Όλα για τον υπνόσακο

Έχεις αγοράσει τα απίστευτα gadgets και δεν έχεις πάρει μια τρόμπα με τον αναπτήρα του αυτοκινήτου!!
Είναι στο πρόγραμμα ,σήμερα ήρθε η σκηνή μην επερνα πρώτα τη τρόμπα για το στρώμα. Οι τρόμπες που είναι για τα λάστιχα αυτοκινήτου κάνουν για φουσκωτά στρώματα ; Έχω μία πολύ δυνατή στο αυτοκινητο.

Είναι στο πρόγραμμα ,σήμερα ήρθε η σκηνή μην επερνα πρώτα τη τρόμπα για το στρώμα. Οι τρόμπες που είναι για τα λάστιχα αυτοκινήτου κάνουν για φουσκωτά στρώματα ; Έχω μία πολύ δυνατή στο αυτοκινητο.
Εαν εχουν μανομετρο πανω κανουν απλα θελεις τον καταλληλο ανταπτορα
Θα γεμισεις συμφωνα με τις προδιαγραφες
Συνηθως εχει την μεγιστη πιεση διπλα απο την βαλβιδα

Πλεον υπαρχει καη επαναφορτιζπμενη τρομπα -νομιζω υπαρχει και στα τζαμπο
Απλα δεν την εχω δουλεψει για να σου πω εντυπωσεις

Ο συνδυασμός του ράντζου με υπνόσακο βολεύει; Χωρίς επιπλέον στρώμα δηλαδή.
Η συγκεκριμένη σκηνή δεν σκεπάζει το ράντσο και σε περίπτωση βροχής χωρίς μουσαμά θα περάσει νερό κάτω από το στρώμα ,αλλά αφού έχει το στρώμα δεν θ περάσει υγρασία πιο πάνω. Πουλάνε και στην Ελλάδα σκηνές για ράντζο μονές.93 € μόνο η σκηνή. σκηνη-με-κρεβατι-στρατου-fosco.jpg

Η συγκεκριμένη σκηνή δεν σκεπάζει το ράντσο και σε περίπτωση βροχής χωρίς μουσαμά θα περάσει νερό κάτω από το στρώμα ,αλλά αφού έχει το στρώμα δεν θ περάσει υγρασία πιο πάνω. Πουλάνε και στην Ελλάδα σκηνές για ράντζο μονές.93 € μόνο η σκηνή. View attachment 90658
Δημήτρη γενικα το ρωτάω. Όχι για εσένα συγκεκριμένα. Δεν ενδιαφέρομαι να κάνω κανενα ιδιαίτερο ταξίδι απλά σε φάσεις που πηγαίνω για 2ημερο κε μια διανυκτέρευση αν βολεύει να έχω ένα ράντσο και έναν υπνόσακο για να κοιμηθώ.

Κάνουν αν έχεις την μύτη που ταιριάζει στο στρώμα

Η συγκεκριμένη σκηνή δεν σκεπάζει το ράντσο και σε περίπτωση βροχής χωρίς μουσαμά θα περάσει νερό κάτω από το στρώμα ,αλλά αφού έχει το στρώμα δεν θ περάσει υγρασία πιο πάνω. Πουλάνε και στην Ελλάδα σκηνές για ράντζο μονές.93 € μόνο η σκηνή. View attachment 90658
Τι είναι τούτο?Με τούβλα την έχεις τακάρει?

Εαν εχουν μανομετρο πανω κανουν απλα θελεις τον καταλληλο ανταπτορα
Θα γεμισεις συμφωνα με τις προδιαγραφες
Συνηθως εχει την μεγιστη πιεση διπλα απο την βαλβιδα

Πλεον υπαρχει καη επαναφορτιζπμενη τρομπα -νομιζω υπαρχει και στα τζαμπο
Απλα δεν την εχω δουλεψει για να σου πω εντυπωσεις
Το ακροφυσιο που μπαίνει στο στρώμα έχει μεγάλη διάμετρο θα το ψάξω αν υπάρχει ανταπτορας ,το κομπρεσερακι έχει μανόμετρο αλλά έχει μια ταχύτητα που φουσκώνει.

