Beretta poggio (τα έφτιαχνε η crispi)
Περπάτημα άπειρο. Μπεκάτσα, λαγό σε πέτρα καβάλα στα σκυλιά, καμια 30ρια κυνήγια πέρδικα, γουρούνια τα πάντα και καρτέρι εννοείται. Στα 10 χρόνια το δέρμα που ήταν suede έκανε κάποια τσακίσματα, αλλά και τώρα που άνοιξε, νερό δεν βάζουν. Οι σόλες έχουν γίνει φλατ αλλά ούτε ξεκολλήσανε, ούτε ξεράθηκαν. Πραγματικά πολύ καλή αγορά
Ειδικα ωια δερμα suede πραγματικα ειναι πρωτογνωρο για μενα
Μετα απο λασπες κλπ και πλυσιμο εαν δεν συντηρηθει καθολου σε καποιο χρονο αρχιζει να μαζευει και να κανει ροζους που στην συνεχεια γινονται σκισιμο
Τα αρβυλα σε οσους κυνηγαμε περδικα κανουν ετσι συγκαταβατικα μονο για κυνηγι 150 χιλιομετρα την σεζον
Αμα βαλεις την πετρα και την κλιση και το αγκαθι στην εξισωση μιλαμε οτι στα τρια χρονια το πολυ η σολα γινεται ισαδι
Αν τα τεραιν δεν ειναι μεεγαλη κλιση θα πανε 5
Στην πρωτη περιπτωση και με συντηρηση σωστη η σολα θα χρειαστει αλλαγη πριν καταστραφει το πανω μερος του αρβυλου μιλοντας για full grain δερμα και οχι suede
Γιαυτο σε ρωτησα
Εγω επειδη ειμαι στην πρωτη κατηγορια ψαχνω την μεση λυση
Αρβυλο μεχρι 200 ευρω να μου βγαλει τρια χρονια και να με κραταει στο βουνο αξιοπρεπες και να μην με κοβει σε αποδοση
Θελω ερχομενος σπιτι να με κουρασμενος και οχι ξεχαρβαλωμενος απο την μεση τα γονατα τα πελματα κλπ
Μολις η σολα αρχισει να μην κρατα μπαινουν στην ακρη για νεα αγορα και αυτα πανε για εκπαιδευτικα και δουλειες εαν και εφοσον το πανω μερος ειναι καλο
Γιαυτο απορησα
Στην σημερινη εποχη και αγορα παντως με την φθηνουσα πορεια που εχουν παρει οι εταιρειες στην ποιοτητα υλικων και προιοντων, και ειδικα επωνυμων, θα με πολυ χαρουμενος να με κρατησει τρια χρονια ενα αρβυλο και να βγαλει 150 χιλιομετρα περδικοκυνηγι
Πλεον και αυτο θα ειναι δυσκολο
Τα 15 τα θεωρω άπιστο στοχο
Και 7 χρονια να ηταν μαχιμο το αρβυλο που ειχες μιλαμε για τεραστια επιτυχια!