Άρβυλα ( Αγορά )

Σημερα ηρθαν τα αρβυλακια..πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι προκειται για ενα σιγουρα πολυ στοιβαρο μποτακι και παρολο που φαινεται πολυ ατσαλο εξωτερικα οταν το φορας αγκαλιαζει πολυ καλα το ποδι..το βαρος του μου φαινεται καλο και το ολο στησιμο του δειχνει οτι δεν περνει με την καμια νερο..τωρα θα δοκιμαστει και στα τερεν να δουμε
View attachment 6634
View attachment 6636
ξυρισε και λιγο τριχα .sarcastic. ,καλοριζικα ,καλοφορετα.

Σημερα ηρθαν τα αρβυλακια..πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι προκειται για ενα σιγουρα πολυ στοιβαρο μποτακι και παρολο που φαινεται πολυ ατσαλο εξωτερικα οταν το φορας αγκαλιαζει πολυ καλα το ποδι..το βαρος του μου φαινεται καλο και το ολο στησιμο του δειχνει οτι δεν περνει με την καμια νερο..τωρα θα δοκιμαστει και στα τερεν να δουμε
View attachment 6634
View attachment 6636
Μεγιά τα καινούρια σου ελαστικά.... .sarcastic. .sarcastic.
Καλοτάξιδα να'ναι...!!

Καλορίζικα και καλοφόρετα ....
Να σαι καλα φιλε
ξυρισε και λιγο τριχα .sarcastic. ,καλοριζικα ,καλοφορετα.
Εισαι με τα καλα σου;χειμωνα εχουμε ειναι επενδυση εσωτερικη για το παντελονι..το καλοκαιρι βλεπουμε
Μεγιά τα καινούρια σου ελαστικά.... .sarcastic. .sarcastic.
Καλοτάξιδα να'ναι...!!
Να σαι καλα φιλε..θα δοκιμαστει το ελαστικο σε αγριο τερεν..για να δουμε οδηγικη συμπεριφορα

Παληκάρια ψάχνω άρβυλα ή ημιάρβυλα για πεζοπορία,όχι ιδιαιτερες απαιτήσεις για βουνό αλλα για περπατημα σε κάμπο, τα οποία να είναι οσο πιο ελαφριά γίνεται. Εχετε υπόψιν κατι τίμιο στα 50-70 ευρώ;
https://www.skroutz.gr/s/12913339/Grisport-10242-Brown.html

παιρνει νερα αυτο αλεξ.
Το ειχα παρει για τον πατερα μου και φετος ειναι η 3η χρονια τους! Αντεξανε.....αλλα με περιποιηση με κερι. Οντως στα νερα μπαζουν αλλα σε αυτη τη τιμη ειναι δυσκολο να βρεις κ κατι στεγανο.

View attachment 6634
View attachment 6636
Καλοφορετο φίλε.Νερα δεν θα παίρνει πιστεύω με τίποτα.Στην έκθεση στο περίπτερο της εταιρείας είχα δει ένα παρόμοιο diotto το οποίο είχε και πορτοκάλι χρώμα και το είχαν μέσα σε γυάλα με τρεχούμενο νερό για να δείξουν ότι δεν παίρνει νερό με τίποτα.
Το μόνο αρνητικό για τα δικά μου γούστα είναι ότι το γεγονός ότι μάλλον είναι λίγο βαρύ με ότι αυτό συνεπάγεται.

Προσοχή στα diotto θέλουν ένα νούμερο μεγαλύτερο από ότι φοράτε συνήθως...ο συγκυνηγος μου πήρε ένα ζευγάρι την άνοιξη στην έκθεση....το φόρεσε δύο φορές και τα πούλησε επειδή τον κτύπησαν...σε aku πολύ καλό το zenith και το ralp ... εγώ φέτος πήρα το meindl rock.... ακριβό αλλά πολύ καλό παπούτσι.

Καλοφορετο φίλε.Νερα δεν θα παίρνει πιστεύω με τίποτα.Στην έκθεση στο περίπτερο της εταιρείας είχα δει ένα παρόμοιο diotto το οποίο είχε και πορτοκάλι χρώμα και το είχαν μέσα σε γυάλα με τρεχούμενο νερό για να δείξουν ότι δεν παίρνει νερό με τίποτα.
Το μόνο αρνητικό για τα δικά μου γούστα είναι ότι το γεγονός ότι μάλλον είναι λίγο βαρύ με ότι αυτό συνεπάγεται.
Να σαι καλα φιλε..οντως για νερα δεν πρεπει να περναει σταγονα απο πουθενα..για το βαρος στα δικα μου γουστα δεν ειναι κουραστικα βεβαια θα το δω και μετα απο κανα 5ωρο κυνηγι

