Άρβυλα ( Αγορά )

Μου έφερε προχθές ένας φίλος περδικάς στο μαγαζί τα fitwell jek και είχε ξεκολλήσει το λάστιχο περιφερειακά που έχουν. Το παπούτσι το εχει αγοράσει ένα μήνα. Το έστειλε πίσω και θα δούμε.
Κάτι δεν πάει καλά.

Έχω αλλάξει δύο fitwell ένα spinone και ένα jek και το λάστιχο δεν καταλαβαίνει Χριστό.

Μήπως βάζει στο αμάξι τίποτα καλοριφέρ στα πόδια;

Μήπως τα στεγνώνει σε καμία σόμπα;

Δεν έχω δει πιο σκληρά αρβύλα και χωρίς συντήρηση.

Εσύ έκανες καμία βόλτα με το Ghibli πως σου φαίνεται;

Σου πέφτουνε πολλά για να τα φας μόνος σου;.yel. .yel. .yel.
Πιτσιρικάς είσαι!
Αχχχχχ!!!!
Έρμαμουνιάτακαιπουτσαλακωθήκατε...:cool:

Βρε τα κάνω στάχτη και μόνος μου. Έχω μεγάλο ταλέντο στο σκορπισμα. Στο μάζεμα δεν τα πάω τόσο καλά

Κάτι δεν πάει καλά.

Έχω αλλάξει δύο fitwell ένα spinone και ένα jek και το λάστιχο δεν καταλαβαίνει Χριστό.

Μήπως βάζει στο αμάξι τίποτα καλοριφέρ στα πόδια;

Μήπως τα στεγνώνει σε καμία σόμπα;

Δεν έχω δει πιο σκληρά αρβύλα και χωρίς συντήρηση.

Εσύ έκανες καμία βόλτα με το Ghibli πως σου φαίνεται;

Δεν ξέρω θα τον ρωτήσω. Το είδα με τα μάτια μου πάντως. Έκανα χθες βόλτα με το ghibli με βροχή αλλά δυστυχώς είχαμε άσχημες εξελίξεις.

Μου έφερε προχθές ένας φίλος περδικάς στο μαγαζί τα fitwell jek και είχε ξεκολλήσει το λάστιχο περιφερειακά που έχουν. Το παπούτσι το εχει αγοράσει ένα μήνα. Το έστειλε πίσω και θα δούμε.
καταρχάς περαστικά....δεύτερον μην μου λες τέτοια γιατί είπα να τα δοκιμάσω και τα παράγγειλα...

καταρχάς περαστικά....δεύτερον μην μου λες τέτοια γιατί είπα να τα δοκιμάσω και τα παράγγειλα...

Ευχαριστώ να σαι καλά. Και εγώ fitwell πήρα πριν μια βδομάδα. Τώρα του φίλου μπορεί να έτυχε μπορεί να έκανε αυτός κάτι λάθος. Πάντως όσοι τα έχουν λένε τα καλύτερα.

Ευχαριστώ να σαι καλά. Και εγώ fitwell πήρα πριν μια βδομάδα. Τώρα του φίλου μπορεί να έτυχε μπορεί να έκανε αυτός κάτι λάθος. Πάντως όσοι τα έχουν λένε τα καλύτερα.
το ξέρω...από εσένα τα είδα :D:D και είπα να τα δοκιμάσω. Δεν την ήξερα την μάρκα αυτήν και επειδή όπως είπα πριν φοράω μεγάλο νούμερο έχω λιγες επιλογές

το ξέρω...από εσένα τα είδα :D:D και είπα να τα δοκιμάσω. Δεν την ήξερα την μάρκα αυτήν και επειδή όπως είπα πριν φοράω μεγάλο νούμερο έχω λιγες επιλογές

Αυτό που πρόλαβα να δω στα δικά μου είναι ότι έχουν αρκετή ποιότητα πάνω τους και είναι ελαφριά και άνετα

Ας γράψω τις ενυπωσεις για τα Lytos Paiko, νο 46 βάρος 622 γρ.
14/12 τα φόρεσα πρώτη φορά και απο τοτε δεν εχω ξαναφορεσει γαλοτσα.
Τις δυο πρώτες μερες ηταν σκληρά και άβολα αλλα μέρα με η μερα μαλακωναν. Τωρα πλέον είναι άνετα και δεν με κουράζουν στα πολυωρα περπατητα. Νερό δεν έχουν βαλει, ακομα και συα δυο ολοημερα στην Ήπειρο, περασα μεσα απο πολλη νερό στα ποτάμια, σταγόνα δεν εβαλαν, εχω βαλει πατους της school για έξτρα άνεση. Ακομα δεν τα έχω περάσει με κάποιο λίπος μιας και είναι αρκετά μαλακά. Άποψη απο αλλο μποτακι δεν εχω μιας και είναι το πρώτο που αγόρασα.
Ποια η γνώμη σου μετά από τόσο καιρό?

Έχετε να προτείνετε κάποια άλλα μέχρι περίπου 120€ ποιο πολύ για αγροτικές δουλειές ?

Καλημέρα, τελευταία μέρα σήμερα το epapoutsia έχει έκπτωση 25% σε όλα (πρέπει να βάλετε κωδικό BF25). Έχει AKU, Meindl, Grisport και διαφορα άλλα. Παράγγειλα ένα Meindl Jersey Pro για έναν φίλο στα 160€, δεν το ξέρω το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά βασίστηκα στην εταιρεία και στα χαρακτηριστικά.
Εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές στα άρβυλα, νομίζω ότι αξίζει.

1701073373729.png

Ποια η γνώμη σου μετά από τόσο καιρό?

Έχετε να προτείνετε κάποια άλλα μέχρι περίπου 120€ ποιο πολύ για αγροτικές δουλειές ?
Καλημέρα. Τίμιο άρβυλο το lytos paiko, στο χθεσινό κυνήγι τα φόρεσα 6.5 ώρες, δε με κουρασαν καθόλου. Έβαλαν λίγο νερό γιατί χρειάστηκε να περάσω δύο φορές απο το ποτάμι.....για τη τιμή τους είναι μια χαρά αφού το θέλεις και για δουλειά.

Καλημέρα, τελευταία μέρα σήμερα το epapoutsia έχει έκπτωση 25% σε όλα (πρέπει να βάλετε κωδικό BF25). Έχει AKU, Meindl, Grisport και διαφορα άλλα. Παράγγειλα ένα Meindl Jersey Pro για έναν φίλο στα 160€, δεν το ξέρω το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά βασίστηκα στην εταιρεία και στα χαρακτηριστικά.
Εκεί που έχουν φτάσει οι ψτιμές στα άρβυλα, νομίζω ότι αξίζει.

View attachment 82822
Ήταν το πρώτο μου meidl

Είναι πολύ καλό με κόλλησε με τα meidl

πάρε ένα σπρέι αδιάβροχοποιησης και είσαι τέλεια για 160ευρω

Εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές στα άρβυλα, νομίζω ότι αξίζει.

View attachment 82822
Ερώτηση, αυτοί λογικά είναι με δική τους εισαγωγή, και όχι από ΤΟΥΡΗ φαντάζομαι, εγγύηση κλπ;

Back