ααα δεν ελεγα γιαυτο φιλε αρη,,του τοχοτι παλη αλα το μοντελο 2004,,παρα πωληηηη καλο
ααα δεν ελεγα γιαυτο φιλε αρη,,του τοχοτι παλη αλα το μοντελο 2004,,παρα πωληηηη καλο
Δεν έχω ψωνίσει από το συγκεκριμένο,αλλά μου φαίνεται αξιόπιστοKαλησπέρα παιδια, η αγορα απο το cheap workwear πιστευετε οτι αξιζει?
ΓαμάτοςΣήμερα παρέλαβα αυτό το σκούφο! Ελπίζω να κάνει αυτά που λέει, γιατί από τιμή είναι λιγάκι αλμυρούτσικο!. Από δουλειά και υλικά φαίνεται ωραίο! View attachment 74285View attachment 74286View attachment 74287View attachment 74288
Έχεις και εσύ Βασίλη?Γαμάτος
Δυο φορές ψώνισα το χειμώνα από το συγκεκριμένο, αξιόπιστο 100%Kαλησπέρα παιδια, η αγορα απο το cheap workwear πιστευετε οτι αξιζει?
Πήγα πρόσφατα να αγοράσω ένα t shirt και μου έβγαλε 40 ευρώ μεταφορικάΔυο φορές ψώνισα το χειμώνα από το συγκεκριμένο, αξιόπιστο 100%
Αυτό είδα και εγώ! Πέμπτη απόγευμα το παρήγγειλα, σήμερα παρέλαβα!.Δυο φορές ψώνισα το χειμώνα από το συγκεκριμένο, αξιόπιστο 100%
Περίεργο, κοίταξε την απόδειξή μου! Μήπως ο τρόπος αποστολής? Εμένα γράφει έξοδα αποστολής 19,59 λέβα (10,01 ευρώ).Πήγα πρόσφατα να αγοράσω ένα t shirt και μου έβγαλε 40 ευρώ μεταφορικά
Για ένα t shirt δεν αξίζει.. Και εμένα τόσο με χρεωσαν αλλά είχα παρει αρκετά πραγματα οπότε άξιζε..Πήγα πρόσφατα να αγοράσω ένα t shirt και μου έβγαλε 40 ευρώ μεταφορικά
Πήγα πρόσφατα να αγοράσω ένα t shirt και μου έβγαλε 40 ευρώ μεταφορικά
Ναι παρόμοιοΈχεις και εσύ Βασίλη?
Είναι αλμυρό στην τιμή αλλά κάνει δουλειά... Έχω το full Face αρκετά χρόνια, ακόμα κ σε καρτερία ολικό παγετό όλη τη μέρα κ αέρα στο βάλτο το κεφάλι μου ήταν από ζεστό έως αρκετό ζεστό... καλή επιλογή...Σήμερα παρέλαβα αυτό το σκούφο! Ελπίζω να κάνει αυτά που λέει, γιατί από τιμή είναι λιγάκι αλμυρούτσικο!. Από δουλειά και υλικά φαίνεται ωραίο! View attachment 74285View attachment 74286View attachment 74287View attachment 74288
Το πανό η το κατο κεφαλή!!!!! Να ξέρω να Πάρο και εγωΕίναι αλμυρό στην τιμή αλλά κάνει δουλειά... Έχω το full Face αρκετά χρόνια, ακόμα κ σε καρτερία ολικό παγετό όλη τη μέρα κ αέρα στο βάλτο το κεφάλι μου ήταν από ζεστό έως αρκετό ζεστό... καλή επιλογή...
Αν περάσεις από Κόρινθο έχει πολλά κυνηγετικά τα οποία δεν τα έχει στο σάιτ..εγώ επειδή είμαι από Κόρινθο οπότε κατεβαίνω περνάω παντελόνια για κυνήγι με 13€ όταν έχει προσφορά τα έχω τρία χρόνια και συνεχίζουν επίσης έχει πολύ ωραία τζακετ σε τιμές από 40 €Παρήγγειλα αυτό το γιλέκο από Decathlon....από τιμή είναι χώμα. View attachment 76909
Το έχω σε άλλο χρώμα, είναι πολύ καλό, θα το ευχαριστηθείς και πούπουλο.Παρήγγειλα αυτό το γιλέκο από Decathlon....από τιμή είναι χώμα. View attachment 76909