Έχουμε γνώμη για το muflon της DeerHunter το max 5?
Έχουμε γνώμη για το muflon της DeerHunter το max 5?
Φίλε να σου πω την αλήθεια ψαχνόμουν πολύ για Sitka αλλά φοβάμαι το τελωνείο...Το DeerHunter μου αρέσει πολύ και αυτό στο μάτι αλλά δεν έχω βρει κάποιον κάτοχο να μου πει την γνώμη τουΑπό τα κορυφαία μπουφάν κατά την γνώμη μου!
Αξίζει μέχρι το τελευταίο Ευρώ!
οντως ,απο τα καλυτερα μπουφαν,ζεστο ,ανετο ,αθορυβο ,αδιαβροχο.Έχουμε γνώμη για το muflon της DeerHunter το max 5?
Νίκο σε μερικά προπληρωνεις το τελωνείο στην μισή τιμή από εδώ και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μιλάμε τώρα έχουμε κάνει αγορές 200-300-350 με αυτόν τον τρόπο και ήρθαν κομπλέ χωρίς καμία έξτρα χρέωσηΦίλε να σου πω την αλήθεια ψαχνόμουν πολύ για Sitka αλλά φοβάμαι το τελωνείο...Το DeerHunter μου αρέσει πολύ και αυτό στο μάτι αλλά δεν έχω βρει κάποιον κάτοχο να μου πει την γνώμη του
Φίλε να σου πω την αλήθεια ψαχνόμουν πολύ για Sitka αλλά φοβάμαι το τελωνείο...Το DeerHunter μου αρέσει πολύ και αυτό στο μάτι αλλά δεν έχω βρει κάποιον κάτοχο να μου πει την γνώμη του
Και Γαλλία και Βουλγαρία αλλά δυστυχώς όχι όλα τα μοντέλα.....Sitka έχει και στη Ισπανία, για τσέκαρε και εκεί τιμές μιας και δεν έχει τελωνεία.
Πολύ ποιοτικά ρούχα τα deerhunter.Το συγκεκριμένο ειναι κορυφαιο απλά δεν είσαι και πολύ άνετος στην τουφεκια.Ειναι κάπως χοντρό. Αν δεν έχετε και πολλά κρύα θα σου πρότεινα κατι πιο Light. Και αν πας τελικά σε αυτό να πάρεις το πιο κοντό. Βγάζει δύο μοντέλα. Ελπίζω να βοήθησαΈχουμε γνώμη για το muflon της DeerHunter το max 5?
Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι!!!Πολύ ποιοτικά ρούχα τα deerhunter.Το συγκεκριμένο ειναι κορυφαιο απλά δεν είσαι και πολύ άνετος στην τουφεκια.Ειναι κάπως χοντρό. Αν δεν έχετε και πολλά κρύα θα σου πρότεινα κατι πιο Light. Και αν πας τελικά σε αυτό να πάρεις το πιο κοντό. Βγάζει δύο μοντέλα. Ελπίζω να βοήθησα
Βικ πόσο που διαθέτεις και τι στυλ μπουφανσε παραλλαγη βαλτου κανα μπουφαν αδιαβροχο εχετε να μου πρωτεινετε παιδια;ας ειναι και απο εξωτερικο εχω ακρες , ευχαριστω
αρχησαμε να αλαζουμε γουστα στο κυνηγι;; παρε πρωτα ενα λαμπραντορ,,και μετα ντησουυυυυ ,,ΓΑΤΑΚΙ,, πηγες επανω στον νικολα στης καλυβες και γΚΑΒΛΩΣΕςςς ΓΑΤΑΚΙΙΙσε παραλλαγη βαλτου κανα μπουφαν αδιαβροχο εχετε να μου πρωτεινετε παιδια;ας ειναι και απο εξωτερικο εχω ακρες , ευχαριστω
Όταν πήγαινα εγώ μικρέ πάνω και έκανα ζημιές εσύ έψαχνες στα βάτα τσίχλεςαρχησαμε να αλαζουμε γουστα στο κυνηγι;; παρε πρωτα ενα λαμπραντορ,,και μετα ντησουυυυυ ,,ΓΑΤΑΚΙ,, πηγες επανω στον νικολα στης καλυβες και γΚΑΒΛΩΣΕςςς ΓΑΤΑΚΙΙΙ
Μέχρι πόσα διαθέτεις??Της Pinwood τα ρούχα τα έχει κανείς δουλέψει? ψάχνω μπουφάν για καρτέρι αγριογούρουνου πείτε καμία γνώμη.
Για πες εσύ και ( λεφτά υπάρχουν)Μέχρι πόσα διαθέτεις??
Υπάρχουν και άλλες εταιρείες που βγάζουν ειδικά για το κυνήγι του αγριόχοιρου στην Ευρώπη βέβαια