Αργύρη εγώ φίλε αυτό που έκανες δεν θα το έκανα ποτέ. Φαντάσου αυτός να ήταν κανάς παλαβός και να άρχιζε να τουφεκάει τα πουλιά πάνω από το κεφάλι σου. Καταλαβαίνω απόλυτα το συναίσθημα και ο Άρης το περιγράφει άψογα αλλά μάγκες πραγματικά μία φορά χρειάζεται να γίνει το κακό. Δεν θα χαρακτηρίσει κανείς μαλάκα ή αναξιοπρεπή αυτόν που θα φύγει από το καρτέρι του ενώ δικαιωματικά δεν πρέπει.Εχεις δίκιο Αρη άμα δεν υπάρχει φιλότιμο κ σεβασμός στον συνάδελφο ,χεστα.....έτσι είναι αυτοί οι τύποι κ στην έξω ζωή τους.
Μου έχουν τύχει 3-4 περιπτώσεις στο απογευματινό στην περιοχή μου , σε μια όμως δεν άντεξα . Του έκανα μια φορά ευγενικα την παρατήρηση γιατί ήρθε κ κάθησε 40 μέτρα μπροστά μου κ έκοβε την πορεια των πουλιών , το ίδιο επαναλαμβάνεται 2ρη φορα από τον φίλο του που έρχονται παρεα , συκωθηκα κι έφυγα . Την τρίτη φορά όμως είχε πιασει αυτός το σημείο που κάθομαι , πήγα κ εγώ κύριος κ έκατσα μπροστά. Άρχισε να σφυριζει χωρίς να ξερει ποιος είμαι, βγενω το λοιπόν του φωνάζω τι θες ρε μαστορα ;......ή απάντησή του αααά εσύ είσαι ;; Και βλέπω να σχηματίζεται στο στόμα του χωρίς να ακουστεί η λέξη... αηηη μαμησου..
Μεσα σε 5 λεπτά μαζεψε τα πράγματα κ πήγε αλλού.
Τώρα αν πήρε το μαθημά του είναι αλλού παπά ευαγγελιο !
Δεν τον έχω ξαναπετυχει
Εμένα μια φορά στους Καθενούς είχε έρθει ένας μάστορας γύρω στα 60 και κάθησε μπροστά μου στα 15 μέτρα και έβαλε μια ελιά ανάμεσα μας. Ούτε καλημέρα μου απάντησε ούτε τίποτα. Αρχίζω να του φωνάζω αν θα κάτσει εκεί, τίποτα. Λέω κωφάλαλος θα είναι (ειρωνικά) πάω πιο δίπλα να με βλέπει και του έκανα νόημα με τα χέρια. Γυρίζει το κεφάλι σαν στρουθοκάμηλος. Λέω έλεος ρε μ@λ@κ@ είσαι και μεγάλος άνθρωπος και πάω και μαζεύω τα πράγματα μου. Δεν ξέρω αν με είδε εκείνη την στιγμή αλλά τελικά πήρε τα πράγματα του και πήγε 100 μέτρα παραδίπλα. Εκείνη την ημέρα σκεφτόμουν συνέχεια τι σκέψεις έκανε αυτός ο άνθρωπος. Άκρη δεν έχω βγάλει ακόμα. Αν μπορεί να μου απαντήσει κανείς πως σκέφτονται αυτοί θα το εκτιμούσα. Τεσπα, ξαναλέω η ζωή μας δεν αξίζει να την ρισκάρουμε για οποιαδήποτε πιθανότητα. Δεν αξίζει να ρίχνουμε ούτε 1 λεπτό του ευρώ σε απόδοση 1 εκατομμύριο όταν το κέρδος είναι η ίδια μας η ζωή.