Νίκο είναι άριστο αρβύλο.οπως το περιγράφω παραπάνω.προσωπικα στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.Μαλλον σε αυτα θα καταλειξω
Νίκο είναι άριστο αρβύλο.οπως το περιγράφω παραπάνω.προσωπικα στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.Μαλλον σε αυτα θα καταλειξω
Τη βδομαδα θα το κτυπησω να ειμαστε καλα πρωταΝίκο είναι άριστο αρβύλο.οπως το περιγράφω παραπάνω.προσωπικα στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Κωσταντινε έχω αυτά τωρα και 2-3 χρόνια.γερα αρβύλα ,καλη κατασκευή,αλλα βαριά αρκετά.τα είχα πάρει 110€.Για τα αρβύλα Zaberlan τι γνώμη έχετε τα έχει κάποιος συνάδελφος .
Με το καλό εύχομαι.τα έχεις βρει καλη τιμή?Τη βδομαδα θα το κτυπησω να ειμαστε καλα πρωτα
Γιάννη ευχαριστώ για την απάντηση, ένα φιλαράκι είναι Αθήνα και ρώτησε γι'αυτή την μάρκα αλλά δεν είχα ιδέα . Τα meindl κορυφαία αλλά βαριά ειδικά το ΣΚ στα περδικοβουνια το αισθάνεσαι .Κωσταντινε έχω αυτά τωρα και 2-3 χρόνια.γερα αρβύλα ,καλη κατασκευή,αλλα βαριά αρκετά.τα είχα πάρει 110€.
Ήταν φοβερή τιμή για αυτό τα πήρα.πιστευω τα Meindl είναι ανώτερα.
Εγω επαιρνα τα meindil τα softlain με κορντουρα και κορατεξ 590 γραμ και περναγα 3 χρονια τωρα δεν το βγαζει αυτο το μοντελο τα βγαζει με δερμα 700 γραμ και το βρισκω εδω 230 ευρωΓιάννη ευχαριστώ για την απάντηση, ένα φιλαράκι είναι Αθήνα και ρώτησε γι'αυτή την μάρκα αλλά δεν είχα ιδέα . Τα meindl κορυφαία αλλά βαριά ειδικά το ΣΚ στα περδικοβουνια το αισθάνεσαι .
Εχω και τα ιμαλαια αλλα ειναι 800 γραμ στη περδικα στο ολημερο με κουραζουνΕγω επαιρνα τα meindil τα softlain με κορντουρα και κορατεξ 590 γραμ και περναγα 3 χρονια τωρα δεν το βγαζει αυτο το μοντελο τα βγαζει με δερμα 700 γραμ και το βρισκω εδω 230 ευρω
η Zaberlan βγαζει και ενα μοντελο με δερμα πολυ καλοΓια τα αρβύλα Zaberlan τι γνώμη έχετε τα έχει κάποιος συνάδελφος .
Αυτό είναι το κακο με τα meindl ειδικά σε αυτό το κυνήγι γίνονται κουραστικά.Εχω και τα ιμαλαια αλλα ειναι 800 γραμ στη περδικα στο ολημερο με κουραζουν
Ευχαριστώ Ανδρέα μήπως θυμάσαι μοντέλο για κάτι τέτοιο ψάχνεται .η Zaberlan βγαζει και ενα μοντελο με δερμα πολυ καλο
πολυ στηβαρο και αυτο που μας εκανε εδω κατω εντηποση στα κοφτερα βραχια οταν πατας δεν τα καταλαβενεις..
Κωνσταντινε για περδικα παρε salomon ελαφρυ ,γερο,και αδιαβροχο με ωραιο κρατημα στα βραχια.Γιάννη ευχαριστώ για την απάντηση, ένα φιλαράκι είναι Αθήνα και ρώτησε γι'αυτή την μάρκα αλλά δεν είχα ιδέα . Τα meindl κορυφαία αλλά βαριά ειδικά το ΣΚ στα περδικοβουνια το αισθάνεσαι .
Ευχαριστώ θα του το προτείνω στο ψάξιμο είναι ακόμα.Κωνσταντινε για περδικα παρε salomon ελαφρυ ,γερο,και αδιαβροχο με ωραιο κρατημα στα βραχια.
Μεγάλη μούφα αυτα τα παπούτσια δυο χρονια τα φόρεσα εκτός ότι έσκισε το δέρμα μπροστά φέτος πήραν και νερά. Πολυ σκληρά και κουράστηκα παπούτσια, άρχηστα για περπατητο κυνηγι ειδικά για πέρδικα μπεκατσα.Εγώ έχω τ meindl vakuum κι δεν μου αρέσουν καθόλου . Βαριά κι κουραστικά .
Εγω για μπεκατσα δεν ειχα προβλημα,στην περδικα ηταν πολυ βαρια.Μεγάλη μούφα αυτα τα παπούτσια δυο χρονια τα φόρεσα εκτός ότι έσκισε το δέρμα μπροστά φέτος πήραν και νερά. Πολυ σκληρά και κουράστηκα παπούτσια, άρχηστα για περπατητο κυνηγι ειδικά για πέρδικα μπεκατσα.
Εγώ πιστεύω ότι τα σαλομον στην Πέρδικα δεν θα αντεξουν ούτε μια χρονιά...Κωνσταντινε για περδικα παρε salomon ελαφρυ ,γερο,και αδιαβροχο με ωραιο κρατημα στα βραχια.