Πήρα πέρυσι από sportdirect τα carrimor δερμα αλλά είναι πολύ σκληρά τα φόρεσα 1 φορά και με κούρασαν αφάνταστα, ξέρει κάποιος κανένα τρόπο να μαλακώσουν από πάνω?. Είχα τα aku πολλά χρόνια ήταν σκληρά αλλά πιο αναπαυτικά
Στα βράχια γλυστραγαν παρα πολυΘυμαμαι του στρατού που στην αρχή ματωναν τα πόδια, όταν τελείωσα με το στρατό ήταν πιο μαλακά και από παντόφλα διχαλη. Δυστυχώς δεν ξέρω κάποιο υλικό που μπορεί να βοηθήσει αλλα το δέρμα μαλακώνει με τη χρήση.
Δεν ξέρω αν το κάμελ βοηθήσει καθόλου πάντως σε πολύωρο περπατητο και με τις λάσπες από κάτω στη σόλα λες και εχεις βαρίδια η σε έχουν πεταλωσειΘυμαμαι του στρατού που στην αρχή ματωναν τα πόδια, όταν τελείωσα με το στρατό ήταν πιο μαλακά και από παντόφλα διχαλη. Δυστυχώς δεν ξέρω κάποιο υλικό που μπορεί να βοηθήσει αλλα το δέρμα μαλακώνει με τη χρήση.
Εγώ κάτι στρατιωτικά αμερικάνικα που ήταν σαν ξύλο το δέρμα με camel τα μαλάκωσα αλλά πέρα από στεγνή χρήση γενικά δε αξίζουν.Δεν
Δεν ξέρω αν το κάμελ βοηθήσει καθόλου πάντως σε πολύωρο περπατητο και με τις λάσπες από κάτω στη σόλα λες και εχεις βαρίδια η σε έχουν πεταλωσει
Εγω τα ειχα για 2 χρονια στα γουρουνια αλλα σε ομαλο εδαφος..το κακο ηταν οτι δεν κραταγαν καθολου ζεστη..μια φορα σε κυνηγι με -15 για να νιωσω τα ποδια μου περασε καμια ωρα..οσο για να βαλω σε περδικα εδω στο νησι αποκλειεται τσουληθρα θα εκανα μονιμα μεχρι την θαλασσαTα στρατιωτικα αρβυλα με το Κ δεν γλυστραγαν καθολου στα βραχια για περδικα ηταν καλα στη μπεκατσα στις υγρασιες εμπαζαν
Μιλτο αυτα ειναι εσχατη λυση αν δεν μπορουμε να αγορασουμε αυτα των 200-250 ευρωΕγω τα ειχα για 2 χρονια στα γουρουνια αλλα σε ομαλο εδαφος..το κακο ηταν οτι δεν κραταγαν καθολου ζεστη..μια φορα σε κυνηγι με -15 για να νιωσω τα ποδια μου περασε καμια ωρα..οσο για να βαλω σε περδικα εδω στο νησι αποκλειεται τσουληθρα θα εκανα μονιμα μεχρι την θαλασσα
Salomon gdx 4 gordexΚαλησπερα στην παρεα!
Θελω συμβουλη για αγορα αρβυλων!
Εχω τα Aku slope GTX αλλα τα νιωθω πολυ σκληρα στο πατημα με αποτελεσμα να πονανε τα ποδια μου,οποτε μαλλον θα τα αποχωριστω!
Θελω αρβυλο με μαλακο πατημα,αδιαβροχο και ελαφρυ!
Κοιταζω στο site της Beretta το setter GTX καθως και το Meindl paradiso.
Εχει κανενας φιλος τα παραπανω αρβυλα να μου πει τη γνωμη του;
Βεβαια,οποιοδηποτε ελαφρυ,αδιαβροχο και με μαλακη σολα θα μου εκανε,οποτε οποιος εχει κατι αναλογο ας μου πει τη γνωμη του!
Φίλε μου δες τα dolomite kite ,μαλακό ελαφρύ με gore tex και πολύ λογική τιμή ,εγώ τα έχω δύο χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος ,τι κυνηγάς ;Καλησπερα στην παρεα!
Θελω συμβουλη για αγορα αρβυλων!
Εχω τα Aku slope GTX αλλα τα νιωθω πολυ σκληρα στο πατημα με αποτελεσμα να πονανε τα ποδια μου,οποτε μαλλον θα τα αποχωριστω!
Θελω αρβυλο με μαλακο πατημα,αδιαβροχο και ελαφρυ!
Κοιταζω στο site της Beretta το setter GTX καθως και το Meindl paradiso.
Εχει κανενας φιλος τα παραπανω αρβυλα να μου πει τη γνωμη του;
Βεβαια,οποιοδηποτε ελαφρυ,αδιαβροχο και με μαλακη σολα θα μου εκανε,οποτε οποιος εχει κατι αναλογο ας μου πει τη γνωμη του!
Κυνηγαω συνηθως σε βουνο με περισσοτερο χωμα και λιγοτερο πετρα,καρτερι τις περισσοτερες φορες για φασσες και τσιχλες.Φίλε μου δες τα dolomite kite ,μαλακό ελαφρύ με gore tex και πολύ λογική τιμή ,εγώ τα έχω δύο χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος ,τι κυνηγάς ;
Δημητρη κυνηγαω συνηθως σε βουνο με περισσοτερο χωμα και λιγοτερο πετρα,καρτερι τις περισσοτερες φορες για φασσες και τσιχλες.Αναλογα το είδος κυνηγίου και κατά συνέπεια τα εδαφη που κυνηγά κάποιος και την χρήση την οποία κάνει , μπορούμε να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα .
Τωρα να μιλάμε για άρβυλα των 300€ για κυνήγια χωρίς απαιτήσεις ,ειναι τουλάχιστον υπερβολή και πολυτέλεια.
Ξερουμε βαρος σε no 45?στο site το δινει 650γρ σε νουμερο 42.Ελαφρύ δεν είναι το παραντισο. Αλλά είναι πολυ καλό.