Προσοχή στα diotto θέλουν ένα νούμερο μεγαλύτερο από ότι φοράτε συνήθως...ο συγκυνηγος μου πήρε ένα ζευγάρι την άνοιξη στην έκθεση....το φόρεσε δύο φορές και τα πούλησε επειδή τον κτύπησαν...σε aku πολύ καλό το zenith και το ralp ... εγώ φέτος πήρα το meindl rock.... ακριβό αλλά πολύ καλό παπούτσι.
Ειναι λιγο σχετικο με τα νουμερα..οπως και σε πολλα παπουτσια επειδη εχουν αλλο καλουπι αλλαζει και το νουμερο..πχ σε μενα σε ολα σχεδον φοραω 45 αλλα σε ενα ζευγαρι σκαρπινια ηθελα 44..οπως και στα aku zenith θελω το 44.5 ενω στο diotto 45..στο site της εταιριας εχει μεγεθολογιο που αν το ακολουθησεις σου βγαζει ακριβως το νουμερο

Επίσης, σχετικά με τα νούμερα, να λάβουμε υπόψη ότι το 80% των ανθρώπων έχει διαφορετικό νούμερο δεξιού και αριστερού ποδιού. Εμένα το αριστερό μου πόδι είναι μισό νούμερο μεγαλύτερο από το δεξί.
Και, όσο περνάν τα χρόνια τα πόδια μας μεγαλώνουν σε νούμερο. Ετσι ένας που νομίζει ότι φοράει 44 αλλά βλέπει ότι τον βολεύουν καλύτερα τα 45 είναι γιατί στα 20 του είχε όντως 44 νούμερο και τώρα στα 50 του έχει νούμερο 45 γιατί μεγάλωσε το πόδι.

View attachment 6634
View attachment 6636
Να γράψεις άπειρα χιλιόμετρα και να τα κατευχαριστηθείς.

καλοριζικα μιλτο δυνατά φαίνονται
εχω μια απορία όμως ρε παιδιά διαβάζω για αρβύλα για 3 4 5 6 χρόνια εγώ αρβύλα που να μείνει όπως πρέπει πάνω από 2 χρόνια δεν εχω δει και μιλάμε από τ 2002 και μετά μόνο επώνυμα παίρνω μέχρι τώρα με εξαίρεση 2 ζευγάρια raichle τα οποια τ ενα ζευγαρι ηταν οτι καλυτεο εχω βρει σε ποιοτητα δερματος εβγαλαν 2 χτονιες και τα σολιασα 2 φορες ακομη αλλα δε τα ξαναβρηκα όλα ήταν meindl burma και 2 vacuum όλα.μου βγάζουν μια σεζόν ολόκληρη την επόμενη συνήθως βγάζω μόνο τη Περδίκα και όταν είναι στεγνά γιατι σχεδον παντα απο καπιο στραπατσαρισμα τ δερματος θ βαλουν υγρασια μεσα και μετά κάποια τα σολιαζα και έβγαζα άλλο τόσο μαλον παίζω ρόλο τα εδάφη εδώ η πέτρα η κοφτερή που χουμε και η αστυφιδα δεν αστειεύονται ρημάζουν τα παπουτσια

εχω μια απορία όμως ρε παιδιά διαβάζω για αρβύλα για 3 4 5 6 χρόνια εγώ αρβύλα που να μείνει όπως πρέπει πάνω από 2 χρόνια δεν εχω δει και μιλάμε από τ 2002 και μετά μόνο επώνυμα παίρνω μέχρι τώρα με εξαίρεση 2 ζευγάρια raichle τα οποια τ ενα ζευγαρι ηταν οτι καλυτεο εχω βρει σε ποιοτητα δερματος εβγαλαν 2 χτονιες και τα σολιασα 2 φορες ακομη αλλα δε τα ξαναβρηκα όλα ήταν meindl burma και 2 vacuum όλα.μου βγάζουν μια σεζόν ολόκληρη την επόμενη συνήθως βγάζω μόνο τη Περδίκα και όταν είναι στεγνά γιατι σχεδον παντα απο καπιο στραπατσαρισμα τ δερματος θ βαλουν υγρασια μεσα και μετά κάποια τα σολιαζα και έβγαζα άλλο τόσο μαλον παίζω ρόλο τα εδάφη εδώ η πέτρα η κοφτερή που χουμε και η αστυφιδα δεν αστειεύονται ρημάζουν τα παπουτσια

Οπως το ειπες φιλε μου. Άτιμο πραγμα η πέτρα. Εμενα αρβύλα των 300 ευρω που αντεξαν περισσότερο απο ολα τα υπολοιπα μου έβγαλαν 3.5 σεζον....

