Ενώ σου εξηγώ κι εγώ και ο Κώστας πως είχε η κατάσταση , το συνεχίζεις και με ρωτάς αν φυλάγαμε βάρδιες και σκοπιές.
Ειλικρινά ρε Γιώργο δεν καταλαβαίνω γιατι θελεις να πάρεις την απάντηση που θα σε ικανοποιήσει, ενώ δεν είναι ετσι.
Το βραδυ εμφανίστηκαν κι άλλοι ,όπως είπα ,που φαγαμε και ήπιαμε μαζί και κοιμήθηκαν κι αυτοί διπλα μας μεσα στα αυτοκίνητά τους.
Και το ξαναλεω οτι εγω δεν αναφέρθηκα σε καμιάς μορφής κατασκήνωση.
Πρέπει να αποδείξεις κάτι ή πρεπει εγω να συνεχίζω να δίνω διευκρινήσεις σε στιλ απολογίας για αποδείξω οτι δεν ειναι ετσι ; δεν το καταλαβαίνω.
Παρ όλα αυτα νομίζω ότι θέλεις να οδηγήσεις την κουβέντα καπου αλλού ,συνεχίζοντας .....
Όχι.....πολύ αγγελικά πλασμένη η ιστορία σου. Οι πολλοί μαλάκες δεν φάνηκαν στην δική σου περίπτωση;
Με αυτα που γράφεις εδω ,ακόμη και ο ποιο αδαής να ήμουνα θα καταλάβαινα οτι εννοείς πως στη συγκεκριμένη περίπτωση οι μαλάκες ήμασταν εμείς.
Γιατί ; παρενοχλήσαμε καποιον ; διώξαμε τους άλλους που ήρθαν διπλα μας ; η φυλάγαμε σκοπιές μην περάσει κανεις μεσα ;
Καλώς Μήτσο.
Η συγκεκριμένη κατασκήνωση ήταν διαφορετική από τις άλλες.Οι άλλες είναι οι κακές, αυτή είναι η καλή.
Απλά δεν συμφωνώ να γκρινιάζουμε για τα πάντα και για επί παντός επιστητού.
Απλά διαφωνώ στο ότι όλοι οι άλλοι είναι οι μαλάκες, εκτός από εμάς.
......και συνεχίζεις να θέλεις να παραδεχτώ οτι είμαι μαλάκας που κοιμήθηκα στο αμάξι μου ,για χαρη της παρεας και του χαβαλέ και να μας κάνεις ,τόσο εμένα αλλά και τους υπολοιπουςτης παρέας όμοιους με τον μαλάκα που ερχεται το πρωί και σου στήνεται μπροστά.
Οποιος θέλει μπορει να το αισθάνεται Γιώργο ,αλλά εγω δεν εχω δώσει δικαίωμα με τις πράξεις μου σε κανέναν να με χαρακτηρίσει ετσι ,ολα αυτά τα χρόνια που κυνηγάω άρα και δεν αισθάνομαι μαλάκας. Τουλάχιστον γι αυτο το θέμα.
Τελείως άσχετη με την κουβέντα μας η παραπάνω σου δήλωση. Λίγο μελό βέβαια αλλά τελείως άσχετη....
Ολα τα αυτά λοιπόν τα παραπάνω εσυ θεωρείς άσχετα και τα ονομάζεις ολίγον μελό.