Πανεπιστημονααα...για να μιλήσουμε την ίδια γλώσσα...99% θα έρθω!Παλικάρια επειδή θα πρέπει να κανονίσουμε με το μαγαζί για τα άτομα στο περίπου θα πρέπει να φτιάξουμε λίστα τελικά. Αν κάποιος από αυτούς που έβαλα θέλει να τον βγάλω από την λίστα ας ενημερώσει. Αν κάποιος θέλει να έρθει και δεν θέλει να το δηλώσει ας μου στείλει ένα πμ παρακαλώ
- Vasilis
- Manos
- Dim63
- Mitsaraphs21
- John
- POSEIDON
- periklis-ath
Πςςςςς αγορακι!!!ειμαστε ΑΝΤΡΕΣ εμεις!!!!!!! γινεται Ο χαμος στο σπιτι οταν γυρναω και δεν εχει ζεστο νερο να πλυνω τα πιατα ενταξει!!!Δηλαδή στις γυναίκες σας θα πείτε ότι πάτε σε έκτακτο συνέδριο του φόρουμ ή για τσίπουρα και μπύρες???
Κοιτα μόνο μην το βρεις πολύ ζεστό καμιά μέρα και γίνεις σούπα στη μπανιέρα.Πςςςςς αγορακι!!!ειμαστε ΑΝΤΡΕΣ εμεις!!!!!!! γινεται Ο χαμος στο σπιτι οταν γυρναω και δεν εχει ζεστο νερο να πλυνω τα πιατα ενταξει!!!
ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ τι δεν καταλαβαινης αλεπουδιτσα μου; σημερα λεω να φτιαξω ενα μπριαμακι, τι λες; γρηγορο φαϊ, γιατι εχω και ξεσκονισμαΚοιτα μόνο μην το βρεις πολύ ζεστό καμιά μέρα και γίνεις σούπα στη μπανιέρα.
Ναι Λευτέρη! Κανόνισε να έρθεις φίλεΠαιδιά το Τετάρτη είναι οριστικό ;
Παρουσος!
- Vasilis
- Manos
- Dim63
- Mitsaraphs21
- John
- POSEIDON
- periklis-ath
- Hunter7
Φέρε μου και καμιά σκουριασμένη ράσπαή λίμα πλατιά απ αυτες που εχεις απο τον μπαρμα σου ρε μάστορα.Παρουσος!
Την ξεσκουριαζεις την ρασπα Δημητρακη?Φέρε μου και καμιά σκουριασμένη ράσπαή λίμα πλατιά απ αυτες που εχεις απο τον μπαρμα σου ρε μάστορα.
Οσο σκουριασμένη και να ναι δεν με πειράζει.
Ε ναι......Την ξεσκουριαζεις την ρασπα Δημητρακη?
θα το παλέψω Βασίλη ,θα σου πω την ΔευτέραΝαι Λευτέρη! Κανόνισε να έρθεις φίλε