Άρβυλα ( Αγορά )

Μετα απο πολυ ψαξιμο και πολυ υπομονη προχωρησα στην αγορα των παρακατω με 166 ευρω τελικη τιμη....

https://www.pecheur.com/en/gr/buy-man-shoes-crispi-valdres-gtx-brown-127205.html

Απο τις πιο καλες προσφορες που εχω πετυχει...
100 ευρω κατω απο internetικες τιμες στην ελλαδα ;)

Παρελαβα σημερα τα μποτακια...
Οτι και να πω ειναι λιγο ...

66626663

καλοριζικα μιλτο δυνατά φαίνονται
εχω μια απορία όμως ρε παιδιά διαβάζω για αρβύλα για 3 4 5 6 χρόνια εγώ αρβύλα που να μείνει όπως πρέπει πάνω από 2 χρόνια δεν εχω δει και μιλάμε από τ 2002 και μετά μόνο επώνυμα παίρνω μέχρι τώρα με εξαίρεση 2 ζευγάρια raichle τα οποια τ ενα ζευγαρι ηταν οτι καλυτεο εχω βρει σε ποιοτητα δερματος εβγαλαν 2 χτονιες και τα σολιασα 2 φορες ακομη αλλα δε τα ξαναβρηκα όλα ήταν meindl burma και 2 vacuum όλα.μου βγάζουν μια σεζόν ολόκληρη την επόμενη συνήθως βγάζω μόνο τη Περδίκα και όταν είναι στεγνά γιατι σχεδον παντα απο καπιο στραπατσαρισμα τ δερματος θ βαλουν υγρασια μεσα και μετά κάποια τα σολιαζα και έβγαζα άλλο τόσο μαλον παίζω ρόλο τα εδάφη εδώ η πέτρα η κοφτερή που χουμε και η αστυφιδα δεν αστειεύονται ρημάζουν τα παπουτσια
Μην συγκρίνεις τα κυνήγια μας... Πέτρα με πυκνό. Η κατρακυλια που σφυνωνει το παπούτσι και διαρκώς περπατητο. Άμα έχω κουτάβι μια σεζόν μου βγάζει και εμένα μια οποιαδήποτε μάρκα των 250 ευρώ.
Αν δεν έχω κουτάβι βγάζει 2 σεζόν και στην μπεκάτσα φοράω το περσινό

Προχθές στην πέτρα από το χάραμα μέχρι τις 3 ισούται με φθορά από 100 καρτερια.

Τα ντανερ και τα Irish setter θέλω να τα πάρω κάποια στιγμή

Crispi τα χάλασα σε ένα μήνα 180 ευρώ.

Last edited:
Να γράψεις άπειρα χιλιόμετρα και να τα κατευχαριστηθείς.
Καλοριζικα Μιλτο!θα πατας κ θα αναστεναζουν τα μπεκατσοτοπια!
καλοριζικα μιλτο δυνατά φαίνονται
εχω μια απορία όμως ρε παιδιά διαβάζω για αρβύλα για 3 4 5 6 χρόνια εγώ αρβύλα που να μείνει όπως πρέπει πάνω από 2 χρόνια δεν εχω δει και μιλάμε από τ 2002 και μετά μόνο επώνυμα παίρνω μέχρι τώρα με εξαίρεση 2 ζευγάρια raichle τα οποια τ ενα ζευγαρι ηταν οτι καλυτεο εχω βρει σε ποιοτητα δερματος εβγαλαν 2 χτονιες και τα σολιασα 2 φορες ακομη αλλα δε τα ξαναβρηκα όλα ήταν meindl burma και 2 vacuum όλα.μου βγάζουν μια σεζόν ολόκληρη την επόμενη συνήθως βγάζω μόνο τη Περδίκα και όταν είναι στεγνά γιατι σχεδον παντα απο καπιο στραπατσαρισμα τ δερματος θ βαλουν υγρασια μεσα και μετά κάποια τα σολιαζα και έβγαζα άλλο τόσο μαλον παίζω ρόλο τα εδάφη εδώ η πέτρα η κοφτερή που χουμε και η αστυφιδα δεν αστειεύονται ρημάζουν τα παπουτσια
Να στε ολοι καλα παιδια !

Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά για τις ευχές.
Τα δοκίμασα σήμερα σε 3ωρο κυνηγι μπεκάτσας και μπορώ να πω ότι είναι καλύτερα από τι τα περίμενα!
Ελαφριά και πολύ άνετα.
Τα έχουν αγοράσει και δύο φίλοι από το νησί...Ο ένας τα προσέχει λίγο παραπάνω και βάζει μια κρέμα της crispi.
Εδώ είναι φωτογραφία μετά πο κυνήγι μπεκατσας (κυνηγούσαν δίπλα δίπλα).
Όπως θα δεις η κρέμα κάνει δουλειά.
Υ.γ είχαν αγοράσει 2 ζευγάρια προς 480€.

Τα έχουν αγοράσει και δύο φίλοι από το νησί...Ο ένας τα προσέχει λίγο παραπάνω και βάζει μια κρέμα της crispi.
Εδώ είναι φωτογραφία μετά πο κυνήγι μπεκατσας (κυνηγούσαν δίπλα δίπλα).
Όπως θα δεις η κρέμα κάνει δουλειά.
Υ.γ είχαν αγοράσει 2 ζευγάρια προς 480€.

Attachments

• received_409639466280427.jpeg
    received_409639466280427.jpeg
    171,3 KB · Προβολές: 82
Αγορά 1987
Τιμή to 1987 68.000 δρχ
Μισθός 1987 74.000 δρχ
Κατάσταση σήμερα (φωτο)
2 επισκευές σε σόλες (αντικατάσταση Vibram, 1997, 2009)
Χιλιόμετρα άπειρα σε όλο τον κόσμο, από αρκτικό κύκλο, Ιραν, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Γιουγκοσλαβία, Ελληνική μεθόριος
Παραμένουν αδιάβροχα
Ο μόνος που γνωρίζει για την αντοχή της μάρκας, κατασκευάζει τα τσοκ Brain ....
DANNER Recon
https://global.danner.com/men/law-enforcement/recon-8-black-200g.html
αμα τα παραγγειλης απο το site τους μετα εδω δε πληρωνεις τελωνειο;;;;

αμα τα παραγγειλης απο το site τους μετα εδω δε πληρωνεις τελωνειο;;;;
Η τιμή τους είναι η τελική για την Ελλάδα, διότι διαθέτουν εταιρεία στην ΕΕ. Επίσης τη "λεπτομέρεια" αυτή την ρωτάς και στους ίδιους που γνωρίζουν καλά την αγορά, ώστε να εξασφαλίσεις πως δεν θα έχεις απρόοπτα.

Back