Έκτακτο Συνέδριο Μελών Του Φόρουμ

Ο φυστιξ έκατσε διπλα στον νεο και ωραιο να του πει οτι ο παλιος ειναι αλλιώς.
Ταχα βετερανος .yelling..sarcastic.
Και ο μικρος αρχισε τον καπνο μην μπορωντας να ακουει αλλο την αναλυση στο καμακι στου Σταθη ψαλτη.sarcastic..love..crying smile.

Μπραβο ρε μάγκες μου .
Παντα ομορφα να περνατε.well done.

Λοιπόν έχουμε κει λέμε.....
Χθες βράδυ ήταν μια βραδιά συγκεντρώσεων ,μάσας και πιόματος για το H.L με παράλληλες μαζώξεις στο κέντρο αλλά και στα νότια της χώρας.
Η παρέα καλή όπως πάντα άλλωστε , αλλά η πολύ ζέστη και η υγρασία δυσκόλεψε πολύ το έργο της μάσας και των σωστών επομίσεων .
Χάρηκα που γνώρισα τον Γιάννη τον Δημήτρη και τον πατριώτη μου Χρήστο .Εξαιρετικοί άνθρωποι όλοι τους .Οσο για τον Κώστα που ήρθε από τον Βόλο μόνο για την παρέα τι να πω.Το έχει κάνει τόσες άλλες φορές άλλωστε.
Οι μπύρες άδειαζαν ασταμάτητα απο πολύ νωρίς.Εγώ πήγα ακριβώς στις 9 και βρίσκω Μάκη ,Διονύση,τους δυο Κωστάδες και τον Βασίλη τον νεότερο να έχουν πάρει θέση και να επομίζουν ασταμάτητα.
Ο Κώστας καθισμένος δίπλα απο τον Διονύση ,ο οποίος εμφανώς κουρασμένος απο ταξίδι στο νότο .xm. ,ανοίγοντας μια μπαγκαζιέρα μηχανής τον τροφοδοτούσε με κάτι. .xm.

image.jpg

Η ατμόσφαιρα πολύ βαριά απο υγρασία και μυρωδιές περίεργες.Σιγά σιγά κατέφθασαν και οι υπόλοιποι που με μανία ρούφαγαν τις παγωμένες μπύρες για να δροσιστούν.
Η αλήθεια είναι οτι δεν είχα διάθεση για πολύ φωτογραφία και χάθηκαν φανταστικά πλάνα.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Το Ζυγούρι πραγματικά υπέφερε απο τα δόντια του Θεόφραστου ο οποίος πέρα απο το ότι ξέρει να φάει ξέρει και να το δείχνει άφοβα.Και καθισμένος δίπλα του τα είδα όλα .

image.jpg

Απέναντι μου ο Κυριάκος ,ο οποίος βρίσκεται σε καλό δρόμο και είναι εξελίξιμος ,προσπαθούσε σκυλίσια να ανταγωνιστή τον Θεόφραστο.

image.jpg
.
Εν τω μεταξύ στην μια πλευρά του τραπεζιού ,άρχισαν να παρατηρούνται περίεργες κινήσεις και να συμβαίνουν διάφορα. Κωστα ς,Διονύσης και Ο Μαρουλάς ,η Ματούλα ,η Λούπης ,η πατσαβουράκιας η.......εγκαταλείπει την θέση του και πηγαίνει στην άλλη άκρη του τραπεζιού και απο κει και μετά δεν σταμάτησε να μιλάει και να λέει ανέκδοτα.

image.jpg

Πέρα απο λύσεις για τις ασθένειες των φυτών, έδινε και λύσεις σε θέματα τεχνολογίας στον τζιμάκο.

image.jpg

Μετά απο ώρα άρχισε να ...σουφρώνει γιατί κάτι τον ενοχλούσε.Ήταν κάτι στιγμές που απο τον καπνό νόμιζες ότι πήραμε φωτιά.

