Ευχαριστώ... πιστεύω να μου ταιριάζει το νούμερο.. εάν δεν....διωξιμο...Καλοφορετο να είναι!
Ευχαριστώ... πιστεύω να μου ταιριάζει το νούμερο.. εάν δεν....διωξιμο...Καλοφορετο να είναι!
Πήρα ένα ελαφρύ της benisport αν θες σου στέλνω και ποιο μοντέλο...ωραίο fitting,ελαφρύ και όχι ιδιαίτερα ζεστό...ανθεκτικό δειχνει!Καλησπέρα μας
Θέλω προτάσεις για παντελόνι all around ...
Τσίχλα κυρίως περπάτημα Καρτεράκι
Γιατί έμεινα μόνο με το columpia της μπεκατσας και θα το ξεκανω ...
Για στείλε ...Πήρα ένα ελαφρύ της benisport αν θες σου στέλνω και ποιο μοντέλο...ωραίο fitting,ελαφρύ και όχι ιδιαίτερα ζεστό...ανθεκτικό δειχνει!
Περι δες και τα Hart λίγοΚαλησπέρα μας
Θέλω προτάσεις για παντελόνι all around ...
Τσίχλα κυρίως περπάτημα Καρτεράκι
Γιατί έμεινα μόνο με το columpia της μπεκατσας και θα το ξεκανω ...
Ναι το είδαΠερι δες και τα Hart λίγο
Μια σελίδα πριν θα δεις και μια συνομιλία με τον Άρη που είχα για τα εν λόγο παντελόνια
Και καλά κανεις...πήρα πέρυσι ένα φοβερό μπεκατσοπαντελονο από τον Αλέξη,εξαιρετικό και σε καλή τιμή για την ποιότητα του!benisport 605!Ναι το είδα
Γύρισα όλο το νετ σήμερα ..χαχααα.
Πάντα θες και μια άποψη από κάποιον που το έχει δοκιμάσει
Έστειλα και στον Αλέξη τον παρδαλακη στο fb μύνημα μην έχει τιπτ καλό στο μαγαζί ,γιατί τον εμπιστεύομαι απόλυτα ...
Εγγύηση ο Αλέξης ,καλά έκανες!Ναι το είδα
Γύρισα όλο το νετ σήμερα ..χαχααα.
Πάντα θες και μια άποψη από κάποιον που το έχει δοκιμάσει
Έστειλα και στον Αλέξη τον παρδαλακη στο fb μύνημα μην έχει τιπτ καλό στο μαγαζί ,γιατί τον εμπιστεύομαι απόλυτα ...
Πολύ καλο είναι και αντοχής σχετικα με αλλα στα ιδια λεφτά.. μόνο μειων για μενα κολλάνε πάνω τα ρικια και τα θυμάριαΚαλησπέρα σας
Αν και δυσκολεύτηκε με το νούμερο ..ο Αλέξης τέλειο παιδί..
Τελικά πήρα το gamo voras
Στην πράξη τώρα θα δούμε ..Όμορφο είναι ωραία έκατσε πάνω μου
Το έχει κανένας άλλος χριστιανός εδώ μεσα?
Εγω το χω και αυτό και το Olympus. Σήμερα μάλιστα το αγόρασε και άλλος απο τον Αλέξη. Στεγανά και τα δυο,ελαφρυα και άνετα. Καλοφορετο και πρόσεχε το στο πλύσιμο. Όχι πλυντήριο, γιατι εχει μεμβράνη, μουλιασμα σε λεκάνη με κρύο νερό,σαπούνι ουδέτερο και εάν ειναι λασπωμένο,τρίξιμο εξωτερικά με μια βούρτσα χειρός.Καλησπέρα σας
Αν και δυσκολεύτηκε με το νούμερο ..ο Αλέξης τέλειο παιδί..
Τελικά πήρα το gamo voras
Στην πράξη τώρα θα δούμε ..Όμορφο είναι ωραία έκατσε πάνω μου
Το έχει κανένας άλλος χριστιανός εδώ μεσα?
Το Olympus το αγόρασα και εγώ τον Αύγουστο από μαγαζί των Ιωαννίνων στα 55 ευρώ.Το είχε σε προσφορά...Βεβαια δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα να δω τι κάνει στο κρυο.Γιατι το θέλω και για καρτερι...Εγω το χω και αυτό και το Olympus. Σήμερα μάλιστα το αγόρασε και άλλος απο τον Αλέξη. Στεγανά και τα δυο,ελαφρυα και άνετα. Καλοφορετο και πρόσεχε το στο πλύσιμο. Όχι πλυντήριο, γιατι εχει μεμβράνη, μουλιασμα σε λεκάνη με κρύο νερό,σαπούνι ουδέτερο και εάν ειναι λασπωμένο,τρίξιμο εξωτερικά με μια βούρτσα χειρός.
Το Voras(πράσινο χρώμα) εχει διαφορά 10€ Φθηνότερα απο το Olympus (καφέ χρωμα), 60 και 70 αντίστοιχα αλλα εναι παντελοναρες για τα λεφτά τους. Ιδίως το Olympus, εχει μια βελούδινη υφή υφάσματος,εντελώς αθόρυβο,που δεν θες να το βγάλεις απο πάνω σου...
Και που να δείτε το pinewood Kilimanjaro , στα 70€ υδροφοβο και πολλα αλλα. Πάντως σε γενικές γραμμές, οποιος περάσει απο το μαγαζί, θα βγει κερδισμένος!!!! Αλλο τηλεφωνικώς και αλλο απο κοντά...
Το Olympus και το Voras ειναι Ελαφρυά και κανονικά δεν ενδείκνυνται για καρτέρι. Ειναι για περπατητό κυνηγι σε μέρη με υγρασια και για να μην ιδρώνεις.Το Olympus το αγόρασα και εγώ τον Αύγουστο από μαγαζί των Ιωαννίνων στα 55 ευρώ.Το είχε σε προσφορά...Βεβαια δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα να δω τι κάνει στο κρυο.Γιατι το θέλω και για καρτερι...
Διαμαντή ποιο παντελόνι θα πρότεινες για καρτερι και πολύ κρυο;Το Olympus και το Voras ειναι Ελαφρυά και κανονικά δεν ενδείκνυνται για καρτέρι. Ειναι για περπατητό κυνηγι σε μέρη με υγρασια και για να μην ιδρώνεις.
Εκτός αν το φοράς με ισοθερμικά απο μέσα,αλλα και παλι στο πολύ κρύο πιστεύω θα εχεις μάλλον θεμα.
Για καρτέρι θα προτιμάτε πιο χοντρά υφάσματα , είτε με μεμβράνη,είτε με επένδυση, αναλόγως συνθηκών και τόπου.
deerhunter ram και smallville για μενα κορυφη για καρτερι.Διαμαντή ποιο παντελόνι θα πρότεινες για καρτερι και πολύ κρυο;
Διαμαντή ποιο παντελόνι θα πρότεινες για καρτερι και πολύ κρυο;
Εκτός από του φίλου παραπάνω, κοίτα και αυτά σε κάποιο μαγαζί και τα λέμε....deerhunter ram και smallville για μενα κορυφη για καρτερι.