Το ακροφυσιο που μπαίνει στο στρώμα έχει μεγάλη διάμετρο θα το ψάξω αν υπάρχει ανταπτορας ,το κομπρεσερακι έχει μανόμετρο αλλά έχει μια ταχύτητα που φουσκώνει.
Ξερω φιλε το χω δουλεψει
Υπαρχει ανταπτορας
Τους δικους μου αν θυμαμαι καλα τους ειχα παρει απο λιτλ

Δημήτρη γενικα το ρωτάω. Όχι για εσένα συγκεκριμένα. Δεν ενδιαφέρομαι να κάνω κανενα ιδιαίτερο ταξίδι απλά σε φάσεις που πηγαίνω για 2ημερο κε μια διανυκτέρευση αν βολεύει να έχω ένα ράντσο και έναν υπνόσακο για να κοιμηθώ.
Σίγουρα είναι καλύτερα από το να βάλεις τον υπνοσακο στο έδαφος αλλά απο πανω τα άστρα;Παναγιώτης.

Σίγουρα είναι καλύτερα από το να βάλεις τον υπνοσακο στο έδαφος αλλά απο πανω τα άστρα;Παναγιώτης.
Συγνώμη Παναγιώτη μπερδεύτηκα γιατί μιλούσα με τον κουμπάρο μου εκείνη την ώρα. Ναι γιατί πιστεύεις θα έχω θέμα μόνο με αυτό τον εξοπλισμό; Ρωτάω γιατί δεν έχω εμπειρία.

Συγνώμη Παναγιώτη μπερδεύτηκα γιατί μιλούσα με τον κουμπάρο μου εκείνη την ώρα. Ναι γιατί πιστεύεις θα έχω θέμα μόνο με αυτό τον εξοπλισμό; Ρωτάω γιατί δεν έχω εμπειρία.
Ούτε εγώ έχω εμπειρία αλλά αν δεν είσαι έστω κάτω από μια τέντα δεν θα γίνεις μουσκεμα από την δροσιά της νύχτας;

Ούτε εγώ έχω εμπειρία αλλά αν δεν είσαι έστω κάτω από μια τέντα δεν θα γίνεις μουσκεμα από την δροσιά της νύχτας;
Αν χρειάζεται σκεπάζομαι αλλά νομίζω η δροσιά της νύχτας θα είναι ευεργετική για να κοιμηθώ πιο άνετα. Ίδωμεν!

Οπότε μπορέσεις τον βγάζεις μια φωτογραφία να δω τι ακριβώς να ψάξω;
Έχω την εντύπωση ότι αυτός είναι ο αντάπτορας που ψάχνεις.
IMG_20240903_180618.jpg
Κοίτα και στο κομπρεσεράκι που έχεις, μπορεί να τον έχει κι αυτόν κάπου. Εγώ πήρα πριν κάνα δυο μήνες αυτό το μικρούλι επαναφορτιζόμενο από το e-shop.gr για να το έχω στο αμάξι, να τσεκάρω που και που τα λάστιχα και να βάζω λίγο αέρα αν χρειαστεί.

Έχω την εντύπωση ότι αυτός είναι ο αντάπτορας που ψάχνεις.
View attachment 90666
Κοίτα και στο κομπρεσεράκι που έχεις, μπορεί να τον έχει κι αυτόν κάπου. Εγώ πήρα πριν κάνα δυο μήνες αυτό το μικρούλι επαναφορτιζόμενο από το e-shop.gr για να το έχω στο αμάξι, να τσεκάρω που και που τα λάστιχα και να βάζω λίγο αέρα αν χρειαστεί.
Αυτά τα έχουν και τα κομπρεσερ αυτοκινήτου και οι τρόμπες ποδηλάτου και είναι νομίζω για σωσίβια και στρώματα θαλάσσης το ακροφυσιο που είναι για στρώματα ύπνου είναι αυτό 20240903_182722.jpg

Last edited:
Back