καλημερα ..καποια γνωμη για αυτην την ζακετα σοφτ σελλ με φλις απο μεσα της benisport??? https://www.must-dive.gr/must-hunt/...ζακέτα-benisport-207/?mfp=manufacturers[1270] ευχαριστω
Φίλε μου,δεν παίρνουν τέτοια ρούχα για περπατητό. Ενα ελαφρύ φλισακι 200 εως μέγιστο 300 γραμμαριων πλεξη,αντιπιλιγκ για να μην κομπιαζει και με ενα ωραιο γιλεκακι,είσαι κομπλέ.Καλησπερα στην παρεα,
Πηρα πριν λιγο καιρο το Α72 jacket του ΑΕΤΟΥ σε πορτοκαλι χρωμα για τα μπεκατσοκυνηγια μου....
Συνοπτικα και μετα απο δοκιμη σε περπατητο κυνηγι....ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ!!!!!!
Εχει μια επενδυση ναυλον εσωτερικα που σε κανει και ιδρωνεις ασυστολα...
ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ
Και η φοδρα ναυλον ειναι και στο περπατημα σε υδρωνει. Κρατατο για καρτερι ως εχειΠαιδες κ γω με ενα του αετου την πάτησα ετσι!!! Κ σκεφτομαι να του βγάλω το νάυλον κ να του βάλω φόδρα κανονικη....ή θα κάνω βλακεία??
Καλά δεν έχεις κ αδικο....θα πράξω οπως ειπες λοιπον!!!Και η φοδρα ναυλον ειναι και στο περπατημα σε υδρωνει. Κρατατο για καρτερι ως εχει
Την εβγαλα τη φοδρα και ολα οκ...Παιδες κ γω με ενα του αετου την πάτησα ετσι!!! Κ σκεφτομαι να του βγάλω το νάυλον κ να του βάλω φόδρα κανονικη....ή θα κάνω βλακεία??
Ναι φιλε μου....το Α72 σε πορτοκαλι παραλλαγηΓια το soft shell του αετού λέτε ;
Κώστα αυτο σκεφτηκα κ γω αλλα και πάλια αν πιάσει καμία βροχούλα φοραμε ένα ποντσο αδιαβροχο κ ειμαστε κομπλέ!!!! Μιλάμε την αλλη φορα έστιβα τα ρουχα απ τον ιδρώτα!!Την εβγαλα τη φοδρα και ολα οκ...
Απλα τωρα δεν ξερω κατα ποσο αδιαβροχο θα ειναι .
Πήρα κι εγώ πριν 1-2 εβδομάδες το ίδιο σε παραλλαγή δάσους.Ναι φιλε μου....το Α72 σε πορτοκαλι παραλλαγη
Είμαι σε διαδικασία αναζήτησης ενός τέτοιου ελαφρού τζάκετ για περπατητό ... fleece, soft shell , χαμός γίνεται ... εχω βαρεθεί να γίνομαι μούσκεμα στον ιδρώτα με το κλασικό μπουφαν που κάθεσαι και καρτέρι .... εχει καποιος συνάδελφος να προτείνει κάτι δοκιμασμένο και αξιόπιστο ??Αυτά ειναι μόνο για καρτέρι,μην ξεγελιέστε!!! Για περπατητό,μόνοοοοο ελαφρύ σοφτσελ φλισακι και αν έχει πολύ κρύο ή βροχή,πάμε στο ίδιο αλλα λιγο πιο πολλα γραμμάρια πλέξης και με μεμβράνη αδιαβροχοποιησης, που να ειναι και διαπνεων.
Oχι φιλε μου δεν ιδρωνεις καθολου...Κακώς αφαιρεσες τη φόδρα,το χάλασες το τζάκετ. Γιατι και χωρίς φόδρα,το συγκεκριμένο,δεν κανει για περπατητό ,θα ιδρώνεις οτι και να κανεις.
Αναλόγως τη δουλειά που θελουμε,ψωνίζουμε και το ανάλογο προϊόν. Υπάρχουν τζάκετ αδιάβροχα που το εξωτερικό τους υλικό,ειναι εντελώς αθόρυβο,αλλά πρέπει να πας σε άλλη κατηγορία και τιμή.
Αυτά ειναι μόνο για καρτέρι,μην ξεγελιέστε!!! Για περπατητό,μόνοοοοο ελαφρύ σοφτσελ φλισακι και αν έχει πολύ κρύο ή βροχή,πάμε στο ίδιο αλλα λιγο πιο πολλα γραμμάρια πλέξης και με μεμβράνη αδιαβροχοποιησης, που να ειναι και διαπνεων.
Έτοιμος για φωτογράφηση είσαι πατριώτ.....buy.
Χρήστο καλοφορετα. Μοντελάκι έγινες.