Άρι ποια πήρες? Πολύ καλή εταιρεία η Hart αλλά για κάποιον λόγο δεν έχει πουλήσει τόσο όσο άλλες εταιρείες...Εγω τσιμπησα δυο παντελονακια Hart που ηθελα μισοτιμης, ελπιζω να μου κανουν στο νουμερο...
ΑΡΗ η αλήθεια ειναι οτι η hart παίζει λιγο περίεργα με τα νούμερα των παντελονιώνΕψαξα στο Internet κ βρηκα τον καταλογο της Hart που ειχε sizing chart, κ πηρα το 42... Κ καποια αλλα παντελονια που εχω 42 ειναι, ελπιζω οτι ολα ειναι στην ιδια κλιμακα...
Αν δεν, θα το χαρει καποιος αλλος αφου τα βαλω αγγελια κ θα την εχω πατησει...
Το lebrel-t το πήρα και εγω. Πήρα το 52 νούμερο και όταν το δοκίμασα μου είναι λίγο μεγαλύτερο αλλά όχι τραγικά, χρειαζόμουν το 50. 42; είσαι τόσο fit Αρη;Το lebrel -t και το kaprun -t ήταν τα μόνα που είχε νούμερο δυστυχώς αλλιώς είχε κ αλλά καλύτερα... Εχω ακούσει πολυ καλα λόγια για τα ρούχα της εταιρείας αλλά δεν έχει τύχει να δω κάποιο από κοντά, εντυπώσεις αύριο
Και όχι μόνο.Τα σιδερώνει πάνω του,ένα πράμα σαν stirella αν εχεις ακουστά ..buy.Το lebrel-t το πήρα και εγω. Πήρα το 52 νούμερο και όταν το δοκίμασα μου είναι λίγο μεγαλύτερο αλλά όχι τραγικά, χρειαζόμουν το 50. 42; είσαι τόσο fit Αρη;
Zηλευεις που ειμαι για δαφημιση εσωρουχων????Και όχι μόνο.Τα σιδερώνει πάνω του,ένα πράμα σαν stirella αν εχεις ακουστά ..buy.
Πρόσεξε μη ζηλέψει το Photoshop .....Zηλευεις που ειμαι για δαφημιση εσωρουχων????
..
Να σαι καλά φίλε ΤάσοΚαλοφορετο Σταμάτη..!
Καλορίζικο Σταμάτη
Ποιο πήρες Σταμάτη? Καλορίζικο εύχομαι...
Καλοφόρετα σε όλους!
Χρήστο με την διατιμηση που είχαν οι επιλογές στα νούμερα κ σύμφωνα κ με αυτά που είδα στο sizing chart της εταιρείας πιστεύω ότι το 42 ήταν το σωστό... Μετά πηγαίναμε σε 44, 46,48 κτλ... Αύριο θα τα έχω, θα δούμε...
.asking. .asking. Γιατί; ... Έχει και πισινά πόδια ;;;;;;;;;;;;;;; Για "τετράποδα" προορίζεται ;;;;;;;;;;;;;;;;;... το Lebrel που εχει αρκετα μεγαλη αδιαβροχη ενισχυση στα μπροστινα ποδια ...
.asking. .asking. Γιατί; ... Έχει και πισινά πόδια ;;;;;;;;;;;;;;; Για "τετράποδα" προορίζεται ;;;;;;;;;;;;;;;;;
...................................
Με γειά, καλορίζικα και καλοφόρετα, σε όλους !!!
Κοιταω κατι που να μπορω να το φοραω ανετα και κατω απο καμια ζακετα, κανα μπουφαν αν χρειαστει μετεπειτα. Οπου ψαχνω ολο χειμωνιατικα βλεπω...γιατη δεν κοιτας με τηραντες μονο;
αυτα ειναι πολυ ζεστα(τουλαχιστον για τα δικαμου γουστα)
Κάτι τέτοιο δεν σου κάνει? Εγώ και ο αδερφός μου το έχουμε βολευτεί το συγκεκριμένο...Κοιταω κατι που να μπορω να το φοραω ανετα και κατω απο καμια ζακετα, κανα μπουφαν αν χρειαστει μετεπειτα. Οπου ψαχνω ολο χειμωνιατικα βλεπω...
Ευχαριστω πολυ βασιλη αλλα δεν φοραω ποτε σημανσης! Κατι σαν αυτα που ανεβασα αλλα επειδη οσα μπορω να δω στα διαφορα site των καταστηματων, δεν ξερω αν ειναι αρκετα χονταΚάτι τέτοιο δεν σου κάνει? Εγώ και ο αδερφός μου το έχουμε βολευτεί το συγκεκριμένο...
https://www.outdooraction.gr/gileko-kunigiou-toxotis-1022.html
τυχαίο το μαγαζί...
Τέτοιο σκέφτομαι να πάρω κι εγω .....Κάτι τέτοιο δεν σου κάνει? Εγώ και ο αδερφός μου το έχουμε βολευτεί το συγκεκριμένο...
https://www.outdooraction.gr/gileko-kunigiou-toxotis-1022.html
τυχαίο το μαγαζί...
Κώστα είναι πολύ καλό κατά την άποψη μου. Έχει καλές ραφές, πολλές τσέπες, είναι ελαφρύ και βολικό στο φόρεμα. Το έχω χρησιμοποιήσει και σε κλειστό τεραίν και δεν είχα πρόβλημα! Είμαι πολύ ευχαριστημένος και για αυτό το πήρα και στον αδερφό μου δώρο!Τέτοιο σκέφτομαι να πάρω κι εγω .....
Βασίλη, απο υλικα κατασκευής πως ειναι;
Είναι καλοραμμένο, ειναι ανθεκτικό το υλικό, αντεχει στην ταλαιπωρία;
Γενικα εισαι ευχαριστημμένος;
Ευχαριστω πολυ βασιλη αλλα δεν φοραω ποτε σημανσης! Κατι σαν αυτα που ανεβασα αλλα επειδη οσα μπορω να δω στα διαφορα site των καταστηματων, δεν ξερω αν ειναι αρκετα χοντα