Σεβαστή, αλλά έχεις καταλάβει ότι μόνο 5-6 άτομα εδώ μέσα έχετε αυτή την τόσο ισχυρή πεποίθηση;
Εγώ θα ψαχνόμουν περισσότερο Βαγγέλη.
Και στο λέω φιλικά.
Δεν μπορεί ο Νίκος να βαράει 80-90+% και εσύ να μην μπορείς να βρείς ούτε φυσίγγι ιδιογόμωσης.
Κάτι παίζει ...
Δεν ξέρω για τα άλλα όπλα, το δικό μου βγάζει νορμάλ τουφεκιές κατά μέσο όρο.
Ούτε υπερόπλο είναι, ούτε χρέπι.
Και αν ξεκίνησα τις δοκιμές και τα συγκριτικά με την Rem τις ξεκίνησα για να δω τι είναι αλήθεια και τι ψέματα γιατί άκουγα τρελά πράγματα.
Ευτυχώς, δεν είμαι παιδάκι, ούτε κανένας χθεσινός να με δουλεύουν εύκολα, ούτε "έμπειροι" βαλτοκυνηγοί, ούτε φίλοι, ούτε ντεμέκ "ιδιογομωτάδες" με τα φουρνέλα τους (δεν μιλαω για εσένα).
ps
Αύριο έχει γουρούνια ...
Κάπου κάνεις λάθος...........
Ο Νίκος γεμίζει επί το πλείστον με ΑΛΕΎΡΙ...... Εάν πάρεις ένα οποιοδήποτε εμπορικό,το αδειάσεις και το ξαναγεμίσει σε καινούριο κάλυκα αφαιρώντας από 0,5 εως1 γραμμάρια σκάγια προσθέτοντας από 1,20 έως 1,60 γραμμάρια αλεύρι ανάλογα την γόμωση του φυσιγγίου θα πάρεις αυτή τη συγκέντρωση...... Τόσο απλά.....
Γενικά αποφεύγω το αλεύρι για λόγους δικούς μου που δε χρειάζεται να αναλύσω τώρα.......
Οι κανες δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό ΧΩΡΊΣ ΑΛΕΎΡΙ η ΜΠΑΦΕΡ . Εκεί βλέπει κανείς τι σκάγια βγάζει η κάθε κάνη αν και κατά πόσο τα παραμορφώνει ανάλογα με την γεωμετρία που έχει.......
Όταν συγκρίνω δύο κανες την ίδια ώρα στην ίδια απόσταση με τα ίδια τσοκ και φυσίγγια και συνεχώς υπερτερεί η μία και η άλλη συνεχώς πατώνει αυτό κάτι σημαίνει......
Αφού ανέφερες τον Νίκο να σου θυμίσω λίγο όταν μας ζήτησε ο Λάμπης να αναπαράγουμε τον κλώνο του γερμανικού rotwaill 12/70 Τ4 688 mb36 1,80x36 z2m18 57,80mm τι έγινε???
Ο Νίκος το έφτιαξε και το έριξε με Μπενελι και πήρε 57% και εγώ και ο Άρης πήγαμε στο 85%....... Τότε χάλασαν και οι μεταξύ μας "διπλωματικες σχέσεις"........
Όσο για τους ανθρώπους που έχουν την "πεποίθηση" που έχω εγώ και εδώ μέσα αλλά και στον ευρύτερο κυνηγετικό χώρο είναι πολύ περισσότεροι από όσο φαντάζεσε χωρίς βέβαια αυτό να έχει καμία σημασία,εγώ απλώς το αναφέρω.........
Εσύ πείσε τον εαυτό σου πρώτα για τη βλητική απόδοση της μπενελι και άσε με μένα......... Έχω τα συμπεράσματα μου τα έχω βγάλει........
..