image.jpg

Ο Κότζακ μας μίλαγε συνέχεια για γκομενάκια και μας έδειχνε το .....μέγεθός του .

image.jpg

Εν τω μεταξύ την θέση του στην κουβέντα μεταξύ Φύστιξ και Κοτζακ ,πήρε ο Κομφούκιος.Συνταξιδιώτης του Φύστιξ στο ταξίδι του Νότου.

image.jpg

Για να καταλάβετε τι είχε συμβεί.
Φύστιξ και Κομφούκιος ταξίδεψαν στην εξωτική Καλαμάτα όπου για να φέρουν πρώτο πράμα .Φρούτα δηλαδή της περιοχή που δεν είναι άλλα απο τα σύκα .

image_0_02_01_31239937acfdd84d26f751eb95ed30c92e.jpg
image_0_02_01_775e6e8b110801f12789278062d09ddd05.jpg

Αλλά ποιος ξέρει και τι άλλα πράματα πήρανε απο κει εκτός από παστέλια ,λαλάγγια, μαντίλια .....asking.

Πολλά απο τα κξαλούδια ο Φύστιξ τα είχε μαζί του και τα έδινε στον Κότζακ ο οποίος τα έπαιρνε και τα κοιταζε ,δείχνοντας πολύ χαρούμενος .

image.jpg

Μερικά απ αυτά τα κάπνιζε με μανία βγάζοντας τόσο ντουμάνι που στην κυριολεξία θύμιζε ατμοηλεκτρικό εργοστάσιο της ΔΕΗ.

image.jpg

image.jpg

Μετά απο κάθε εκπνοή ο καπνός απλωνόταν σε όλο το τραπέζι και νόμιζες οτι έπεσε ομίχλη.Σου θύμιζε κάτι απο φασσοκυνήγι ,ενα πράμα .
Πολύ καπνός και πολύ μυρωδιά αυτό το πράμα του νότου.Δεν ξέρω τι ήταν αυτό το πράμα που μας μαστούρωσε όλους .Νομίζω όμως οτι του έδωσαν και κάπνισε τα συκόφυλλα που είχε τυλιγμένα τα σύκα ..buy buy.
Παρ ότι δεν είχα την διάθεση ,ειχατε δεν είχατε με κάνατε πάλι σεναριογράφο κουφαλίτσες.
Άντε και στην επόμενη συνάντηση ,που πιστεύω οτι θα είμαστε ξανά πολλοί μια και θα έχουμε μαζευτεί όλοι εντός των τοιχών.
.vert funny..vert funny..vert funny.
Έγραψες πάλι φίλε!!!!.RESPECT..RESPECT..RESPECT.

Μήπως σ άφησε η Ματούλα με τα ανέκδοτα να το δεις ζωντανό
Κ.Δημητρη,αν με το "Ματουλα"εννοειται τον κ. Μακη,σας πληροφορω,οτι ειχαμε μια πολυ σοβαρη και επιμορφωτικη συζητηση,την οποια προφανως δεν παρακολουθησατε για να την χαρακτηριζετε "ανεκδοτα"!

Κ.Δημητρη,αν με το "Ματουλα"εννοειται τον κ. Μακη,σας πληροφορω,οτι ειχαμε μια πολυ σοβαρη και επιμορφωτικη συζητηση,την οποια προφανως δεν παρακολουθησατε για να την χαρακτηριζετε "ανεκδοτα"!

.very happy. ......ασε να μην το πω καλύτερα .....very happy.

Γιάννη έτσι την πάτησα κι εγώ την 1η φορά που τον γνώρισα
είπα καλό παιδί φαίνεται,λίγο ζαβό,αλλά δεν βαριέσαι για την παρέα
αυτό ήταν 4+ χρόνια τον υποφέρω αναγκαστικά .hit.
όταν θα του κάνω πλάκα όμως σαν κι αυτές που σας είπα θα........... .xm.

