Αν είναι έτσι κρίμα.Απλά πλέον φτιάχνει τα πάντα Κίνα απ'ότι έμαθα.
Αν είναι έτσι κρίμα.Απλά πλέον φτιάχνει τα πάντα Κίνα απ'ότι έμαθα.
Βασιλι ειναι δυσκολες εποχες δεν εχουν ολλοι τα χρηματα και κοιταζουν ακομα και τα 5/10€......παντο; Απο ποιοτητα τοχοτης /αετος...καμια σχεσει με τα παλια χρονιαΈνα πράγμα που κάνουμε πολλοί είναι ότι κοιτάμε να αγοράσουμε το φθηνότερο προϊόν μην έχοντας στο μυαλό μας τις συνέπειες για τον παραγωγό. Το να δώσουμε ένα 10% παραπάνω για να αγοράσουμε κάτι που φτιάχνεται στην Ελλάδα δεν είναι κακό θεωρώ. Προσωπικά έχει αλλάξει η νοοτροπία μου σε αυτό το θέμα. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι υπάρχουν και έμποροι που μας εκμεταλλεύονται αλλά αργά ή γρήγορα θα μαθευτούν.
Χαχχαχ όχι ρε μια χαρά όλα μπόμπα μόνο στην μπότα την ήθελα ένα νούμερο μικρότερο για να μου είναι σφιχτή κατά τα άλλα όλα τα άλλα κομπλέΕσύ χωράς στη μια μόνο πλευρά του παντελονιού ρε....
Παραγκηλα εγω παντελονη αετος καλαμι(20€)..ζακετα το ιδιο με επενδηση μεσα(15€) και δυο ζευγαρια καλτσες μεχρη το γωνατο(5€) εξερετικα ολλα πολυ ωραια δεν το περιμενα...πραβο στον ανθρωπο για της τιμες....θα ξαναπαρο σιγουρα και αλλαΕίναι και κάποιος Ηρακλής που έχει κυνηγετικά παντελόνια φτηνά , αλλά άμα δεν τα δεις από κοντά να δοκιμάσεις.
Το καλάμι τι είναι Ηλία ... ;;;παντελονη αετος καλαμι(20€)
Παραλλαγη καλαμι εννοεί.Το καλάμι τι είναι Ηλία ... ;;;
Αυτό που ραβδιζουμε τις μυδαλιες ντεΤο καλάμι τι είναι Ηλία ... ;;;
Το λογικό ήταν αυτό όντως, ... εγώ νόμιζα είναι καμιά περίεργη ύφανση που δεν σκίζεται εύκολαΠαραλλαγη καλαμι εννοεί.
Παραλαγης καλαμιΤο καλάμι τι είναι Ηλία ... ;;;
Αυτο ειναι το στελιαρι ορεΑυτό που ραβδιζουμε τις μυδαλιες ντε
Δεν έχει κουπεπέ για τα μύγδαλαΑυτο ειναι το στελιαρι ορε
Να το χαρεις ,Δεν ειχε σε πορτοκαλι ;Παρήγγειλα αυτό το καλοκαιρινό κυνηγετικό γιλέκο της PigPrint για την έναρξη και όχι μόνο...αρκετά φθηνό κ ελαφρύ και με σάκο θηραμάτων, το οποίο μου έλειπε από τη τουλάπα μου!!
Αξίας μόλις 12€ +5€ μεταφορικά & αντικαταβολή!!
View attachment 26524View attachment 26525
Φένεται ψιλό κ ελαφρύ...ίδωμεν...!!
Καλοφόρετο Κωστα!Παρήγγειλα αυτό το καλοκαιρινό κυνηγετικό γιλέκο της PigPrint για την έναρξη και όχι μόνο...αρκετά φθηνό κ ελαφρύ και με σάκο θηραμάτων, το οποίο μου έλειπε από τη τουλάπα μου!!
Ευχαριστώ Κυριάκο!!Καλοφόρετο Κωστα!
Όχι δν είχε Νικόλα.Να το χαρεις ,Δεν ειχε σε πορτοκαλι ;
Καλοφόρετο Κώστα και πάντα γεμάτο θηράματα!Παρήγγειλα αυτό το καλοκαιρινό κυνηγετικό γιλέκο της PigPrint για την έναρξη και όχι μόνο...αρκετά φθηνό κ ελαφρύ και με σάκο θηραμάτων, το οποίο μου έλειπε από τη τουλάπα μου!!