Οπωσδήποτε πίσω! Αστοχία...πριν 2 μήνες τα πήρα και θα τα πάω για σολιασμα;;;
πίσω θα τα πάω και θα απαιτήσω αντικατάσταση ένα σκασμό λεφτά έδωσα
Meindl island rock
Φίλε μου μαζί σου αλλά μην πας καθόλου.πριν 2 μήνες τα πήρα και θα τα πάω για σολιασμα;;;
Meindl island rock
Φιλε εμενα σε 5 μηνες ξεκολλησε μπροστα οι σολα μεχρι τη μεση και το περιφεριακο λαστιχο,τα εστειλα στον τουρη και τα δεν μου τα αλλαξαν απαραδεκτοι,τα εστειλαν Γερμανια με χρεωση 75ευρω για να αλλαξουν σολες. ποτε παλι Meindl αχρηστα τελειωςπριν 2 μήνες τα πήρα και θα τα πάω για σολιασμα;;;
Meindl island rock
Πάρτε fitwell να σωθείτε.Φιλε εμενα σε 5 μηνες ξεκολλησε μπροστα οι σολα μεχρι τη μεση και το περιφεριακο λαστιχο,τα εστειλα στον τουρη και τα δεν μου τα αλλαξαν απαραδεκτοι,τα εστειλαν Γερμανια με χρεωση 75ευρω για να αλλαξουν σολες. ποτε παλι Meindl αχρηστα τελειως
Για ποιο meindl λεςΦιλε εμενα σε 5 μηνες ξεκολλησε μπροστα οι σολα μεχρι τη μεση και το περιφεριακο λαστιχο,τα εστειλα στον τουρη και τα δεν μου τα αλλαξαν απαραδεκτοι,τα εστειλαν Γερμανια με χρεωση 75ευρω για να αλλαξουν σολες. ποτε παλι Meindl αχρηστα τελειως
Είχες ρωτήσει,για ημερομηνία παραγωγής;πριν 2 μήνες τα πήρα και θα τα πάω για σολιασμα;;;
Meindl island rock
Αλλα βγαινουν καλα , αλλα αχρηστα Μαλλων ηταν ληγμενα .Πως μπορουμε να ξερουμε ημερομηνια παραγωγης ;Φιλε εμενα σε 5 μηνες ξεκολλησε μπροστα οι σολα μεχρι τη μεση και το περιφεριακο λαστιχο,τα εστειλα στον τουρη και τα δεν μου τα αλλαξαν απαραδεκτοι,τα εστειλαν Γερμανια με χρεωση 75ευρω για να αλλαξουν σολες. ποτε παλι Meindl αχρηστα τελειως
Τα Meindl τη γράφουν στο κουτίΑλλα βγαινουν καλα , αλλα αχρηστα Μαλλων ηταν ληγμενα .Πως μπορουμε να ξερουμε ημερομηνια παραγωγης ;
Για να δούμε......μακάρι να στα αντικαταστήσουν.τα πήγα στο μαγαζί π τ πήρα θ τ πακεταρει κ αυριοθ φύγουν για τουρη
Και στο Σκρουτζ έχει μια κακή αξιολόγηση, μακάρι να έχεις καλή αντιμετώπιση γιατί δεν είναι και κανένα φθηνό μποτάκι από άγνωστη μάρκα.τα πήγα στο μαγαζί π τ πήρα θ τ πακεταρει κ αυριοθ φύγουν για τουρη
Μα ούτε καί είναι σωστό ένα μποτάκι -άρβυλο κυνηγίου -ορειβασίας νάχειΑπαράδεκτο,ένας λόγος που δεν χωνεύω τα πολλά κομμάτια σόλα είναι ότι σε κάποιο σημείο θα αστοχησουν.Στις αλλαγές βάζουν μονοκόμματες σόλες
Για ποιο meindl λες
Διαβάζοντας αυτό το μήνυμα έρχομαι να κάνω μια γενική ερώτηση.Μα ούτε καί είναι σωστό ένα μποτάκι -άρβυλο κυνηγίου -ορειβασίας νάχει
πολλά κομμάτια !!
Αν ανατρέξει κάποιος σε αναζήτηση εξειδικευμένου για αναρρίχηση ορειβατικού μπότ
θα δεί ότι ΣΧΕΔΟΝ είναι μονοκόμματο (αν μπορούσε) το φόντι .
H μοναδική ένωση στην μέσα πλευρά έχει φορά πρός τα πίσω !
Γιατί ;
Για να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να σκαλώσει -πιαστεί κάπου (προεξοχές -κλαριά κλπ)
Επίσης ένα τελευταίο , η κολλητή σόλα υστερεί κατά παρασάγκας απο την injection sole (χυτή)
H χυτή σόλα είναι μπετόν απο λάστιχο ...