Ένδυση

Επειδή έχω στην αντίστοιχη παραλλαγή μπότες ολόσωμες Αετος νεοπεν σκέφτομαι να το πάρω για το καρτέρι μέσα στα καλάμια,
Αλλα με ενδιαφέρει να μάθω αν έχει θέση για φυσίγγια και μεγάλες τσέπες μπροστά και αν έχει πίσω σακούλα για τα πουλιά.

Έχει κανείς το παρακάτω Jacket ΑΕΤΟΣ Camo Max-4 να μου πει εντυπώσεις?

View attachment 5598
Πάρη το έχω το συγκεκριμένο, είναι πολύ καλό σαν αδιάβροχο , ζεστό με τσέπες και σακούλα πίσω.....αλλά σου προτείνω πριν το πάρεις να πας να το δεις και να το φορέσεις γιατί το μειονέκτημά του είναι ότι έχει σκληρό αδιάβροχο μουσαμά εξωτερικά και δεν βολεύει στις κινήσεις και στην επώμιση του όπλου.

Πάρη το έχω το συγκεκριμένο, είναι πολύ καλό σαν αδιάβροχο , ζεστό με τσέπες και σακούλα πίσω.....αλλά σου προτείνω πριν το πάρεις να πας να το δεις και να το φορέσεις γιατί το μειονέκτημά του είναι ότι έχει σκληρό αδιάβροχο μουσαμά εξωτερικά και δεν βολεύει στις κινήσεις και στην επώμιση του όπλου.
Σε ευχαριστώ θα περάσω ξανά από το κατάστημα μήπως το φέρανε για να το δοκιμάσω,

View attachment 5598
Έχω ένα ίδιο μου το καναν δώρο πριν κάτι χρόνια πολύ καλό ωραίες τσέπες για φυσιγγια και σάκο πίσω που κρύβεται αν θες.Τελος μέσα στα πυκνά κλπ δεν καταλαβαίνει τίποτα και δεν σκίζει.Για τα λεφτα του είναι πολύ καλό.

View attachment 5598
Αν μπορείς πάρε το καινούργιο που είναι 2 σε 1 και σε πιο ωραία παραλλαγή....το συγκεκριμένο το έχει φίλος και έχει θέματα με ραφές ανοίγουν εύκολα ....

Το Camo Max-5 Double λες?
Νομίζω mossy oak shadow grass blades είναι η παραλλαγή του και ναι είναι διπλό 2 in 1......
Αν θες από έξω από Αγγλία συγκεκριμένα όπως πήρα εγώ έχει παρόμοιο με αυτό που σου λέω ένα 100αρικο με μεταφορικά το έχω πάρει και εγώ πριν 3 χρόνια στα 150

ειχα εντοπίσει αυτό το γιλέκο εδώ και καιρό, αλλα δεν είχα βρει τρόπο να το φέρω.. τελικά φίλος που βρέθηκε στην Ισπανία μου το τσίμπησε :)
https://www.decathlon.es/es/p/chaleco-caza-solognac-520-transpirable-marron/_/R-p-304459

δείχνει καλοσχεδιασμένο και μελετημένο .
το προορίζω για περπατητό , για να δουμε αν θα με βολέψει σε σχέση με ένα πάνινο με τιράντες που το εχω χρόνια ! πάντως στο σκοπευτήριο ήταν υπέρ άνετο
Είδα το γιλέκο του Χρησταρα σήμερα.
Το προβάρισα κιόλας.
Απλά....δεν υπάρχει.
Για κυνήγι, σκοπευτήριο, δεν έχω δει τίποτα καλύτερο και ψαρωτικά όμορφο!
Που να το ήξερα να πάρω και γω....δύο!

Είδα το γιλέκο του Χρησταρα σήμερα.
Το προβάρισα κιόλας.
Απλά....δεν υπάρχει.
Για κυνήγι, σκοπευτήριο, δεν έχω δει τίποτα καλύτερο και ψαρωτικά όμορφο!
Που να το ήξερα να πάρω και γω....δύο!
Γιατί δεν το παραγγέλνεις να στο στείλουν εδώ στο κατάστημα στα Σπάτα; :cool:
Εγώ μόλις το παρήγγειλα:p
Σχόλιο 2019-11-03 110055.png

Γιατί δεν το παραγγέλνεις να στο στείλουν εδώ στο κατάστημα στα Σπάτα; :cool:
Εγώ μόλις το παρήγγειλα:p
View attachment 5662
Γιατί εμεινα στα λόγια του Χρήστου ότι πρέπει να πάμε Ισπανία για να το πάρουμε.... :cool: Ευχαριστώ Παντελή δεν ήξερα ότι γίνεται.

