πολες ραφες στο πισω μερος του παπουτσιου εκει δηλαδη που πωναει το αρβυλο...Γνώμη για τα συγκεκριμένα.. τα βρήκα σε γνωστό μαγαζί 208 και έλεγα να τα τσιμπήσω..View attachment 87496
πολες ραφες στο πισω μερος του παπουτσιου εκει δηλαδη που πωναει το αρβυλο...Γνώμη για τα συγκεκριμένα.. τα βρήκα σε γνωστό μαγαζί 208 και έλεγα να τα τσιμπήσω..View attachment 87496
φωτο δεν μπορω να ανεβασω, για οποιον ενδιαφερεται για την συγκεκριμενη μαρκα το sgk market.gr εχει πολυ καλες προσφορες.Τα βρήκα σε προσφορά 51€ και αφού είχα τα ίδια 7 χρόνια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα τα ξαναπήρα, grisport 10242, για τα κυνήγια που κάνω εγώ (καρτέρι μόνο) είναι άψογα.
μονο για καρτερι ναι,για νερα ,υγρασιες και τετοια δεν κανει.Τα βρήκα σε προσφορά 51€ και αφού είχα τα ίδια 7 χρόνια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα τα ξαναπήρα, grisport 10242, για τα κυνήγια που κάνω εγώ (καρτέρι μόνο) είναι άψογα.
Δεν κανει να μενει στο νερο, να περασεις γρηγορα η' το βρεγμενο γρασιδι δεν εχει προβλημα, τα εχω 7 χρονια γι αυτο το λεω τα ξερω καλα, εχουν αδιαβροχη μεμβρανη gritex.μονο για καρτερι ναι,για νερα ,υγρασιες και τετοια δεν κανει.
Αυτά χρησιμοποιώ κι εγώ γύρω στα 10-12 χρόνια. Εμένα δεν κρατάνε τόσο, αλλά γύρω στα 2-3 χρόνια. Τα φοράω μόνιμα όταν είμαι στο χωριό, όλα τα σ/κ, τις αργίες και τις άδειές μου. Χειμώνα καλοκαίρι, και στο κυνήγι (καρτέρι κυρίως) και στις αγροτικές δουλειές. Έχω αλλάξει 3 ζευγάρια. Τώρα είμαι στο τέταρτο (για 3η χρονιά), το οποίο όμως είναι λίγο διαφορετικό, είναι το μοντέλο Grisport 10294 όταν πήγα στο κυνηγομάγαζο που τα παίρνω, δεν είχε το 10242, μάλιστα μου είχε πει ότι το σταμάτησαν και το αντικατέστησαν με αυτό (πράγμα που προφανώς δεν ισχύει). Αλλά η διαφορά τους είναι ασήμαντη, έχει την ίδια σόλα, την ίδια μεμβράνη, είναι το ίδιο ελαφρύ και άνετο. Μπορώ να πώ ότι, για τα δικά μου πόδια, το βρήκα και λίγο καλύτερο από το 10242.Τα βρήκα σε προσφορά 51€ και αφού είχα τα ίδια 7 χρόνια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα τα ξαναπήρα, grisport 10242, για τα κυνήγια που κάνω εγώ (καρτέρι μόνο) είναι άψογα.
Έχω κάτι αντίστοιχα, πανάλαφρο και άνετο, το μόνο μείον, ότι όταν βρεθείς σε τόπο που είναι όλα μούσκεμα από υγρασία, από την γλώσσα, θα βάλει νερά, Τρία χρόνια πάντως που τα έχω χρησιμοποιήσει, με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο ιδίως στα τρυγόνια και τα μπασιματαΠολύ light τα βλέπω νομίζω ότι δεν θα βγάλουν δεύτερη χρονιά με απλή χρήση.
Τα έχω και εγώ από προσφορά στα 72 ευρώ.Έχω κάτι αντίστοιχα, πανάλαφρο και άνετο, το μόνο μείον, ότι όταν βρεθείς σε τόπο που είναι όλα μούσκεμα από υγρασία, από την γλώσσα, θα βάλει νερά, Τρία χρόνια πάντως που τα έχω χρησιμοποιήσει, με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο ιδίως στα τρυγόνια και τα μπασιματα
bf καλλιτεχνικό πατινάζ ,αν συνδυαστεί με πίσω κίνηση.οι σόλες τις Salomon στο βρεγμενο είναι σα τα bf goodrich φέυγεις χωρις να το καταλάβεις ..
και τα συγκεκριμένα είναι για κανενα ψαρεμα μονο σε ισια βραχια
bf καλλιτεχνικό πατινάζ ,αν συνδυαστεί με πίσω κίνηση.
Μετά τα τρία χρόνια όλα τα τύπου 50-50 γλιστράνε ιδίως στο ψιλόβροχο.τοχω σε ρειτζερ και ειναι οπως τα λες
No, που τα βρήκες?Άρβυλα oriocx έχει κανείς άποψη;
Γενικά κοίταζα!No, που τα βρήκες?
Αυτό κοστίζει...Γενικά κοίταζα!