Καλή χρόνια σε όλους
Ποιο κατάστημα θα μου Προτείνατε με ποικιλία κυνηγετικής ένδυσης στη αθηνα
πήγαινε μια Καλκατζάκο και βλέπεις μετάΚαλή χρόνια σε όλους
καλκατζακος ,μανδηλαρας.Καλή χρόνια σε όλους
Ναι.Pig print έχει ψωνίσει κάποιος τι γνώμη έχει;
Την καλύτερη, καλές τιμές και ποιοτικά. Άμα πας από εκεί θα δείς πολλά πράγματα και επώνυμα.Pig print έχει ψωνίσει κάποιος τι γνώμη έχει;
Για την τιμή τους καλά είναι . Θα σου πρότεινα όμως , αν μπορείς , να πας εκεί να ψωνίσεις , όχι από μακριά .Pig print έχει ψωνίσει κάποιος τι γνώμη έχει;
Βέβαια το καλύτερο είναι να πας από εκεί να δοκιμάσεις ,να δεις σχέδιο , ύφασμα , εφαρμογή!Για την τιμή τους καλά είναι . Θα σου πρότεινα όμως , αν μπορείς , να πας εκεί να ψωνίσεις , όχι από μακριά .
Επ' ευκαιρία , καλή χρονιά σε όλους .
Εάν δεν βιάζεσαι κάτι,περίμενε και την έκθεση, τον Απρίλιο.Καλή χρόνια σε όλους
Και όμως είναι πολύ πρακτικές όταν κλείνουν καλά , βάζεις την άδεια κυνηγιου και κάποια απαραίτητα ελαφριά πράγματα.Τις τσέπες στους μηρούς δεν Τις χώνεψα ποτέ, στο περπάτημα ακόμα και με κάτι ελαφρύ είναι βάσανο.
Από μια τέτοια,ψάχναμε το πορτοφόλι του γαμπρού μου για 3χλμ!!Και όμως είναι πολύ πρακτικές όταν κλείνουν καλά , βάζεις την άδεια κυνηγιου και κάποια απαραίτητα ελαφριά πράγματα.
Χρήματα σε πίσω τσεπη παντελονιού που κλείνει με φερμουάρ η κουμπιά , κάρτες δεν παίρνω ποτέ σε έξοδο κυνηγιού.Από μια τέτοια,ψάχναμε το πορτοφόλι του γαμπρού μου για 3χλμ!!
Είχε ξηλωθεί,δεν την πήρε χαμπάρι κι έγινε ....
Είχαμε πάει περπατητο σε ανάποδο μέρος...
Μας βγήκε η γλώσσα γραβάτα!!
Ευτυχως,το βρήκαμε!
Και όμως είναι πολύ πρακτικές όταν κλείνουν καλά , βάζεις την άδεια κυνηγιου και κάποια απαραίτητα ελαφριά πράγματα.
Οταν πας βουνο σε δυσκολευουν στο περπατημα -σκαρφαλωμα πολυ .Σιγα μην κουβαλισω αδεια μαζι μου .Στο αυτοκινητο μαζι με τα χαρτια των οπλων και των σκυλιωνΚαι όμως είναι πολύ πρακτικές όταν κλείνουν καλά , βάζεις την άδεια κυνηγιου και κάποια απαραίτητα ελαφριά πράγματα.
Χαχαχαχα έχω πέσει τελευταία χαχαχΛοιπόν θα γίνω λίγο σαν το φίλο μου τον @Bnllcrio ( βασικά δεν τον φτανω με τιποτα) και θα σας δώσω ένα σάιτ που ανακάλυψα με σκοτωμενες τιμές ρούχων deer hunter και Pinewood. Η σελίδα είναι δανέζικη και λέγεται cheap-workwear.com. Εγώ πηρα τη σειρά muflon της deer hunter και κάποια ακόμα πραγματα. Εκπτώσεις μέχρι και 60% ειδικά στις παραλλαγες σε σχέση με τις αντίστοιχες ελληνικές. Πληρωμή και με PayPal εννοείται. Τα προιοντα ήρθαν σε μια εβδομάδα στη πορτα μου. Γίνονται και επιστροφές αν το νουμερο δεν είναι το σωστό.
Ίσως εισαι λίγο ντεφορμέ, δε σε φοβάμαι χαχαΧαχαχαχα έχω πέσει τελευταία χαχαχ
Όντως είναι ακριβά τα μεταφορικά για αυτό και δεν πηρα ένα κομμάτι, αλλά παντελονια που εδώ έχουν 150 ευρώ εκεί τα βρίσκεις με 50