Δεν περιμένεις να ανοίξει το κυνήγι να έχουμε καμία δικαιολογία για μπιστολι?Να ετοιμάζεται η ομάς... έρχεται Συνέδριο
Αν έγινες βίγκαν και δεν θέλεις προβατίνα πέστο ευθέωςΔεν περιμένεις να ανοίξει το κυνήγι να έχουμε καμία δικαιολογία για μπιστολι?
Εδώ είσαι πάλι.Αν έγινες βίγκαν και δεν θέλεις προβατίνα πέστο ευθέως
Ένα ΒΑΝ θα φας έχεις αλλά δύο κάβα
Θα φύγω και θα με ζητάς και θα παραπονιέσαι........Εδώ είσαι πάλι.
......ωωωχχχ...δηλώωωωσειιιιιιιςςςςς....Να ετοιμάζεται η ομάς... έρχεται Συνέδριο
Δεν μπορώ να σου πω τίποτα...γιατί τώρα ήμαστε πάτσι............ωωωχχχ...δηλώωωωσειιιιιιιςςςςς....
Σάββατο...μάλλον , δεν έχουμε κλείσει τίποτα συγκεκριμένο ακόμα....Πότε λέτε παλικάρια;
Ταν τελειώσει το HexalenΠότε λέτε παλικάρια;
Ποιος έχει τα άντερα να σε φάει στη μούρη ρε?Ψήνεται κανείς, Ολυμπιακάκιας και μη συνοδεία παγωμένης, να πάμε να χαζέψουμε το ματσάκι;
Άσε μας ρε φλούδα!
Άκου φλούδαΆσε μας ρε φλούδα!
Αυτά τα λένε νωρίτερα Τώρα δεν θα με αφήσει η γυναίκα μου. Είναι αργάΨήνεται κανείς, Ολυμπιακάκιας και μη συνοδεία παγωμένης, να πάμε να χαζέψουμε το ματσάκι;
Πες έχω να πάω σε.....συνέδριο....φαντάζομαι την έκφραση της και όλων των γυναικών που θα το άκουγανΑυτά τα λένε νωρίτερα Τώρα δεν θα με αφήσει η γυναίκα μου. Είναι αργά
Μονο η δικια μου τις προαλλες, με ξυπνησε κ μου ειπε, σηκω θα αργησεις....για τρυγονια θα πηγαινα...λες να ειναι η εξαιρεση μωρε....Πες έχω να πάω σε.....συνέδριο....φαντάζομαι την έκφραση της και όλων των γυναικών που θα το άκουγαν
Μπράβο Κωστή....Και η δική μου έτσι κάνει.....χαχαχ ή είναι χρυσός άνθρωπος ή θέλει να ξεφορτωθεί χαχαχα.....Μονο η δικια μου τις προαλλες, με ξυπνησε κ μου ειπε, σηκω θα αργησεις....για τρυγονια θα πηγαινα...λες να ειναι η εξαιρεση μωρε....