Γιάννη έτσι την πάτησα κι εγώ την 1η φορά που τον γνώρισα
είπα καλό παιδί φαίνεται,λίγο ζαβό,αλλά δεν βαριέσαι για την παρέα
αυτό ήταν 4+ χρόνια τον υποφέρω αναγκαστικά .hit.
όταν θα του κάνω πλάκα όμως σαν κι αυτές που σας είπα θα........... .xm.
Ακουραστα νειατα λεμε δωστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ετσι λες να ναι όταν γεράσει;;;; .hair.
κάπου ξεχασμένος στα Τζουμέρκα και ίσως συνοριοφύλακας τιμής ένεκεν για την προσφορά του στην διατήρηση του είδους φάσσα(αφού δεν βαράει) .hunter.1
Το αντίθετο νομίζω Μακαρε, οπουδήποτε πας στην επαρχία και ξεφυγεις από τις τσιμεντουπολεις ζουγκλες ξανάνιωνεις και γίνεσαι άλλος άνθρωπος.

Πωωωωω!!!!Τι ηταν τουτο ρε παιδια.Ουτε η προβατινα οταν σταζει στο καρβουνο δεν βγαζει τετοιο ντουμανι.bbq.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παντως ειστε ολοι γνωστες του αντικειμενου.ΞΕΡΕΤΕ πως να ζησετε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ειστε ολοι εξαιρετικα ωραιοι!!!!!!!!!.well done..congrats.

Λοιπόν έχουμε κει λέμε.....
Χθες βράδυ ήταν μια βραδιά συγκεντρώσεων ,μάσας και πιόματος για το H.L με παράλληλες μαζώξεις στο κέντρο αλλά και στα νότια της χώρας.
Η παρέα καλή όπως πάντα άλλωστε , αλλά η πολύ ζέστη και η υγρασία δυσκόλεψε πολύ το έργο της μάσας και των σωστών επομίσεων .
Χάρηκα που γνώρισα τον Γιάννη τον Δημήτρη και τον πατριώτη μου Χρήστο .Εξαιρετικοί άνθρωποι όλοι τους .Οσο για τον Κώστα που ήρθε από τον Βόλο μόνο για την παρέα τι να πω.Το έχει κάνει τόσες άλλες φορές άλλωστε.
Οι μπύρες άδειαζαν ασταμάτητα απο πολύ νωρίς.Εγώ πήγα ακριβώς στις 9 και βρίσκω Μάκη ,Διονύση,τους δυο Κωστάδες και τον Βασίλη τον νεότερο να έχουν πάρει θέση και να επομίζουν ασταμάτητα.
Ο Κώστας καθιόταν δίπλα απο τον Διονύση ,ο οποίος εμφανώς κουρασμένος απο ταξίδι στο νότο .xm. ,κάθε τόσο άνοιγε μια μπαγκαζιέρα μηχανής τον τροφοδοτούσε τον Κώστα με..... κάτι. .xm.

image.jpg

Η ατμόσφαιρα πολύ βαριά απο υγρασία και μυρωδιές περίεργες.Σιγά σιγά κατέφθασαν και οι υπόλοιποι που με μανία ρούφαγαν τις παγωμένες μπύρες για να δροσιστούν.
Η αλήθεια είναι οτι δεν είχα διάθεση για πολύ φωτογραφία και χάθηκαν φανταστικά πλάνα.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Το Ζυγούρι πραγματικά υπέφερε απο τα δόντια του Θεόφραστου ο οποίος πέρα απο το ότι ξέρει να φάει ξέρει και να το δείχνει άφοβα.Και καθισμένος δίπλα του τα είδα όλα .

image.jpg

Απέναντι μου ο Κυριάκος ,ο οποίος βρίσκεται σε καλό δρόμο και είναι εξελίξιμος ,προσπαθούσε σκυλίσια να ανταγωνιστή τον Θεόφραστο.

