Για τα μπρε'ι'ν δεν ξέρω αν ασχολήθηκε ,πιθανόν όμως κ να υπάρχουν ανάμεσα στα 27 που έχει νταταόπως λέει ....με τα κιξ ,τζεμπς κα ,αναμένουμεΈνα π@π@ρι που κοστίζει 5€ το πουλάνε 80€ ... να γιατί τα τσοκ έχουν διαφορές το ένα με το άλλο αχαχαχαχα
Η μοναδική χρησιμότητα των αφτερμαρκετ είναι ότι προεξέχουν και τα σφίγγεις με το χέρι.
(μιλάω για συμβατικά ... τρίφτες και brain τα εξαιρώ)
Σε κάποιες φάσεις όμως ,είδα τα πίσω να προσπερνούν τα μπροστινάΑποκαλυπτικό για μένα το βίντεο με τις ατρακτους. Βέβαια αφορά κυρίως ατσάλινα με ειδικό βύσμα, αλλά δύο πρώτα συμπεράσματα που βγάζω είναι α) οταν η στήλη των σκαγιων περικλείεται σε κυαθιο δεν υφίσταται κανέναν εμβολισμο από την έκρηξη στομίου, άρα το porting είναι αχρείαστο, και β) αντίθετα από ότι υποστηρίζουν ΟΛΟΙ οι γνωστοι βλητικοι ,η στήλη των σκαγιων όταν απελευθερωνεται από το βύσμα και δέχεται την αντίσταση της ατμόσφαιρας, δεν ανοίγει σαν μανιτάρι, αλλά το μέτωπο της παραμένει πιο συμπαγές από το πίσω μέρος της, και τα σκάγια του πίσω μέρους δεν προσπερνούν τα μπροστινά αλλά η διάταξη ( μπροστινά, μεσαία, πισινά) παραμένει απαράλλαχτη από το στόμιο μέχρι τον στόχο. Μάλλον η ορμή της στήλης των σκαγιων που είναι πάνω από 1000 φορές μεγαλύτερη από την αδράνεια της ατμόσφαιρας, προκαλεί αυτή την αεροδυναμική συμπεριφορά που έχει σαν αποτέλεσμα το μέτωπο της στήλης να φρεναρεται μεν, αλλά να μην διασπάται αισθητά, και το πίσω μέρος της στήλης να διαστέλλεται λόγω στροβιλισμων που προκαλεί η υποπιεση και κατόπιν τα σκάγια απομονωμένα πλέον και πιο παραμορφωμενα από τα μπροστινά να χάνουν έδαφος και να μένουν πίσω.
Αυτό έχω για μπούσουλαα) οταν η στήλη των σκαγιων περικλείεται σε κυαθιο δεν υφίσταται κανέναν εμβολισμο από την έκρηξη στομίου, άρα το porting είναι αχρείαστο
Δεν είναι τίποτα, τα μάτια σου πεταριζανε!Σε κάποιες φάσεις όμως ,είδα τα πίσω να προσπερνούν τα μπροστινά
Τζωνυ που το είδες ;Σε κάποιες φάσεις όμως ,είδα τα πίσω να προσπερνούν τα μπροστινά
Εκεί που δείχνει ,40 γιάρδες ,παρατήρησε τοΤζωνυ που το είδες ;
Δεν βλέπω κάτι τέτοιο, σε ποιο σημείο ακριβώς ;Εκεί που δείχνει ,40 γιάρδες ,παρατήρησε το
Αυτο θα ηταν η ουσια ομως!Οτι δεν δοκιμασε καποιο φρενου οπως το goose το anaconda η καποιο Kicks...
"It's all about marketing" !!!
Θα δοκιμάσει και από αυτά ...Αυτο θα ηταν η ουσια ομως!
Αντε να ιδιουμεΘα δοκιμάσει και από αυτά ...
Με μολυβδινα σκαγια ομως οχι ατσαλινα, αν και δεν περιμενα αυτον για να βγαλω συμπερασμα για τα συγκεκριμενα τσοκ.Αυτο θα ηταν η ουσια ομως!
για τα τσοκάκια με πορτινγκ τι άποψη έχεις;Επειδή δεν γνωρίζω ποτέ επινοήθηκε το porting ίσως. Έχει επινοηθεί όταν δεν υπήρχαν τα πλαστικά κυαθια και ήταν τα φυσίγγια με μαλινοταπες και βοηθούσε περισσότερο επειδή πάντα γίνεται πριν το τσοκ βοηθούσε αφαιρώντας κάποια ποσότητα αερίων στη μικρότερη παρορφωση σκαγιων μπαίνοντας στο τσοκ .Πάντως επειδή είχα όπλο με εργοστασιακό και έχω κάνει και σε άλλο μετέπειτα στον παπατσαρουχα μείωση αναπήδησης και ποιότητα κατανομής τα βελτίωνε ίσως στα φυσιγγια με τάπα να κάνει ακόμη καλύτερη δουλειά.
Εσυ Μαριε τι αποψη εχεις; εχεις δοκιμασει καποιο; τι συμπερασματα εβγαλες?για τα τσοκάκια με πορτινγκ τι άποψη έχεις;
προτιμάς τσοκάκια με τρύπες ή χωρίς και γιατί;
Τα μόνα τσοκακια με τρύπες που έχω δουλέψει είναι εξωτερικά του παπατσαρουχα τα οποία είχαν πολύ καλά αποτελέσματα καλύτερα από των εταιριών Φράνκι και μπενελι εξωτερικά απλά έχω δοκιμάσει gemini με τρύπες και έχω δει ωραία αποτελέσματα όσα άλλα είχα ήταν εσώ έξω χωρίς τρύπες αφήνω έξω τα kings δεν ήμουν ποτέ κάτοχος έχω δει μόνο ντουφεκιες τους από κοντά εννοείται .Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι τα τσοκ με τρύπες που λες είχαν καλύτερες κατανομές ,αλλά δεν ξέρω αν είχαν την ίδια εσωτερική διαμόρφωση.για τα τσοκάκια με πορτινγκ τι άποψη έχεις;
προτιμάς τσοκάκια με τρύπες ή χωρίς και γιατί;
όταν λες "ωραία αποτελέσματα" τι εννοείς;Τα μόνα τσοκακια με τρύπες που έχω δουλέψει είναι εξωτερικά του παπατσαρουχα τα οποία είχαν πολύ καλά αποτελέσματα καλύτερα από των εταιριών Φράνκι και μπενελι εξωτερικά απλά έχω δοκιμάσει gemini με τρύπες και έχω δει ωραία αποτελέσματα όσα άλλα είχα ήταν εσώ έξω χωρίς τρύπες αφήνω έξω τα kings δεν ήμουν ποτέ κάτοχος έχω δει μόνο ντουφεκιες τους από κοντά εννοείται .Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι τα τσοκ με τρύπες που λες είχαν καλύτερες κατανομές ,αλλά δεν ξέρω αν είχαν την ίδια εσωτερική διαμόρφωση.