Όλα για τον υπνόσακο

Το καλοκαίρι τι ιδιαιτερότητες έχει για κάποιον που θέλει να κοιμηθεί στην ύπαιθρο; Ένα ελαφρυ sleeping bag με ένα μαξιλάρι είναι αρκετά;
Επειδή έχει τύχει πολλές φορές θα προτιμούσα κάτι που να έχει απόσταση από το έδαφος ,αιώρα , ράντσο κτλ κυκλοφορούν πολλά ζουμπερα το βράδυ που δεν θα σου είναι ευχάριστη η επίσκεψη τους.

Το καλοκαίρι τι ιδιαιτερότητες έχει για κάποιον που θέλει να κοιμηθεί στην ύπαιθρο; Ένα ελαφρυ sleeping bag με ένα μαξιλάρι είναι αρκετά;
Φίδια. Πρόσεχε αν αφήνεις τις αρβύλες σου έξω από τη σκηνή. Το πρωί όταν ξυπνήσεις δες αν έχει τίποτα μέσα πριν τη βάλεις.

Τα απωθητικά δεν λειτουργούν για τέτοιες περιπτώσεις;
Τίποτα δεν απωθεί αποτελεσματικά τα φίδια. Έχω δοκιμάσει τα πάντα.
Κανονικά περνούσαν πάνω από το θειάφι. Παλιά ήταν της μόδας το σχοινί που διώχνει τα φίδια. Αστεία πράγματα.
Μέχρι πρότινος αγόραζα κάποια ειδικά κουτιά που τα τρυπούσες και έβγαζαν απωθητική οσμή. Πάνω από μια θερμοκρασία, νομίζω 35 αδρανοποιούνται και τα φίδια περνάνε από δίπλα τους χωρίς πρόβλημα.

Αυτό που θέλω να πω είναι, βάλε απωθητικά, αλλά μην επαναπαύεσαι. Έχει πάντα το νου σου!

Κανονικά περνούσαν πάνω από το θειάφι. Παλιά ήταν της μόδας το σχοινί που διώχνει τα φίδια. Αστεία πράγματα.
Μέχρι πρότινος αγόραζα κάποια ειδικά κουτιά που τα τρυπούσες και έβγαζαν απωθητική οσμή. Πάνω από μια θερμοκρασία, νομίζω 35 αδρανοποιούνται και τα φίδια περνάνε από δίπλα τους χωρίς πρόβλημα.

Αυτό που θέλω να πω είναι, βάλε απωθητικά, αλλά μην επαναπαύεσαι. Έχει πάντα το νου σου!
Αν έχω πάντα τον νου μου πώς θα κοιμηθώ; 😂

Αν έχει γουρούνια η περιοχή και έρχονται για επίσκεψη, τι κάνεις;

Οι λύκοι μόνο σε αγέλη έχουν θράσος.
Τα γουρούνια και ένα μικρό μόνο του να είναι έρχεται για τα αποφάγια και ότι βρει δαγκώνει. Πάντα για βράδυ μιλάω μην παρεξηγηθώ.
Δεν είχε μπει ένα βίντεο στο I hunt με καμιά 15ρια λύκους σαν γαϊδούρια στον Πτελεο.

Εγω εφαγα φλασιά με τη σκηνή οροφής αυτοκινητου που ειδα στο Δέκαθλο προ καιρού. Πολλές φορές περασα δίπλα της αλλα αδιαφορώντας. Τωρα μου μπήκαν διαόλοι
https://www.decathlon.com.gr/el/p/3...s-autokinetou-mh500-fresh-black-2-atomon.html
To να μπορείς να κοιμηθείς ένα βράδυ στο αυτοκίνητό σου ξαπλωμένος σαν άνθρωπος είναι πολύ χρήσιμο για εμάς τους κυνηγούς.
Πάλι καλά που είναι αυξημένο το κόστος γιατί αλλιώς θα μου έμπαιναν ιδέες.

Το herpetex?

Back