Νίκο, με'γειά και καλοφόρετο ....Πηρα το τζακετ του αετου 35 ευρώ μια χαρα
Νίκο, με'γειά και καλοφόρετο ....Πηρα το τζακετ του αετου 35 ευρώ μια χαρα
Μια από τα ίδια. Παρήγγειλα τζάκετ και παντελόνι..Πηρα το τζακετ του αετου 35 ευρώ μια χαρα
Καλημέρα σας.
Πήρα πριν λίγο τον Παρδαλάκη,για να τον ρωτήσω για το πότε θα φέρει νούμερα,μιας και έφερε χθες μονο αυτό για δείγμα και προς τιμήν του,όχι μόνο για μένα που τον γνωρίζω,αλλά και σε όλο τον κόσμο που τον παίρνει,αναφέρει ότι έκανε τεστ στο συγκεκριμένο προϊόν και δεν είναι αδιάβροχη όπως αναγράφει στο καρτελάκι της η εταιρία.
Επικοινώνησε με την εταιρία και του είπε ότι τοποθετήθηκε λάθος καρτελάκι στο προϊόν τους. Δεν παίνω στην διαδικασία να πω μα και μου,γιατί είναι πολύ καλή η τιμή και δεν παύει η αετός να έχει ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα. Λέω και εγώ! άμα ήταν 100% αδιάβροχη,έπρεπε να έχει τουλάχιστον 20 ευρώπουλα παραπάνω.
Τα λάθη είναι ανθρώπινα,αλλά πρέπει να τα λέμε και να τα παραδεχόμαστε ωστόσο.
Βασιλη, εχεις δικιο για τον διαχωρισμο αλλα εχω την εντυπωση οτι αυτος ο ισχυει στα αρβυλα. Δεν θυμαμαι να διαβασα σε ρουχο τον ορο "στεγανο". Βεβαια, μπορει να κανω και λαθος...άλλο αδιάβροχο και άλλο στεγανό...
Σάκη το συγκεκριμένο αδιάβροχο έχει μαλακή υφή; είχα δει ένα Columbia αλλά 90 € είναι πάρα πολλά.
Και η ετικέτα των προδιαγραφών της:
Έχεις δίκιο Βασίλη και πολύ καλά το τονισες υπάρχει διαφορά μεταξύ τους, ας πάρουμε παράδειγμα την ετικέτα του παραπάνω λέει water resistant δηλαδή αντιστέκεται στο νερό όμως για κάποιο χρονικό διάστημα και όχι για πολύ βροχή εάν είναι καθαρά αδιάβροχο αναγράφει waterproof.άλλο αδιάβροχο και άλλο στεγανό...
Διαμαντή δεν είναι λάθος το καρτελάκι απλά το συγκεκριμένο δεν είναι απολύτως αδιάβροχο αλλά αντιστέκεται στο νερό ως ένα σημείο, το windproof σημαίνει ότι είναι αντιανεμικο.Ο έμπορος για να το δοκιμάσει (από πειριέργια),το έβαλε κάτω από την βρύση και του έριχνε νερό από την εξωτερική πλευρά και πότισε μέχρι μέσα..σχετικά με το λάθος καρτελάκι, τι σημαίνει και ποια η διαφορά water resistant και windproof; γιατί στην μετάφραση γκουγκλ τα λέει και τα δυο αδιάβροχο
ΣωστοςΈχεις δίκιο Βασίλη και πολύ καλά το τονισες υπάρχει διαφορά μεταξύ τους, ας πάρουμε παράδειγμα την ετικέτα του παραπάνω λέει water resistant δηλαδή αντιστέκεται στο νερό όμως για κάποιο χρονικό διάστημα και όχι για πολύ βροχή εάν είναι καθαρά αδιάβροχο αναγράφει waterproof.
ενδιαμεση φιλε γιανη ουτε πωλη ψιλο αλα ουτε και χοντροΣάκη το συγκεκριμένο αδιάβροχο έχει μαλακή υφή; είχα δει ένα Columbia αλλά 90 € είναι πάρα πολλά.
... και αλλο το υδροφοβο. Συνήθως υδροφοβα τα περιγράφουν αυτά.άλλο αδιάβροχο και άλλο στεγανό...
Ευχαριστώ Σάκη μου.ενδιαμεση φιλε γιανη ουτε πωλη ψιλο αλα ουτε και χοντρο