Έκθεση Κυνηγεσία 2025

Ακομα πίεση έχω άστο
Σου είπα...πάρε το μικρόφωνο και πες του το ...δεν με άκουσες....όλη η παρουσίαση ήταν τελικά η ιστορία για όταν πήρε στα χέρια του για δοκιμή....πριν κάποια χρόνια....την κάνη power bore...και πόσο μακριά στην δοκιμή έριχνε....αυτά ,ακούνε κάποια παιδιά και αν βάλουν και φυσιγγια 100μετρι...θα κινδυνεύουν τα αεροπλάνα...

Αν και είμαι fan της εταιρείας, το γεγονός ότι ένα τόσο καινοτόμο και υποτίθεται εξαιρετικό προϊόν, το οποίο σκοτώνει στην στρατόσφαιρα (μετά από εκατομμύρια ώρες δοκιμών από τη Benelli), δεν έχει 1000 reviews και συγκρίσεις σε άρθρα και στο YouTube, δημιουργεί υποψίες. Οι Αμερικανοί κλανουν και κάνουν review για τα πάντα, οπότε κάτι δεν μου κολλάει με αυτή την 'πρωτοτυπία' που εχει μεινει εκτος!

Τόλη ....πάντα μια εταιρεία όταν βγάζει ένα καινούργιο προϊόν το παρουσίαζει καινοτόμο και το επαινεί...μόνο σε συνθήκες κυνηγίου θα δείξει πως δουλεύει ...ο καιρός θα δείξει...μπορεί να δουλεύει καλά σε ατσάλινα...και αντιγράφω από την benelli το παρακάτω κείμενο.....

Το σύστημα Benelli Advanced Impact είναι το μοναδικό που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την απόδοση ακόμη και σε μεγάλες αποστάσεις με ατσάλινα σκάγια .....

Με ότι αυτό συνεπάγεται σε ατυχήματα...

"Και ένα χρόνο τώρα, αν η διαφορά ήταν όντως τόσο μεγάλη, θα περιμέναμε να βλέπαμε συγκριτικά βίντεο με βαλλιστικό Gel για διάτρηση, καθώς και πίνακες για διαφορές κατανομής και συγκέντρωσης. Κάτι δεν φαίνεται να συμφωνεί με την εικόνα που παρουσιάζεται.

Από το 2014,τουλάχιστον (έχω περιοδικό),γράφουν με πείσμα και πάθος,ότι ΤΩΡΑ έρχονται τ ατσάλινα!!!
Μας τα χουν ψιλοπρήξει τα... σκάγια!
φαινεται οτι ισως λεω ισως να εχουν συμφεροντα με τα ατσαλινα σκαγια , για αυτο αυτη η εμονη , και ισως να τα προωθησουν και αυτοι χωρις να αντιδραση κανεις υπευθηνος της κσε , η καποιοι κυνηγετικοι συλογοι , και τα συμφεροντα τους ειναι να αγορασουμε καινουρια οπλα που θα ειναι ειδικα για τα ατσαλινα , φυσιγγια με ατσαλινα σκαγια που θα ειναι ακριβοτερα απο τα μολυβδινα σκαγια , και θα σου πουν οτι και τα παλια οπλα οταν τα μετατρεψης θα ριχνουν ατσαλινα , αλλα χωρις ομως να ειναι καλυτερα απο τα καινουρια οπλα που θα ειναι ειδικα για τα ατσαλινα , εμενα μου το ειπε ο ενας απο αυτους εγω τυφλωνω και πουλω , και εσυ ανοιγε τα ματια σου και αγοραζε , και οτι τα ατσαλινα σκαγια τα πρωθουν και οι μεγαλες εταιριες για εμπορικους λογους , το παραδεχτηκαν αθελα τους , και μετα αρχισαν να ειρωνευοντε , και να κοροιδευουν , που απο οτι ακουω το ατσαλι λογο οτι ειναι σκληρο μεταλο δεν παραμορφωνετε , και εξοστρακιζετε πανω σε πετρες βραχους , και σε σκληρους κορμους απο ξερα δεντρα , οποτε φανταστητε τι εχει να γινει , και εκτος αυτου εχει και μειωμενο βελινεκες, που εκει θα βρουν πατιμα , να παρατησουμε τα παλια οπλα , και να παρουμε καινουρια οπλα ειδικα για ατσαλινα , που θα ριχνουν μακρια σαν να ειναι μολυβδινα

Last edited:
Back