Εντωμεταξυ είπε τέλος δεν παίρνει αλλά πριν λίγες μέρες αχχαχαχαΠάλι τα ίδια;View attachment 28368
Εντωμεταξυ είπε τέλος δεν παίρνει αλλά πριν λίγες μέρες αχχαχαχαΠάλι τα ίδια;View attachment 28368
Και το olympus με μεμβρανη εσωτερικα ειναι.Το εχω γι αυτο το λεω.Απλα το olympus ειναι καφε και το voras πρασινοόχι φίλε μου. Το Gamo Voras είναι με μεμβράνη εσωτερικά.
Καλοφόρετο !View attachment 29664View attachment 29665Καλημερα μόλις παρέλαβα από τον Τερζουδη στην Κομοτηνή το παντελόνι το οποίο το παραγγελία τηλ/ Κως την Παρασκευή και το καλύτερο ήταν πολύ εξυπηρετικοί . Καλή έναρξη να έχουμε και μια καλή κυνηγετική χρόνια με υγεία.
Σε ευχαριστώ πολύ Χρήστο.Καλοφόρετο !
Μεγιές μεγιές!!View attachment 29664View attachment 29665Καλημερα μόλις παρέλαβα από τον Τερζουδη στην Κομοτηνή το παντελόνι το οποίο το παραγγελία τηλ/ Κως την Παρασκευή και το καλύτερο ήταν πολύ εξυπηρετικοί . Καλή έναρξη να έχουμε και μια καλή κυνηγετική χρόνια με υγεία.
Μεγιά, πες εντυπώσεις μετά την χρήση.View attachment 29664View attachment 29665Καλημερα μόλις παρέλαβα από τον Τερζουδη στην Κομοτηνή το παντελόνι το οποίο το παραγγελία τηλ/ Κως την Παρασκευή και το καλύτερο ήταν πολύ εξυπηρετικοί . Καλή έναρξη να έχουμε και μια καλή κυνηγετική χρόνια με υγεία.
Σ'ευχαριστω Κώστα.Μεγιές μεγιές!!
Σ'ευχαριστω πολυ Μπιλ να έρθει με το καλό ο Νοέμβριος και οι βασίλισσες και να το δοκιμάσω στα βάτα και στην βροχή.Μεγιά, πες εντυπώσεις μετά την χρήση.
Στα μαγαζιά με είδη αλιείας σίγουρα. Εγώ έχω πάρει από εκεί δηλαδή.Παιδες,εχει κανεις υποψιν του,που μπορω να βρω περιλαιμια uv οπως το παρακατω;
https://www.darivianakis-fishingstore.gr/aksesouar/CategoryID/43/Level/a/ProductID/987
Τυχαιο το μαγαζι,δεν κανω διαφημιση.
Σε μαγαζι με ειδη outdoor, ορειβασιας κλπ...Παιδες,εχει κανεις υποψιν του,που μπορω να βρω περιλαιμια uv οπως το παρακατω;
https://www.darivianakis-fishingstore.gr/aksesouar/CategoryID/43/Level/a/ProductID/987
Τυχαιο το μαγαζι,δεν κανω διαφημιση.
Έχω το παρακάτω του τοξότη και με έχει βολέψει πολύ στο περπατητό κυνήγι τσίχλας. Το πήρα δώρο και στον αδερφό μου πριν λίγα χρόνια και τον βόλεψε και εκείνον.Καλησπέρα σε όλους. Κάποια πρόταση για γιλέκο με τιράντες; Έχω δει διάφορα στην αγορά αλλά δε με καλύπτουν. Έχει κανείς στη διάθεσή του κάποιο να μου προτείνει;
Μαζι με την απόχη (και) για τις κουτσοφτερουγες τσιχλες?χαχαχαΤο πήρα δώρο και στον αδερφό μου