροτερη αισθηση απο το ειναι βρεγμενα τα ποδια σου, και να αισθανεσαι τις σολες ετοιμες να ξεκολλησουν εντελως. Την αναβαλλα την αγορα γιατι το κακο εγινε περσι στα τελειωματα του κυνηγιου, αλλα ειπα να μη συμβιβαστω ως προς το τι ηθελα να παρω.

Βίκτωρα τελικά δεν τα πήρες; Τουλάχιστον εγώ μπερδεύτηκα λίγο... :)

Παιδιά στο alectoris greka , το γνωστό κυνηγομαγαζο στον Πειραιά, έχει παει κανεις για αλλαγή Σολας vibram? Πρέπει να αλλάξω στα meindl Burma και το έχω αμελισει.

AKU Zenith II GTX.
upload pics
Καλοφόρετα και καλά κυνήγια να 'χεις μαζί τους.

AKU Zenith II GTX.
upload pics
Καλοφορετα Γιώργο!

Back