Ένδυση

Όχι ρε Μπιλ, μάλλον για χαριτωμενιά το σκέφτηκε ο άνθρωπος. Αν θυμάμαι καλά, νομίζω ότι είναι κόρη του, το κορίτσι.
Εντάξει δεν το είπα με κακία, απλά ήθελα να κάνω ένα σχόλιο και εκείνη την ώρα αυτό μου ήρθε .sarcastic.

Δίπλα στο σπίτι μου είναι το μαγαζί, θα περάσω κάποια στιγμή και θα σας πω εντυπώσεις! Περίεργο που έκανε φωτογράφιση με γυναίκα...
Μεχρι εκει καλα ειναι bill ....κανα καλτσον μη δουμε και τοτε.....xm. .sarcastic.

Το γιλέκο του Alectoris Club | ένθετα, κυνήγι, θέματα | ethnos.gr
http://www.ethnos.gr/kynigi_themata/arthro/to_gileko_tou_alectoris_club-64491191/

Δίπλα στο σπίτι μου είναι το μαγαζί, θα περάσω κάποια στιγμή και θα σας πω εντυπώσεις! Περίεργο που έκανε φωτογράφιση με γυναίκα...

Το έχω σταμπάρει εδώ και καιρό. Το είχα πει στον Μάκη και του άρεσε!

Το γιλέκο του Alectoris Club | ένθετα, κυνήγι, θέματα | ethnos.gr
http://www.ethnos.gr/kynigi_themata/arthro/to_gileko_tou_alectoris_club-64491191/
εχω ενα τοξότης σχεδόν ίδιο.. πρέπει να πώ οτι η λογική τις τιράντας ειναι οτι ποιο βολικό υπάρχει.. το φοράς απο με μπλουζάκι μέχρι με φλοκάτη ..και είναι το ίδιο πάνω σου...
το δικό μου ΔΕΝ εχει και μαξιλαράκια στους όλους.. ακόμα καλύτερα...δεν αλλάζει τιποτα στην επόμιση

όποιος θέλει γυλέκο θα του έλεγα δαγκωτό με τιράντες..

Καλοφορετο Γιωργο παντα γεματο ....!!!!!!
Και εγω μεταξυ αυτου και του Αετος ειμουν , τελικα κατεληξα στο δευτερο ....και τα δυο σουπερ .well done. και ελληνικα....!!!

windows screen capture
Αυτο το γιλεκο ειναι τις αετος.. Πολυ καλο το εχω και εγω και κουβαλαω πολυ προικα πανω μου απο αδιαβροχα,νερα,δυχτια....το μοναδικο που του εκανα ηταν να βαψω με σπρει τα πορτοκαλι

Αυτο το γιλεκο ειναι τις αετος.. Πολυ καλο το εχω και εγω και κουβαλαω πολυ προικα πανω μου απο αδιαβροχα,νερα,δυχτια....το μοναδικο που του εκανα ηταν να βαψω με σπρει τα πορτοκαλι
Γιατι τα εβαψες δεν σ'αρεσαν ...? Και οταν λες σπρευ τι σπρευ ?.xm.

Φοβερον προιον... Λεπτο να μην δυσκολευει τη σκοπευση κ ζεστο ακομα κ στον παγωμενο βορια του εβρου... Απο τις πολυ καλες αγορες κυριως λογω του οτι ειναι εξαιρετικα λεπτο...

Συμφωνω και επαυξανω, δοκιμασμενο σε παρομοιες καιρικες συνθηκες

Γιατι τα εβαψες δεν σ'αρεσαν ...? Και οταν λες σπρευ τι σπρευ ?.xm.
Τι να κανω τα πορτοκαλι πανω μου εκει που παω.sarcastic.με ενα σπρει που ειχα στην αποθηκη μαυρο ουτε που ξερω τι ηταν...το πισω το εκοψα με ξυραφι.

Back