Έκτακτο Συνέδριο Μελών Του Φόρουμ

Παλικάρια επειδή θα πρέπει να κανονίσουμε με το μαγαζί για τα άτομα στο περίπου θα πρέπει να φτιάξουμε λίστα τελικά. Αν κάποιος από αυτούς που έβαλα θέλει να τον βγάλω από την λίστα ας ενημερώσει. Αν κάποιος θέλει να έρθει και δεν θέλει να το δηλώσει ας μου στείλει ένα πμ παρακαλώ :)
  1. Vasilis
  2. Manos
  3. Dim63
  4. Mitsaraphs21
  5. John
  6. POSEIDON
  7. periklis-ath
Πανεπιστημονααα...για να μιλήσουμε την ίδια γλώσσα...99% θα έρθω!
Χαιρετίσματα πολλά έχεις από τον Αερακη.

Δηλαδή στις γυναίκες σας θα πείτε ότι πάτε σε έκτακτο συνέδριο του φόρουμ ή για τσίπουρα και μπύρες??? .sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Πςςςςς αγορακι!!!ειμαστε ΑΝΤΡΕΣ εμεις!!!!!!! γινεται Ο χαμος.hair. στο σπιτι οταν γυρναω και δεν εχει ζεστο νερο να πλυνω τα πιατα ενταξει!!!.crying smile.

Πςςςςς αγορακι!!!ειμαστε ΑΝΤΡΕΣ εμεις!!!!!!! γινεται Ο χαμος.hair. στο σπιτι οταν γυρναω και δεν εχει ζεστο νερο να πλυνω τα πιατα ενταξει!!!.crying smile.
Κοιτα μόνο μην το βρεις πολύ ζεστό καμιά μέρα και γίνεις σούπα στη μπανιέρα..yel.

Κοιτα μόνο μην το βρεις πολύ ζεστό καμιά μέρα και γίνεις σούπα στη μπανιέρα..yel.
ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ τι δεν καταλαβαινης αλεπουδιτσα μου; σημερα λεω να φτιαξω ενα μπριαμακι, τι λες; γρηγορο φαϊ, γιατι εχω και ξεσκονισμα:(

Μπράβο συνάδελφοι για την ιδέα!!! Πολύ όμορφη πρωτοβουλία!!!Δυστυχώς μου είναι αδύνατο να παρευρεθώ τη συγκεκριμένη μέρα και ωρα καθοτι θα είμαι εκτός Ελλάδος για επαγγελματικους λογους...
Να τα περάσετε φανταστικά και θα περιμένουμε ανταποκρίσεις και φωτορεπορτάζ ώστε και νοητά να μοιραστούμε την ατμόσφαιρα και τη χαρά.

Back