Άρβυλα ( Αγορά )

Ενας φιλος συναδελφος στην δουλεια και στο κυνηγι στα 45 χρονια που κυνηγαει δεν εχει δωσει για κυνηγετικα ρουχα ουτε 1 ευρω κυριολεκτικα. Στα αρβυλα ομως φοραει απο 300 ευρω και πανω δηλαδη τα καλυτερα. Αδικο εχει?
Δεν υπάρχει χειρότερο στο περπάτημα,από το άβολο πατουμενο!
Εφιάλτης!
Πάρτε το καλύτερο που μπορείτε!!

Τελικά είπαν να κάνω την αλλαγή μετα τα crispi ξαναπηγα σε meindl προτίμησα τα rock που είπαν εδώ και κάποια παιδιά καλά λόγια είδα και τα island και τα island light τα οποία εν ελαφριά αλλά δε μου γέμισαν το μάτι, τα πέρασα λίπος φώκιας ν αμαλακωσουν μολις τα βάλω θα γράψω εντυπώσεις

Τελικά είπαν να κάνω την αλλαγή μετα τα crispi ξαναπηγα σε meindl προτίμησα τα rock που είπαν εδώ και κάποια παιδιά καλά λόγια είδα και τα island και τα island light τα οποία εν ελαφριά αλλά δε μου γέμισαν το μάτι, τα πέρασα λίπος φώκιας ν αμαλακωσουν μολις τα βάλω θα γράψω εντυπώσεις

Για σενα που τα έχεις τα φράγκα είναι καλά!!!
Αλλα στην ραφή στο πλάι θα άνοιξη πιστεύω μετά παλια που έχω πάρει 3 φορες μεταχειρισμένα...μετα από χρόνια σε εσενα🤣🤣🤣 γιατί πας 10φορες το χρόνο για κυνήγι 😂😂😂

Για σενα που τα έχεις τα φράγκα είναι καλά!!!
Αλλα στην ραφή στο πλάι θα άνοιξη πιστεύω μετά παλια που έχω πάρει 3 φορες μεταχειρισμένα...μετα από χρόνια σε εσενα🤣🤣🤣 γιατί πας 10φορες το χρόνο για κυνήγι 😂😂😂
Αντε ρε βλαμενε
Χαχα

Παπουτσαρα πήρες.....καλοφορετο. Ασε το Νικόλα να λέει..... αυτό το παπούτσι δεν μπορεί να το διαλύσει......

Μετα απο 13 μέρες ξεκινώντας απο Ισπανία και αφού έκαναν τον γύρο της Ευρώπης έφτασαν τελικά σημερα.
Και να ηθελα να πάρω κατι αλλο δεν μπορούσα αφου τα προηγούμενα μετα απο 8 χρόνια που περα απο το κυνήγι τα φορούσα και σε πεζοπορίες κ ορειβατικές καλοκαιρινές εξορμήσεις, αντέχουν ακόμη , απλά έδωσαν σημάδια υγρασίας.

Καλοφορετα.... εγγύηση τα zenith

Τα συ

Παπουτσαρες καλοφόρετα τα κοίταζα και εγώ πέρσι αλλά έχω μυστήρια πόδια ….τάνκς !!!!

Ευχαριστώ πιο πολύ τη δικιά σ γνώμη μέτρησα να ξερεις γιατί βλέπω οτι περπατάς πολύ
Δε θα το μετανιώσεις.....το παπούτσι είναι βράχος . Αύριο θα σου βγάλω μία φωτογραφία τα meindl που έχω 4 σεζόν και τα Aku zenith που πήρα πέρσι τον Οκτώβριο....

Αν καταφέρεις να διαλύσεις ένα καινούργιο ζευγάρι meindl rock σε μια χρονιά θα σου κάνω δώρο ένα άλλο.....
Άνετα πολύ Άνετα... απλά τώρα δεν έχω περδικοσκυλο να το τερματίσω... ο χομπίστας κατέληξε στον κτηνίατρο μόνον με μπεκάτσες που τον πάω 🤣🤣🤣

Μήτσο πόσα κέρδισες δλδ που τα πήρες απεξω;αξιζει;
Ο λόγος που τα παρήγγειλα απέξω και σε αυτή την τιμή δεν ήταν ότι θα κέρδιζα κάτι ουσιαστικό . Είναι γιατί δεν τα έβρισκα εδώ όπου ρώτησα και δεν είχα χρονικά περιθώρια γιατί ήθελα να φύγω για Ήπειρο . Το κέρδος είναι γύρω στα 20 ευρώ

Last edited:
Μετα απο 13 μέρες ξεκινώντας απο Ισπανία και αφού έκαναν τον γύρο της Ευρώπης έφτασαν τελικά σημερα.
Και να ηθελα να πάρω κατι αλλο δεν μπορούσα αφου τα προηγούμενα μετα απο 8 χρόνια που περα απο το κυνήγι τα φορούσα και σε πεζοπορίες κ ορειβατικές καλοκαιρινές εξορμήσεις, αντέχουν ακόμη , απλά έδωσαν σημάδια υγρασίας.

παλι τα κακομουτσουνα πηρες???!!!

Back