Ε τότε τι ρωτάς πιο θέλει;Μίλησα εγω μαζίτου.Αλλαξε γνώμη.
Ε τότε τι ρωτάς πιο θέλει;Μίλησα εγω μαζίτου.Αλλαξε γνώμη.
Μα δεν ρώτησα Χρήστο.Το δευτερο θέλει.Ε τότε τι ρωτάς πιο θέλει;
Γιάννη ειδικός δεν είμαι ούτε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου φίλε, το συγκεκριμένο δεν το εχω δει, γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα ρούχα της beretta πολύ καλή ποιότητα σαν σύνολο.Eχω βάλει στο μάτι παιδιά αυτό το jacket
απο € 379,00 --- € 189,50
έχουμε κανένα ειδικό η κανεις να γνωρίζει ..αξίζει τα σκάσω τα ευρώπουλa
GORE-TEX® Performance Shell two layers jacket, silent and resistant. It is designed for walking in cold climate conditions, but it may be also used for stand-hunting at the beginning of the season. DWS Designed to satisfy the most demanding hunters when and where it is essential not to be heard, DWS is a particularly silent line of garments developed with a fabric that is noise-free and resistant to wear. It is totally waterproof and breathable thanks to its GORE-TEX® lining
Beretta DWS Plus Jacket
Eχω βάλει στο μάτι παιδιά αυτό το jacket
απο € 379,00 --- € 189,50
έχουμε κανένα ειδικό η κανεις να γνωρίζει ..αξίζει τα σκάσω τα ευρώπουλa
GORE-TEX® Performance Shell two layers jacket, silent and resistant. It is designed for walking in cold climate conditions, but it may be also used for stand-hunting at the beginning of the season. DWS Designed to satisfy the most demanding hunters when and where it is essential not to be heard, DWS is a particularly silent line of garments developed with a fabric that is noise-free and resistant to wear. It is totally waterproof and breathable thanks to its GORE-TEX® lining
Beretta DWS Plus Jacket
Εχω ενα παραλλαγής dispan που ειχα πάρει σε προσφορά 15€,με εσωτ.επένδυση φανέλας.Πολύ ωραίο και γερά ραψίματα.
Ολα τα ρουχα της dispan ραβονται ακόμη εδω στην Ελλάδα.
Πανο, φέτος πήρα το follow me(της φωτο) σε χρώμα χακί με την επένδυση από μέσα κ τις δυο τσέπες μπροστά με φερμουαρ.. φαίνετε πολύ γέρο και σίγουρα θα είναι πολύ ζεστό,Δεν το έχω φορέσει ακομα αλλά θα δοκιμαστεί σύντομα.
Το dispan 50R(της δεύτερης φωτο) το έχω δυο χρόνια είναι από λεπτό ύφασμα που όμως τον χειμώνα δεν είχα θέμα,Εδώ όμως δεν έχουμε πολλά κρύα υποψιν..
Το μόνο του κακό(έμενα δεν με ενοχλεί..) είναι οτι γρατζουνιεται εύκολα στα βάτα και αφήνει σε κάποια σημεία "άσπρες γραμμές"..
Ναι είναι πολύ μαλακό,Η επένδυση είναι λίγο λεπτη..Τάσο είναι μαλακό το ύφασμα;
Ετσι δειχνει..Είναι πολυ ζεστό εσωτερικά..Πουλιά να έχει φέτος και δεν με νοιάζει..αλλά στις τρίχλες στο περπατητό θα ζεστένεσαι;;
αυτό ξαναπές το!!!!!!Ναι είναι πολύ μαλακό.
Aφού είναι μαλακό,μια χαρά!
Ετσι δειχνει..Είναι πολυ ζεστό εσωτερικά..Πουλιά να έχει φέτος και δεν με νοιάζει..
Το συγκεκριμένο της φωτο όχι δεν εχει Νίκο.Το dispan εχει επενδυση;
Επειδή το παντελόνι ήραν στοκαρισμένο χρόνια, δεν ξέρω αν το υφασμα ειναι το ίδιο με αυτό που εχει το αντίστοιχο τωρινό.Δημήτρη σ'ευχαριστώ για την απάντηση.Το υφασμα είναι μαλακό ή σκληρό όπως τα περισσότερα;
ΑΥτό ειναι ενδιαφέρον .Ποιος ειναι αυτός ;Πήρα & γω ένα παντελόνι του toxoti σήμερα & ομολογώ ότι μου άρεσε αρκετά.
Ανεβαίνοντας όμως τη Σταδίου πέρασα από ένα μαγαζί στην Κλαυθμώνος να πάρω τα φυσίγγια & μου είπε ο άνθρωπος ότι το μαγαζί το πολύ μέχρι το τέλος του χρόνου θα το κλείσει & είδα ότι έχει αρκετά πράγματα μέσα & από αύριο θα φέρει & πολλά πράγματα από την αποθήκη του να τα δώσει.Τον ρώτησα για φούτερ αν έχει & μου είπε ότι έχει πολύ ωραία & από 15€ τα δίνει 5€!!Θα τον πάρω αύριο τηλέφωνο να τον ρωτήσω & θα σας πω τι παίζει
http://www.kalkantzakos.com/datafiles/3235.jpg
Η πλάκα ειναι ότι ενα χρονο πριν ,που ειχα παρει απο κει τα μποτάκια τα LOWA 135 όταν παντού ειχαν 280 και 300 ,δεν μου είχε πει τίποτα ρε γαμώτο.Αν το ξέραμε τοτε ,φαντάσου τι θα βρίσκαμε .Με τον Δημήτρη είχαμε κάνει προπερσι τη καταδρομική στη Σοφοκλέους.....να οργανωθούμε να κάνουμε ακόμα μία !!!