Είπες Πενελλι και λέω του Οδυσσέα θα λέει και το reamer-ακι τους μνηστήρες και τόσα χρόνια χρατσα χρατσα χρουτς ....Είμαι και λίγο ανώμαλος...Μην δίνεις σημασία... Συνέχισε...Πόνεσες καρδιά μου;
Είπες Πενελλι και λέω του Οδυσσέα θα λέει και το reamer-ακι τους μνηστήρες και τόσα χρόνια χρατσα χρατσα χρουτς ....Είμαι και λίγο ανώμαλος...Μην δίνεις σημασία... Συνέχισε...Πόνεσες καρδιά μου;
Δεν πειράζει ρε, σε έχουμε αποδεχτεί όπως και αν είσαιΕίμαι και λίγο ανώμαλος
Για εμένα το λέει αλλά το αποτέλεσμα είναι αμείλικτο.Πόνεσες καρδιά μου;
Τι να το κάνεις αν είναι βιγκαν ρε Τζωνστα καλλιστεία θα τη στείλουμεΗ benelli είναι κυριολεκτικά το καλύτερο ανθεκτικότερο και από τα ομορφότερα όπλα που μπορεί να έχει κάποιος για όλη του τη ζωή μια και τον βοηθά κιόλας να κάνει σωστή διαχείριση του θηραματικου πλούτου αν δεν είναι ιδιογομωτης.
Δεν εχεις πολλες επιλογες σε φυσιγγια και το ''παντρευεσαι''.....Δηλαδή αυτό το όπλο δεν σκοτώνει πρασίνια στα κρύα;
https://www.diamanco.gr/el-gr/Products/Μοντέλο Remington SP-10|SP-10™ Magnum
Οπλάρες !!! Επιβεβαιώνω ...Λοιπον
Σας αφησα τα ειπατε τα αναλυσατε τα τεκμηριωσατε τα ψηφισατε
Ολα καλα
Τα οπλα δεν τα βρηκε κανεις ομως
Επισυναπτω τα τρια οπλα που σκοτωνουν με καθε καιρο και καθε περιπτωση ειτε μακρια ειτε κοντα ειτε χωρις οριο βεληνεκους
Τα γνωριζετε ολοι σας τα εχετε δοκιμασει και τα εχετε νιωσει στο πετσι σας
Αν καποιος αμφισβητει τα οπλα αυτα απλα ηταν τυχερος να ειναι ο μικροτερος αδερφος
View attachment 60889
Στο τρίτο σε περίπτωση αστοχίας σου ερχόταν και η δεύτερη.Οπλάρες !!! Επιβεβαιώνω ...
Στο τρίτο μετρούσε πολύ η σκοπευτική ικανότητα !!!
Πολλές φορές σου ερχόταν και σε περίπτωση ευστοχίας.Να σε σιγουρέψει ένα πράμα...Στο τρίτο σε περίπτωση αστοχίας σου ερχόταν και η δεύτερη.
Παράλληλα με δάγκωμα του δείκτη του χεριού διπλωμενουΠολλές φορές σου ερχόταν και σε περίπτωση ευστοχίας.Να σε σιγουρέψει ένα πράμα...
Είχατε κουζίνα ;; Ή που γύρισες από φαντάρος;;Κατάλαβα... Μόνο εγώ εχω δει να περνάει από μπροστά μου όλη η κουζίνα.
Πλάκα-πλακα,κάτι Μπούφαλο λαστιχένιες,ήταν ζορικες.Ευτυχως μετά η ανάπτυξη έφερε κάτι πασουμια..Πιο χαλαρά..Παράλληλα με δάγκωμα του δείκτη του χεριού διπλωμενου
Εrror 404.Είχατε κουζίνα ;; Ή που γύρισες από φαντάρος;;
Πώς κάνεις έτσι μωρέ.Τα βασικά είχε τότε.Μπρικι,τηγάνι,κατσαρόλα.Απο ένα.Ουτε σετ δεν συμπλήρωνε...Εrror 404.