Ένδυση

Για την τιμή τους καλά είναι . Θα σου πρότεινα όμως , αν μπορείς , να πας εκεί να ψωνίσεις , όχι από μακριά .
Επ' ευκαιρία , καλή χρονιά σε όλους .
Βέβαια το καλύτερο είναι να πας από εκεί να δοκιμάσεις ,να δεις σχέδιο , ύφασμα , εφαρμογή!

Βέβαια το καλύτερο είναι να πας από εκεί να δοκιμάσεις ,να δεις σχέδιο , ύφασμα , εφαρμογή!
Αυτα ειχα πάρει και τα εχω κατα ευχαριστηθεί.

Το μεσαίο με κοφτες τσεπες ..δεν υπάρχει.
Τα άλλα 2 τέρμα ζεστά κ άνετα.

Τις τσέπες στους μηρούς δεν Τις χώνεψα ποτέ, στο περπάτημα ακόμα και με κάτι ελαφρύ είναι βάσανο.
Και όμως είναι πολύ πρακτικές όταν κλείνουν καλά , βάζεις την άδεια κυνηγιου και κάποια απαραίτητα ελαφριά πράγματα.

Και όμως είναι πολύ πρακτικές όταν κλείνουν καλά , βάζεις την άδεια κυνηγιου και κάποια απαραίτητα ελαφριά πράγματα.
Από μια τέτοια,ψάχναμε το πορτοφόλι του γαμπρού μου για 3χλμ!!
Είχε ξηλωθεί,δεν την πήρε χαμπάρι κι έγινε ....
Είχαμε πάει περπατητο σε ανάποδο μέρος...
Μας βγήκε η γλώσσα γραβάτα!!
Ευτυχως,το βρήκαμε!🙂

Από μια τέτοια,ψάχναμε το πορτοφόλι του γαμπρού μου για 3χλμ!!
Είχε ξηλωθεί,δεν την πήρε χαμπάρι κι έγινε ....
Είχαμε πάει περπατητο σε ανάποδο μέρος...
Μας βγήκε η γλώσσα γραβάτα!!
Ευτυχως,το βρήκαμε!🙂
Χρήματα σε πίσω τσεπη παντελονιού που κλείνει με φερμουάρ η κουμπιά , κάρτες δεν παίρνω ποτέ σε έξοδο κυνηγιού.

Οταν πας βουνο σε δυσκολευουν στο περπατημα -σκαρφαλωμα πολυ .Σιγα μην κουβαλισω αδεια μαζι μου .Στο αυτοκινητο μαζι με τα χαρτια των οπλων και των σκυλιων

Last edited:
Λοιπόν θα γίνω λίγο σαν το φίλο μου τον @Bnllcrio ( βασικά δεν τον φτανω με τιποτα) και θα σας δώσω ένα σάιτ που ανακάλυψα με σκοτωμενες τιμές ρούχων deer hunter και Pinewood. Η σελίδα είναι δανέζικη και λέγεται cheap-workwear.com. Εγώ πηρα τη σειρά muflon της deer hunter και κάποια ακόμα πραγματα. Εκπτώσεις μέχρι και 60% ειδικά στις παραλλαγες σε σχέση με τις αντίστοιχες ελληνικές. Πληρωμή και με PayPal εννοείται. Τα προιοντα ήρθαν σε μια εβδομάδα στη πορτα μου. Γίνονται και επιστροφές αν το νουμερο δεν είναι το σωστό.

Λοιπόν θα γίνω λίγο σαν το φίλο μου τον @Bnllcrio ( βασικά δεν τον φτανω με τιποτα) και θα σας δώσω ένα σάιτ που ανακάλυψα με σκοτωμενες τιμές ρούχων deer hunter και Pinewood. Η σελίδα είναι δανέζικη και λέγεται cheap-workwear.com. Εγώ πηρα τη σειρά muflon της deer hunter και κάποια ακόμα πραγματα. Εκπτώσεις μέχρι και 60% ειδικά στις παραλλαγες σε σχέση με τις αντίστοιχες ελληνικές. Πληρωμή και με PayPal εννοείται. Τα προιοντα ήρθαν σε μια εβδομάδα στη πορτα μου. Γίνονται και επιστροφές αν το νουμερο δεν είναι το σωστό.
Χαχαχαχα έχω πέσει τελευταία χαχαχ

Back