Καλοφορετο! Με το πορτοκαλί που έχει θα κάνει και για κυνήγι. Από φόρμα στο μέγεθος είναι οκ; Δλδ το large είναι large κτλ ;;Προχώρησα στην παρακάτω αγορά, αυτού του αμφηδέξιου σκοπευτικού γιλέκου, για να ειμαι σε επαφή με το όπλο και να περνάμε όμορφα καποιες καλοκαιρινές Κυριακές στο σκοπευτήριο, κάνοντας προπόνηση....
Σκοπευτικό γιλέκο Castellani C2
Ελαφρύ κ με ωραία γραμμή...πολυ άνετο!!
View attachment 86826View attachment 86827
Ωραίο εργαλείο μεγεσ κωτσοΠροχώρησα στην παρακάτω αγορά, αυτού του αμφηδέξιου σκοπευτικού γιλέκου, για να ειμαι σε επαφή με το όπλο και να περνάμε όμορφα καποιες καλοκαιρινές Κυριακές στο σκοπευτήριο, κάνοντας προπόνηση....
Σε ευχαριστώ Ηλία!!Ωραίο εργαλείο μεγεσ κωτσο
Σε ευχαριστώ Βασίλη.Καλοφορετο! Με το πορτοκαλί που έχει θα κάνει και για κυνήγι. Από φόρμα στο μέγεθος είναι οκ; Δλδ το large είναι large κτλ ;;
Καλοφόρετο Κώστα!!!Πίσω εχει και αποθηκευτικό χώρο??Προχώρησα στην παρακάτω αγορά, αυτού του αμφηδέξιου σκοπευτικού γιλέκου, για να ειμαι σε επαφή με το όπλο και να περνάμε όμορφα καποιες καλοκαιρινές Κυριακές στο σκοπευτήριο, κάνοντας προπόνηση....
Καλοφορετο Κωσταντη!Προχώρησα στην παρακάτω αγορά, αυτού του αμφηδέξιου σκοπευτικού γιλέκου, για να ειμαι σε επαφή με το όπλο και να περνάμε όμορφα καποιες καλοκαιρινές Κυριακές στο σκοπευτήριο, κάνοντας προπόνηση....
Καλοφορετο Κωσταντη!
Ευχαριστω παλικάρια!!Καλοφόρετο Κώστα!!!Πίσω εχει και αποθηκευτικό χώρο??
Και τα σάντουιτς που θα τα βάζεις?Ευχαριστω παλικάρια!!
Οχι δεν εχει Παναγιώτη...
Καλοφόρετο Πουτσούλα!!! Καλά καπνίσματα στο σκοπευτήριο και όχι μόνο!!Προχώρησα στην παρακάτω αγορά, αυτού του αμφηδέξιου σκοπευτικού γιλέκου, για να ειμαι σε επαφή με το όπλο και να περνάμε όμορφα καποιες καλοκαιρινές Κυριακές στο σκοπευτήριο, κάνοντας προπόνηση....
Να σου στείλω την απαντηση σε Π.Μ;;;;;Και τα σάντουιτς που θα τα βάζεις?
μοντελακι και κουκλακι θα εισαι φιλεμου κωστακηηηηη και για τα ορτυκια καλο θα ειναιιιΠροχώρησα στην παρακάτω αγορά, αυτού του αμφηδέξιου σκοπευτικού γιλέκου, για να ειμαι σε επαφή με το όπλο και να περνάμε όμορφα καποιες καλοκαιρινές Κυριακές στο σκοπευτήριο, κάνοντας προπόνηση....
στο στομαχακιτου βρεεεεΚαι τα σάντουιτς που θα τα βάζεις?
Ότι βρεις σε προσφορά πάρτο, όλα αυτά συνήθως είναι καλή ποιότητα.Καλησπέρα παιδιά ,
Το άλλο Σ/Κ θα ανέβω Αθήνα και θα περάσω από την έκθεση .
Θέλω να αγοράσω ένα σκοπευτικό γιλέκο καλοκαιρινό . Έχετε καμιά πρόταση να τσεκάρω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Βασίλης.
Bill τι budget έχεις;Καλησπέρα παιδιά ,
Το άλλο Σ/Κ θα ανέβω Αθήνα και θα περάσω από την έκθεση .
Θέλω να αγοράσω ένα σκοπευτικό γιλέκο καλοκαιρινό . Έχετε καμιά πρόταση να τσεκάρω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Βασίλης.
100 μπορεί και παραπάνω για κάτι να αξίζει...Bill τι budget έχεις;