θα μας κανει και ωραια μεσηείναι γυναικείο βρεεεεε
θα μας κανει και ωραια μεσηείναι γυναικείο βρεεεεε
θα μας κανει και ωραια μεση
Ωραιο φαινεται! Παρε το να μας πεις αν ειναι καλοΚαλησπερα."Ζαχαρωνω'' αυτο τα αρβυλο της Grisport:https://www.must-dive.gr/must-hunt/υποδηση-and-αξεσουαρ/αρβυλα-ψηλα-4638/grisport-άρβυλο-ενισχυμένο-αδιάβροχο-καφέ-90127/?mfp=manufacturers[410,541]&sort=p.price&order=ASC&limit=100
Καμμια γνωμη?Εχετε κατι αλλο να προτεινετε μεχρι 80 ευρω?Υποψιν δεν κυνηγαω περδικα..Θα τα χρησιμοποιω σε ορτυκι,τσιχλα και μπεκατσα..
Θα το παρω..Κομματια να γινει την πρωτη μερα θα σ πω οτι ειναι τελειο για να το παρεις και συha haaaha haaaha haaaΩραιο φαινεται! Παρε το να μας πεις αν ειναι καλο
καλό αλλά ιδρώνει κομματάκι το πόδι μετά από περπάτημαΚαλησπερα."Ζαχαρωνω'' αυτο τα αρβυλο της Grisport:https://www.must-dive.gr/must-hunt/υποδηση-and-αξεσουαρ/αρβυλα-ψηλα-4638/grisport-άρβυλο-ενισχυμένο-αδιάβροχο-καφέ-90127/?mfp=manufacturers[410,541]&sort=p.price&order=ASC&limit=100
Καμμια γνωμη?Εχετε κατι αλλο να προτεινετε μεχρι 80 ευρω?Υποψιν δεν κυνηγαω περδικα..Θα τα χρησιμοποιω σε ορτυκι,τσιχλα και μπεκατσα..
Δεν με ενοχλει πολυ αυτο..Να ειναι καλο και να κρατησει..Μην χρειαστω αλλα του χρονουκαλό αλλά ιδρώνει κομματάκι το πόδι μετά από περπάτημα
Θοδωρη να σε αποσχολησει ο ιδρψτας στο ποδι.Δεν με ενοχλει πολυ αυτο..Να ειναι καλο και να κρατησει..Μην χρειαστω αλλα του χρονου
Και γιατι φιλε μου δεν αλλαζεις μονο τις σολες;;;;;;Παιδες αν εχει παρει καποιος το Lyttos Pizol η το Grisport 10303 ας μου πει την γνωμη του μεταξυ των δυο γιατι εχω μπερδευτει! Δεν με ενδιαφερει τοσο η στεγανοτητα οσο η αντοχη σε βραχο. Κυνηγαω πολυ σε πετρωδη μερη ! Δεν διαθετω πανω απο 100 ευρω και εχω καει απο Meindl κ.τ.λ. πανακριβα(παιρνω τις σολες στο χερι).
Ακόμα κλαίω τα 200 ευρώ που είχα αγοράσει και εγώ τα meindl. Ωραίο βαρύ παπούτσι αλλά πονάνε στην ενδιάμεση σόλα (σαν αφρολεξ που είναι). Μετά από ακινησία ή κάποιο χρόνο αυτό το υλικό χαλάει με αποτέλεσμα να ξεκολλανε οι σόλες σε όσο καλή κατάσταση και αν είναι. Από τότε αγοράζω μόνο από sportdirect carrimmor πληρως αδιάβροχα με 30-50 euro ανάλογα αν είναι σε προσφορά. Ελαφριά, άνετα, τσεκαρισμενα αδιάβροχα, και αν σε 2 σεζόν χαλάσουν καινούργια. Την τελευταία φορά που τα έβγαλε προσφορά 27 ευρώ πήρα 3 ζευγάρια.εχω καει απο Meindl κ.τ.λ. πανακριβα(παιρνω τις σολες στο χερι).
Πώς είναι τα karrimor στα νούμερα; Έχουν κανονική φόρμα ή θέλει κάνα νούμερο πανω-κατω;Ακόμα κλαίω τα 200 ευρώ που είχα αγοράσει και εγώ τα meindl. Ωραίο βαρύ παπούτσι αλλά πονάνε στην ενδιάμεση σόλα (σαν αφρολεξ που είναι). Μετά από ακινησία ή κάποιο χρόνο αυτό το υλικό χαλάει με αποτέλεσμα να ξεκολλανε οι σόλες σε όσο καλή κατάσταση και αν είναι. Από τότε αγοράζω μόνο από sportdirect carrimmor πληρως αδιάβροχα με 30-50 euro ανάλογα αν είναι σε προσφορά. Ελαφριά, άνετα, τσεκαρισμενα αδιάβροχα, και αν σε 2 σεζόν χαλάσουν καινούργια. Την τελευταία φορά που τα έβγαλε προσφορά 27 ευρώ πήρα 3 ζευγάρια.
Τα πήρε ο πατέρας μου πέρυσι και τα δούλεψε όλο το χειμώνα στο γουρουνι έκανε πολυ περπάτημα και δεν χάλασαν ούτε σκίστηκαν πουθενά φαίνεται καλη και στιβαρή κατασκευή!!Καλησπερα."Ζαχαρωνω'' αυτο τα αρβυλο της Grisport:https://www.must-dive.gr/must-hunt/υποδηση-and-αξεσουαρ/αρβυλα-ψηλα-4638/grisport-άρβυλο-ενισχυμένο-αδιάβροχο-καφέ-90127/?mfp=manufacturers[410,541]&sort=p.price&order=ASC&limit=100
Δεν έχω παρατηρήσει να έχουν κάποια διαφορά. Το συνηθισμένο σας νούμερο νομίζω.Πώς είναι τα karrimor στα νούμερα; Έχουν κανονική φόρμα ή θέλει κάνα νούμερο πανω-κατω;
Ένα νούμερο περίπου κάτω από το αθλητικό...είχα φέρει από την Κύπρο ένα ζευγάρι....αξιόπιστο και βολικό για τα χρήματα του!Πώς είναι τα karrimor στα νούμερα; Έχουν κανονική φόρμα ή θέλει κάνα νούμερο πανω-κατω;