Ένδυση

Καλησπερα στην παρεα,

Πηρα πριν λιγο καιρο το Α72 jacket του ΑΕΤΟΥ σε πορτοκαλι χρωμα για τα μπεκατσοκυνηγια μου....
Συνοπτικα και μετα απο δοκιμη σε περπατητο κυνηγι....ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ!!!!!!
Εχει μια επενδυση ναυλον εσωτερικα που σε κανει και ιδρωνεις ασυστολα...
ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ

Καλησπερα στην παρεα,

Πηρα πριν λιγο καιρο το Α72 jacket του ΑΕΤΟΥ σε πορτοκαλι χρωμα για τα μπεκατσοκυνηγια μου....
Συνοπτικα και μετα απο δοκιμη σε περπατητο κυνηγι....ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ!!!!!!
Εχει μια επενδυση ναυλον εσωτερικα που σε κανει και ιδρωνεις ασυστολα...
ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ
Φίλε μου,δεν παίρνουν τέτοια ρούχα για περπατητό. Ενα ελαφρύ φλισακι 200 εως μέγιστο 300 γραμμαριων πλεξη,αντιπιλιγκ για να μην κομπιαζει και με ενα ωραιο γιλεκακι,είσαι κομπλέ.

Παιδες κ γω με ενα του αετου την πάτησα ετσι!!! Κ σκεφτομαι να του βγάλω το νάυλον κ να του βάλω φόδρα κανονικη....ή θα κάνω βλακεία??
Και η φοδρα ναυλον ειναι και στο περπατημα σε υδρωνει. Κρατατο για καρτερι ως εχει;)

Παιδες κ γω με ενα του αετου την πάτησα ετσι!!! Κ σκεφτομαι να του βγάλω το νάυλον κ να του βάλω φόδρα κανονικη....ή θα κάνω βλακεία??
Την εβγαλα τη φοδρα και ολα οκ...
Απλα τωρα δεν ξερω κατα ποσο αδιαβροχο θα ειναι .

Την εβγαλα τη φοδρα και ολα οκ...
Απλα τωρα δεν ξερω κατα ποσο αδιαβροχο θα ειναι .
Κώστα αυτο σκεφτηκα κ γω αλλα και πάλια αν πιάσει καμία βροχούλα φοραμε ένα ποντσο αδιαβροχο κ ειμαστε κομπλέ!!!! Μιλάμε την αλλη φορα έστιβα τα ρουχα απ τον ιδρώτα!!

Ναι φιλε μου....το Α72 σε πορτοκαλι παραλλαγη
Πήρα κι εγώ πριν 1-2 εβδομάδες το ίδιο σε παραλλαγή δάσους.
Η αλήθεια είναι οτι δεν με βόλεψε απο θέμα άνεσης, σκληρό και θορυβώδες.
Εχω soft shell μπουφάν καθημερινής χρήσης και δεν εχουν καμία σχέση με την ποιότητα του εν λόγω τζάκετ.

Κακώς αφαιρεσες τη φόδρα,το χάλασες το τζάκετ. Γιατι και χωρίς φόδρα,το συγκεκριμένο,δεν κανει για περπατητό ,θα ιδρώνεις οτι και να κανεις.
Αναλόγως τη δουλειά που θελουμε,ψωνίζουμε και το ανάλογο προϊόν. Υπάρχουν τζάκετ αδιάβροχα που το εξωτερικό τους υλικό,ειναι εντελώς αθόρυβο,αλλά πρέπει να πας σε άλλη κατηγορία και τιμή.
Αυτά ειναι μόνο για καρτέρι,μην ξεγελιέστε!!! Για περπατητό,μόνοοοοο ελαφρύ σοφτσελ φλισακι και αν έχει πολύ κρύο ή βροχή,πάμε στο ίδιο αλλα λιγο πιο πολλα γραμμάρια πλέξης και με μεμβράνη αδιαβροχοποιησης, που να ειναι και διαπνεων.

Αυτά ειναι μόνο για καρτέρι,μην ξεγελιέστε!!! Για περπατητό,μόνοοοοο ελαφρύ σοφτσελ φλισακι και αν έχει πολύ κρύο ή βροχή,πάμε στο ίδιο αλλα λιγο πιο πολλα γραμμάρια πλέξης και με μεμβράνη αδιαβροχοποιησης, που να ειναι και διαπνεων.
Είμαι σε διαδικασία αναζήτησης ενός τέτοιου ελαφρού τζάκετ για περπατητό ... fleece, soft shell , χαμός γίνεται ... εχω βαρεθεί να γίνομαι μούσκεμα στον ιδρώτα με το κλασικό μπουφαν που κάθεσαι και καρτέρι .... εχει καποιος συνάδελφος να προτείνει κάτι δοκιμασμένο και αξιόπιστο ??

Κακώς αφαιρεσες τη φόδρα,το χάλασες το τζάκετ. Γιατι και χωρίς φόδρα,το συγκεκριμένο,δεν κανει για περπατητό ,θα ιδρώνεις οτι και να κανεις.
Αναλόγως τη δουλειά που θελουμε,ψωνίζουμε και το ανάλογο προϊόν. Υπάρχουν τζάκετ αδιάβροχα που το εξωτερικό τους υλικό,ειναι εντελώς αθόρυβο,αλλά πρέπει να πας σε άλλη κατηγορία και τιμή.
Oχι φιλε μου δεν ιδρωνεις καθολου...
στο επιβεβαιωνω εγω μετα απο ολοημερα πεπρπατητα .
Για το αν εξακολουθει να ειναι αδιαβροχο δεν ξερω μονο...

έκανα τα ψωνακια μου αν και τέλος σεζόν ..
gamo απο παρδακάκη .. εκπληκτικό ύφασμα σε αίσθηση με μεμβράνη και πολύ ελαφρύ .. "το φοράς περπατά και πετάς" χαχαχα
χρώμα καφε !

"σετάκι" πηγαίνει με την καινούρια μου τραγιάσκα hart (και αυτη με διάβρωση μεμβράνη παρακαλώ)

gamo απο παρδακάκη .. εκπληκτικό ύφασμα σε αίσθηση με μεμβράνη και πολύ ελαφρύ .. "το φοράς περπατά και πετάς" χαχαχα
χρώμα καφε !

"σετάκι" πηγαίνει με την καινούρια μου τραγιάσκα hart (και αυτη με διάβρωση μεμβράνη παρακαλώ)

Έτοιμος για φωτογράφηση είσαι πατριώτ.....buy.
Φυσικά οχι εδω αλλά κάπου αλλού , πιο ψηλά .;)

χρώμα καφε !

Καλοφόρετα Χρήστο!

χρώμα καφε !

Χρήστο καλοφορετα. Μοντελάκι έγινες.

Back