image.jpg
.
Εν τω μεταξύ στην μια πλευρά του τραπεζιού ,άρχισαν να παρατηρούνται περίεργες κινήσεις και να συμβαίνουν διάφορα. Ενώ ο Κωστας και ο Διονύσης συνεχίζουν ταις μυστικές συναλλαγές και ο Μαρουλάς ,η Ματούλα ,η Λούπης ,η πατσαβουράκιας η.......εγκαταλείπει την θέση του και πηγαίνει στην άλλη άκρη του τραπεζιού και απο κει και μετά δεν σταμάτησε να μιλάει και να λέει ανέκδοτα.

image.jpg

Πέρα απο λύσεις για τις ασθένειες των φυτών, έδινε και λύσεις σε θέματα τεχνολογίας στον τζιμάκο.

image.jpg

Μετά απο ώρα άρχισε να ...σουφρώνει γιατί κάτι τον ενοχλούσε.Ήταν κάτι στιγμές που απο τον καπνό νόμιζες ότι πήραμε φωτιά.

image.jpg

Ο Κότζακ μας μίλαγε συνέχεια για γκομενάκια και μας έδειχνε το .....μέγεθός του .

image.jpg

Εν τω μεταξύ την θέση του στην κουβέντα μεταξύ Φύστιξ και Κοτζακ ,πήρε ο Κομφούκιος.Συνταξιδιώτης του Φύστιξ στο ταξίδι του Νότου.

image.jpg

Για να καταλάβετε τι είχε συμβεί.
Φύστιξ και Κομφούκιος ταξίδεψαν στην εξωτική Καλαμάτα όπου για να φέρουν πρώτο πράμα .Φρούτα δηλαδή της περιοχή που δεν είναι άλλα απο τα σύκα .

image_0_02_01_31239937acfdd84d26f751eb95ed30c92e.jpg
image_0_02_01_775e6e8b110801f12789278062d09ddd05.jpg

Αλλά ποιος ξέρει και τι άλλα πράματα πήρανε απο κει εκτός από παστέλια ,λαλάγγια, μαντίλια κλπ.....asking.

Πολλά απο τα καλούδια, ο Φύστιξ τα είχε μαζί του και τα έδινε στον Κότζακ ανα διαστήματα , ο οποίος τα έπαιρνε και τα κοιταζε ,δείχνοντας πολύ χαρούμενος .

image.jpg

Μερικά απ αυτά τα κάπνιζε με μανία βγάζοντας τόσο ντουμάνι που στην κυριολεξία θύμιζε ατμοηλεκτρικό εργοστάσιο της ΔΕΗ.

image.jpg

image.jpg

Μετά απο κάθε εκπνοή ο καπνός απλωνόταν σε όλο το τραπέζι και νόμιζες οτι έπεσε ομίχλη.Σου θύμιζε κάτι απο φασσοκυνήγι ,ενα πράμα .
Πολύ καπνός και πολύ μυρωδιά αυτό το πράμα του νότου.Δεν ξέρω τι ήταν αυτό το πράμα που μας μαστούρωσε όλους .Νομίζω όμως οτι του έδωσαν και κάπνισε τα συκόφυλλα που είχε τυλιγμένα τα σύκα ..buy buy.
Παρ ότι δεν είχα την διάθεση ,ειχατε δεν είχατε με κάνατε πάλι σεναριογράφο κουφαλίτσες.
Άντε και στην επόμενη συνάντηση ,που πιστεύω οτι θα είμαστε ξανά πολλοί μια και θα έχουμε μαζευτεί όλοι εντός των τοιχών.
Προτείνω να τον προωθήσουμε στον ΣΚΑΙ .my man.
Τοσο πλούσιο φωτορεπορτάζ ούτε ο Πρωτοσαλτε δεν κάνει .sarcastic.
Και να πω και την αλήθεια νηστικός την έβγαλε την βραδιά
ίσα που πρόλαβε να τσιμπησει δύο μεζεδες ποιο πολύ με λαχανικό την έβγαλε .asking..sarcastic.
Μπράβο ρε Δημητρη είσαι άψογος .well done.

Back