Ένδυση

είχα αυτό εδώ https://www.kalkantzakos.com/Product/2194/9485-himalaya-haki,-panteloni-pinewood πολύ καλή εφαρμογή ,άνετο ζεστό δεν σε δυσκολεύε στις κινήσεις,,αν το βρεις στο νούμερο σου χτύπα το
Παυλε το πηρα τωρα πριν τα χριστουγενα και θελω να μου πεις αν το βαλεις στο πληντηριο χαλαει η αδιαβροχοποιηση ;;;

Παυλε το πηρα τωρα πριν τα χριστουγενα και θελω να μου πεις αν το βαλεις στο πληντηριο χαλαει η αδιαβροχοποιηση ;;;
Δημήτρη τράβα μια φωτογραφία την ετικέτα όπως εγώ ή κοίτα τον πίνακα.
Παρακάτω είναι ο πίνακας και σε ελληνικά.

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ένδυση.39/page-120#post-640320

Εμενα παντος την δουλεια μου την κανει ! 3-4 φορες που το φορεσα στη μπεκατσα με βροχη ,δεν βραχικα !! ειναι το hymalaya extreme View attachment 39674
Το μοντέλο που λες είναι αδιάβροχο απλά όπως λέει η ετικέτα απλό πλύσιμο στο πλυντήριο μέχρι τους 40 χωρίς μαλακτικο όχι στεγνωτειριο και ότι μπορείς να το σίδερο σεις εγώ δεν θα το έκανα πάντως το σιδερομα και θα το επλενα πάντα από την ανάποδη με τα κουμπιά και τα φερμουάρ κλειστά

καλησπέρα Δημήτρη,

μεγειά το παντελόνι,,το έπλενα στους 40c με μαλακτικό ,δεν είχε κανένα πρόβλημα απλά δεν θέλει στεγνωτήριο το χάλασες και φυσικά όχι σιδέρωμα, από το πλυντήριο βγαίνει λες και είναι σιδερωμένο

επίσης για πρόχειρο πλύσιμο αν δεν ήταν βρώμικο αρκετά το μούλιαζα σε μεγάλη λεκάνη μόνο με μαλακτικό για 2-3 ώρες και καλό ξέπλυμα

Το μαλακτικό σε ρούχα που η αδιαβροχοποίηση τους στηρίζεται σε μεμβράνη απαγορεύεται δια ροπάλου,διοτι πολύ σύντομα η όποια αδιαβροχοποίηση-αναλογα με το κατασκευαστή και το μοντέλο,πάει περίπατο και αρχιζουν τα μουσκέματα...

Μπορεί δεν είμαι ειδικός να απαντήσω,,δύο χρόνια το κράτησα μετά πήρα κιλά και δεν έμπαινα ,σε αυτά τα δύο χρόνια δεν είδα να αλλάζει κάτι και να μη κρατάει η να έχουν χαλάσει η μεμβράνες,,ας μη το επιχειρήσει ο φίλος ώστε να είναι σίγουρος πως δεν θα χαλάσει !

Συμφωνώ με τον Απόστολο. Τα μαλακτικά καλό είναι να αποφεύγονται από παντού και να μην χρησιμοποιούνται σε τίποτα. Συνήθως περιέχουν σιλικόνες που καλύπτουν μικροσκοπικές οπές και επιφάνειες με αποτέλεσμα να είναι πιο απαλό το ύφασμα στην αφή αλλά να χάνει κάποιες από τις ιδιότητές του.
Αν για παράδειγμα έχεις αγοράσει μία ωραία και απορροφητική πετσέτα και την πλένεις με μαλακτικά στο πλυντήριο, οι σιλικόνες των μαλακτικών θα καλύπτουν τις ίνες του βαμβακιού και σιγά-σιγά η πετσέτα θα χάνει την ικανότητά της να απορροφάει νερό όταν σκουπίζεσαι.
Σε ρούχα με διαπνέουσες μεμβράνες φοβάμαι τα μαλακτικά θα είναι καταστροφικά. Όλα αυτά στη θεωρία βέβαια, επειδή δεν χρησιμοποιώ ποτέ μαλακτικά δεν ξέρω στην πράξη τί γίνεται.

Εμενα παντος την δουλεια μου την κανει ! 3-4 φορες που το φορεσα στη μπεκατσα με βροχη ,δεν βραχικα !! ειναι το hymalaya extreme View attachment 39674
Πλύσιμο χωρίς μαλακτικό μέχρι τους 40 βαθμούς.
Σιδέρωμα μέχρι μέτρια θερμοκρασία.
Όχι χλωρίνες και λευκαντικά.
Όχι στεγνό καθάρισμα.
Οχι στεγνωτήριο ρούχων.

Πλύσιμο χωρίς μαλακτικό μέχρι τους 40 βαθμούς.
Σιδέρωμα μέχρι μέτρια θερμοκρασία.
Όχι χλωρίνες και λευκαντικά.
Όχι στεγνό καθάρισμα.
Οχι στεγνωτήριο ρούχων.
Σιγα μην κατσω να τα πλυνω και μονος μου αδερφε :)

Σιγα μην κατσω να τα πλυνω και μονος μου αδερφε :)
Βρε πας καλά ...
Ποτέ στην γυναίκα ακριβά ρούχα για πλύσιμο.

Μόνο λευκά και χρωματιστά ξέρουν αυτές αχαχαχαχ

Το παντελόνι το πλένω μόνος μου και είναι το μοναδικό που πλένω .... καμμιά εμπιστοσύνη σε γυναίκα αχαχαχα

Βρε πας καλά ...
Ποτέ στην γυναίκα ακριβά ρούχα για πλύσιμο.

Μόνο λευκά και χρωματιστά ξέρουν αυτές αχαχαχαχ

Το παντελόνι το πλένω μόνος μου και είναι το μοναδικό που πλένω .... καμμιά εμπιστοσύνη σε γυναίκα αχαχαχα
Ετσι ειναι ακριβως
Πηγε στραφι το παντελονι μου με τεφλον!

Καλημέρα παιδιά,που μπορώ να βρω ένα τέτοιο παρόμοιο μπουφάν αδιάβροχο αυτό αρχίζει να τα φτύνειView attachment 39692
https://www.trazeras.gr/index.php/k...llagh-dasous-xaki-ths-va-val07614-detail.html

μάλλον λέμε το ίδιο ,,από Τραζερά έχω πάρει το δικό μου και είναι από τα πιο ζεστά μπουφαν που έχω !

Back