εχω μια απορία όμως ρε παιδιά διαβάζω για αρβύλα για 3 4 5 6 χρόνια εγώ αρβύλα που να μείνει όπως πρέπει πάνω από 2 χρόνια δεν εχω και μιλάμε από τ 2002 και μετά μόνο επώνυμα παίρνω μέχρι τώρα με εξαίρεση 2 ζευγάρια raichle τα οποια τ ενα ζευγαρι ηταν οτι καλυτεο εχω βρει σε ποιοτητα δερματος εβγαλαν 2 χτονιες και τα σολιασα 2 φορες ακομη αλλα δε τα ξαναβρηκα όλα ήταν meindl burma και 2 vacuum όλα.μου βγάζουν μια σεζόν ολόκληρη την επόμενη συνήθως βγάζω μόνο τη Περδίκα και όταν είναι στεγνά γιατι σχεδον παντα απο καπιο στραπατσαρισμα τ δερματος θ βαλουν υγρασια μεσα και μετά κάποια τα σολιαζα και έβγαζα άλλο τόσο μαλον παίζω ρόλο τα εδάφη εδώ η πέτρα η κοφτερή που χουμε και η αστυφιδα δεν αστειεύονται ρημάζουν τα παπουτσια

Αγορά 1987
Τιμή to 1987 68.000 δρχ
Μισθός 1987 74.000 δρχ
Κατάσταση σήμερα (φωτο)
2 επισκευές σε σόλες (αντικατάσταση Vibram, 1997, 2009)
Χιλιόμετρα άπειρα σε όλο τον κόσμο, από αρκτικό κύκλο, Ιραν, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Γιουγκοσλαβία, Ελληνική μεθόριος
Παραμένουν αδιάβροχα
Ο μόνος που γνωρίζει για την αντοχή της μάρκας, κατασκευάζει τα τσοκ Brain ....
DANNER Recon
https://global.danner.com/men/law-enforcement/recon-8-black-200g.html

Attachments

• P9070002.JPG
    P9070002.JPG
    217,1 KB · Προβολές: 76
  • P9070001.JPG
    P9070001.JPG
    259,1 KB · Προβολές: 76
Αγορά 1987
Τιμή to 1987 68.000 δρχ
Μισθός 1987 74.000 δρχ
Κατάσταση σήμερα (φωτο)
2 επισκευές σε σόλες (αντικατάσταση Vibram, 1997, 2009)
Χιλιόμετρα άπειρα σε όλο τον κόσμο, από αρκτικό κύκλο, Ιραν, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Γιουγκοσλαβία, Ελληνική μεθόριος
Παραμένουν αδιάβροχα
Ο μόνος που γνωρίζει για την αντοχή της μάρκας, κατασκευάζει τα τσοκ Brain ....
DANNER Recon
https://global.danner.com/men/law-enforcement/recon-8-black-200g.html
Πολύ γνωστή η συγκεκριμένη μάρκα στην Αμερική και σε λογικές τιμές για αυτά που προσφέρουν....

https://global.danner.com/men/hunt?sortId=product-family

στοβαρα αρβυλα αλλα δε νομιζω να κανουν για κυνήγι πέρδικας από ότι τα βλέπω είναι ψηλά και μάλλον βαρια
έδωσες ένα μηνιάτικο της εποχής για τα αρβύλα χαχα.sarcastic.
τα ευχαριστήθηκες ομως;)
Έκανα οικονομία ;) και έσωσα μια πελματιαία απονευρωσίτιδα που μου παρέλυε το πόδι (άγνωστη την εποχή εκείνη). Η Danner έχει όλα τα είδη και κυρίως έχει προσωπικό που απαντά σε μυνήματα και σου προτείνει ανάλογα. Στείλε 2-3 φωτογραφίες το περιβάλλον κυνηγίου, θερμοκρασίες, τυχόν δικές σου απαιτήσεις και θα σου πουν τι ταιριάζει στη περίπτωσή σου. Στη δικιά μου περίπτωση αυτό έγινε με αλληλογραφία ... Σήμερα όμως κάποιοι φίλοι που με άκουσαν, με μνημονεύουν στα βουνά και στα λιβάδια.

Στη πέτρα θα χρειασθείς και αυτό: https://global.danner.com/men/footbeds/airthotic-xl.html

όπως και κάλτσες: https://global.danner.com/men/socks?sortId=position-asc

Last edited by a moderator:
Back