Αντε καλο φαγοποτι...Τωρα εχει ψητα και τσιπουρο και θα σπασουν τα πιρουνια
Αντε καλο φαγοποτι...Τωρα εχει ψητα και τσιπουρο και θα σπασουν τα πιρουνια
Ολα κομπλεΑντε καλο φαγοποτι...
Θελω να κυνιγησω με ρεμη μονο τον τελη εχω αν ερθεις φερτηΘα σου φέρω εγώ δεύτερη Remington. Εσύ φρόντισε για τα τσίπουρα και που θα πάμε για κυνήγι.
Εγω δεν εχω κολημα απλα το παρακανω στο καλαμπουρι αμα με γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβειςΔεν σπαζομαι καθολου φιλε, απλα αντι να μιλας για κυνηγια πετας συνεχεια σποντες...απαντησα γιατι καποιος μια στο τοσο πρεπει να απαντησει
Το κολλημα οπως καταλαβαινεις το εχει αυτος που πεταει μπηχτες συνεχεια και οχι εγω που ειπα να ξεκολλησετε μερικοι με αυτα τα θεματα και να βγειτε για κυνηγι.
Πως το κατάλαβεςΡε, μέχρι και ο Βασίλης ψήφισε Ρεμ.
Είμαι σίγουρος…
Δηλαδη Βασιλη παραδεχεσαι οτι υπαρχουν καλυτερα αρα και χειροτερα οπλα οσον αφορα την καννη...Έχω τεστάρει την Μ2 με καλύτερο όπλο από το δικό σου Βαγγέλη και μια από τα ίδια ήταν.
Όποιος έχει τέτοιες απορίες πληρώνει και μαθαίνει Γιάννη.Δηλαδη Βασιλη παραδεχεσαι οτι υπαρχουν καλυτερα αρα και χειροτερα οπλα οσον αφορα την καννη...
Ναι γενικά όταν κυνηγάς με μπενελι πάντα χρειάζεται ένα όπλο στο αμαξιΞερω θα μου πεις ρεμη εχουν οι σωβαροι μεγαλου βελινεκους αλλα αμα εισαι για φασσα με δυο οπλα και εχεις τη ρεμη πορτ παγκαζ και κυνηγας με μπενελλι τα χω δει τι να πω
Εκεί που πήγε η βενζίνη....σιγά το λούσιμοΜια σπίθα δεν είναι ποτέ η αιτία να γίνει μια μεγάλη πυρκαγιά οταν όλα είναι λουσμενα με βενζίνη...
Αμα ρίχνει και στη βροχη ειμαστε κομπλεΤο καλύτερο βρέθηκε, να κλείσει το θέμα παρακαλώ....
View attachment 58069
Κάνεις απουσίες τελευταία ...
Πόνεσες καρδιά μου;Ωχχχ...