D
DrV
Ειχα δοκιμαση παλια καστορελαιο εκανε δουλεια μετα εβαζα κρεμες meindl και ηχα βρη και λιπος φωκιας αλλαζα και πατους και μια χαρα στην περδικα δεν γλυστρουσαν καθολου
Σας ευχαριστώ πολύ!Εγώ αγαπητέ Βασίλη φτιάχνω έν μίγμα που αποτελείτε από 5/6 ζωικό λίπος (λίπος φώκιας, ή λίπος αγροιόχοιρου, η λίπος πάπιας) και 1/6 κειρί μέλισσας. Τα λιώνω όλα μαζί για να γίνουν ένα. Μετά ζεσταίνω με σεσουάρ το καθαρό δέρμα της αρβύλας και τις αλοίφω με το χέρι μου με αυτό το μίγμα. Μετά πάλι τις περνάω με το σεσουάρ για να λιώσει και να περάσει μέσα στο δέρμα. Στο τέλος σκουπίζω το παραπανίσιο μίγμα. Τις αφήνω και κρυώνουν και μετά κρίνω αν χρειάζεται και δεύτερο χέρι, συνήθως δε χρειάζεται.
Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος που έχω βρει για να αδιαβροχοποιώ όσο περισσότερο γίνεται τιε δερμάτινε αρβύλες.
Καλημέρα και πάω στο κερτάρι τώρα.