Είναι κανονικά προς το μεγαλύτερο. Εγώ θα έλεγα να πάρεις 42Μια ερώτηση για τους κατόχους αρβυλων aku.Πως είναι σαν φόρμα τα παπούτσια?Παίζεις ένα νούμερο πάνω ξέρω γω η ένα νούμερο κάτω από αυτό που φοράς?Εγώ πχ φοράω σε άλλα 42 και σε άλλα 43.
Είναι κανονικά προς το μεγαλύτερο. Εγώ θα έλεγα να πάρεις 42Μια ερώτηση για τους κατόχους αρβυλων aku.Πως είναι σαν φόρμα τα παπούτσια?Παίζεις ένα νούμερο πάνω ξέρω γω η ένα νούμερο κάτω από αυτό που φοράς?Εγώ πχ φοράω σε άλλα 42 και σε άλλα 43.
Ακόμα και με χοντρή κάλτσα θα είναι εντάξει?Είναι κανονικά προς το μεγαλύτερο. Εγώ θα έλεγα να πάρεις 42
Άντε σε ένα μαγαζί να δοκιμάσεις ένα μοντέλο και μετά παραγγέλνεις αυτό που θες από το μαγαζί που το βρίσκεις στην τιμή που έχεις επιλέξει. Διαφορετικά δες την διαδικασία επιστροφών και αν σε καλύπτει τα παραγγέλνεις.Μια ερώτηση για τους κατόχους αρβυλων aku.Πως είναι σαν φόρμα τα παπούτσια?Παίζεις ένα νούμερο πάνω ξέρω γω η ένα νούμερο κάτω από αυτό που φοράς?Εγώ πχ φοράω σε άλλα 42 και σε άλλα 43.
Εγώ στην meindl φοράω 41 1/2 και στην Aku 41..... το νούμερο που φοράω είναι 40 1/2 -41 φυσικά δοκίμασε στο ίδιο πόδι επειδή ακόμα και στον ίδιο άνθρωπο τα πόδια διαφέρουνΑκόμα και με χοντρή κάλτσα θα είναι εντάξει?
Εγώ φοράω 44 και στα AKU πήγα στο 43, ενώ meindl πάω κανονικά στο 44Μια ερώτηση για τους κατόχους αρβυλων aku.Πως είναι σαν φόρμα τα παπούτσια?Παίζεις ένα νούμερο πάνω ξέρω γω η ένα νούμερο κάτω από αυτό που φοράς?Εγώ πχ φοράω σε άλλα 42 και σε άλλα 43.
Πρεπει να δοκιμασεις φιλεΑκόμα και με χοντρή κάλτσα θα είναι εντάξει?
Στα aku έκοψες νυχακι.Εγώ φοράω 44 και στα AKU πήγα στο 43, ενώ meindl πάω κανονικά στο 44
Όχι ρε συ, τα μαζεύω σαν γροθιάΣτα aku έκοψες νυχακι.
Εξαρτάται φίλε τι κυνήγι κάνεις.. αν κυνηγάς πέρασμα τσίχλας δε θα έχεις πρόβλημα,αν τα κυνήγια σου είναι περπάτημα σε πέτρα,πευκοβελονα, δε θα σταματάς να μετράς τούμπες. Αν δε το δοκιμάσεις όμως δε μπορεί να σου πει κανένας τίποτα..Κυνηγάει κανείς με στρατιωτικά άρβυλα?
Δεν εννοώ μόνο αυτά που δίνουν στον στρατό... Αλλά και αγόραστα εμπορίου...
Παιδιά εγώ όταν παρουσιάστηκα ... Αγόρασα αρβύλα αεροπελμα σχέδιο 7 (μετά από ένα μήνα )
Λοιπόν το φόρεσα καθημερινά 8 μήνες μέχρι να τελειώσω την θητεία μου το 2018 έπειτα ...ότι δουλειά έχω κάνει αγοτικη-μαστορικη κτλ φοράω αυτά ...δεν έχουν πάθει σχεδόν τπτ ...μόνο στο ένα έχει φύγει εσωτερικα η φοδρα στο Κουτουπιε από μέσα ....όταν έβρεχε μια φορά έιχα καθίσει στον δρόμο που έτρεχε το ποτάμι μηδέν νερό μέσα (μόνο ας το πω υγρασία) τώρα μετά από πόσα χρόνια δεν ξέρω αν έχει αδιάβροχο ποίηση το ίδιο ..
(Αν και την προηγούμενη μέρα του κυνηγιού μετά το βάψιμο θέλει και βαζελίνη για να αδιάβροχοποιηθει)
Δεν ξέρω αν βολεύουν στο κυνήγι αλλά δεν μπορώ να τα αποχωριστώ
Παρόν! Είναι το βασικό μου άρβυλο στο κυνήγι τσίχλας!Κυνηγάει κανείς με στρατιωτικά άρβυλα?
θα φας τα γόνατά σου...Παρόν! Είναι το βασικό μου άρβυλο στο κυνήγι τσίχλας!
Έτσι, για να σας τη σπάσω!
Κανένας σύγχρονος κυνηγός πλέον δεν αγοράζει «Αρβύλες του Ελληνικού Στρατού» για να κυνηγήσει. Κι όμως οι περισσότεροι με αυτές ξεκινήσαμε πριν χρόνια τα κυνήγια μας.
Τα σύγχρονα ορειβατικά (κυνηγητικά) άρβυλα έχουν πάρα πολλά πλεονεκτήματα για αυτό και όλοι τα προτιμάνε. Είναι πιο ελαφριά, είναι πολύ-πολύ πιο άνετα, είναι περισσότερο αδιάβροχα με τις μεμβράνες αδιαβροχοποίησης και κρατάνε καλύτερα το πόδι στις ανωμαλίες του εδάφους.
Όμως έχουν και μειονεκτήματα. Είναι από ακριβά, έως πολύ ακριβά...
- Thalis
- Απαντ.: 194
- Forum: Εξοπλισμός
Σάκη και εγώ για grisport είμαι φέτος κατά τον Οκτώβρη. Πρώτη φορά θα δοκιμάσω αρβύλα αυτής της εταιρίας καθώς μέχρι τώρα είχα aku αλλά 200+ ευρώ για παπούτσι δεν θέλω να δώσω. Έχεις εμπειρία και από άλλα μοντέλα της grisport να μου πεις την άποψη σου γενικά για τα μποτάκια της?
Μπορείς να βάλεις σε παρακαλώ έναν σύνδεσμο.Το αρβυλακι απο τεμου ηρθε και δοκιμαστηκε
Στα 32 ευρω για καθημερινη χρηση η για κυνηγετικη χρηση σε καλοκαιρινα κυνηγια δειχνει πολυ καλο
Δεν το θεωρω αδιαβροχο και δεν το απαιτω να ειναι
Ωστοσο Το εχω δοκιμασει σε αγροτικες δουλειες σε νερα(οχι να καλυπτουν το αρβυλο ) και δεν ειχα θεμα
εχει πολυ καλο κρατημα και ποιοτητα(για τα λεφτα του) , ειναι αρκετα ελαφρυ και νιωθεις οτι κραταει καλα το ποδι ενω ειναι ξεκουραστο
Εγω το πηρα για τα εκπαιδευτικα και τα καλοκαιρινα κυνηγια
Θα το συνιστουσα για οποον θελει αρβυλο εξωτερικων η αγροτικων εργασιων σε καλοκαιρινες συνθηκες