Γιατί εμεινα στα λόγια του Χρήστου ότι πρέπει να πάμε Ισπανία για να το πάρουμε.... :cool: Ευχαριστώ Παντελή δεν ήξερα ότι γίνεται.

έλα ρε γαμωτο μου χάλασε την έκπληξη ο παντελής ..είχα κλείσει εισιτήρια για Ισπανία !!!
Χαχαχα:p

Παντως όταν το είχα βρει δεν με άφηνε να ολοκληρώσω την παραγγελία ... είχα δοκιμάσει 2-3 χώρες ! Λογικά κάτι θα αλλαξε
Καλό που στέλνει κ εδώ γιατί έχει ωραία οικονομικά πράγματα !

Άντε καλοφόρετο Γιωργαρα !!:)

έλα ρε γαμωτο μου χάλασε την έκπληξη ο παντελής ..είχα κλείσει εισιτήρια για Ισπανία !!!
Χαχαχα:p

Παντως όταν το είχα βρει δεν με άφηνε να ολοκληρώσω την παραγγελία ... είχα δοκιμάσει 2-3 χώρες ! Λογικά κάτι θα αλλαξε
Καλό που στέλνει κ εδώ γιατί έχει ωραία οικονομικά πράγματα !

Άντε καλοφόρετο Γιωργαρα !!:)
Τι να σου κάνω Χρήστο, αφού δεν είχες κλείσει θέση και γιά μένα :p
Πάντως νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχες μπει στο ελληνικό site
https://www.decathlon.com.gr/gr_en/breathable-hunting-gilet-520-brown-en-s304459.html

Παρέλαβα σήμερα το γιλέκο από το Decathlon και είναι ακόμα καλύτερο από ότι το περίμενα! Να είστε καλά Χρήστο και Γιώργο που μου ανοίξατε τα μάτια! Με την ευκαιρία έριξα και μια ματιά και στα υπόλοιπα είδη και είναι πολύ αξιόλογα σε σχέση με την τιμή τους. Βέβαια το γιλέκο δεν υπάρχει διαθέσιμο και πρέπει να γίνει παραγγελία, σε μένα έκανε 9 μέρες να έρθει. Εκτός από κάποια ρούχα μου άρεσε και ένα καρεκλάκι που θα το βάλω στο αντίστοιχο θέμα...

Αν μπορείς πάρε το καινούργιο που είναι 2 σε 1 και σε πιο ωραία παραλλαγή....το συγκεκριμένο το έχει φίλος και έχει θέματα με ραφές ανοίγουν εύκολα ....

Εννοείς μηπως αυτο γιατ σκεφτομαι κι εγώ να το παρω:
https://arvila.gr/product/τζακετ-βαλτου-α71-new/

Γενικα θελω να παρω ενα μπουφάν αρκετα ζεστό για καρτέρι

Εννοείς μηπως αυτο γιατ σκεφτομαι κι εγώ να το παρω:
https://arvila.gr/product/τζακετ-βαλτου-α71-new/

Γενικα θελω να παρω ενα μπουφάν αρκετα ζεστό για καρτέρι
Αυτό έχει ο φίλος και δεν είναι ευχαριστημένος.......το καινούργιο που έχει βγάλει κάνει γύρω στα 140 ίσως είναι καλύτερο......
Εγώ πάντως τού Αετού δεν θα έπερνα προσωπικά έχω ακούσει αρκετά παράπονα για τα προϊόντα τού

Αγαπητοί φίλοι

Καλησπέρα

Ενημερώνω όλους τους ενδιαφερόμενους ότι αύριο έχει εγκαίνια το Ελληνικό Decathlon που μετά την Κόρινθο ανοίγει στην Αθήνα
Με τιμές Γαλλίας
Ελπίζω οι κανόνες της Οικονομίας να προσαρμόσουν προς τα κάτω τις τιμές από τα υπόλοιπα προϊόντα ένδυσης εισαγωγής, μιας και έχουμε καταντήσει να τα πληρώνουμε όλα σε τιμές πολυτελείας.

Θεωρώ ότι αξίζει να επισκεφτείτε το νέο κατάστημα στην περιοχή του Αεροδρομίου
Σκέφτονται να μπορείς να παραγγέλνεις ότι δεν έχει εδώ , και να το παραλαμβάνεις χωρίς επιβάρυνση στην Ελλάδα

Καλό βράδυ

Καλησπερα στην παρεα. Πολλες φορες στο περπατητο φορωντας μαλλινη καλτσα ιδρωνει το ποδι με αποτελεσμα μολις σταματησεις να κρυωνεις. Υπαρχει καλτσα που να αποτρεπει τον ιδρωτα στο ποδι? Πως χειριζεστε αυτο το θεμα?

Back