Εμάς θα μας.κερασουν καφε?Περναω συνηθως μια φορα την εβδομαδα απο τα παιδια κ πινω καφε εκει κ τα λέμε....θα μιλησω μαζι τους κ θα σας ποσταρω φωτο....δε μου ειναι δυσκολο.
Θα κάνω ότι μπορώ...
Γιατι φυσίγγια έχουμε
Εμάς θα μας.κερασουν καφε?Περναω συνηθως μια φορα την εβδομαδα απο τα παιδια κ πινω καφε εκει κ τα λέμε....θα μιλησω μαζι τους κ θα σας ποσταρω φωτο....δε μου ειναι δυσκολο.
Θα κάνω ότι μπορώ...
Έτσι ούτε εγώ έχω fbΜάθε τιμές από φυσίγγια μωρή κουφάλα εμείς που δεν έχουμε Facebook.
Ελα Αμαλιαδα εσυ, και θα σε μονταρουμε απο καφε ως κ κοψίδια.....Εμάς θα μας.κερασουν καφε?
Γιατι φυσίγγια έχουμε
Αμα κατεβεις κάτω, περασε απο κει ρε...που τα θες ολα ετοιμα....και πρέπει τωρα ο @tasos hunter να μας πει τι φυσίγγια εχει στα ραφια
θα περάσω μια βολτα εννοείται, αν πιούμε και καμιά μπυρα μεταΑμα κατεβεις κάτω, περασε απο κει ρε...που τα θες ολα ετοιμα....
Εχεις μουρλαθεί;;;αν πιούμε και καμιά μπυρα μετα
Πολύ ωραίο μαγαζί ! Μπράβο τους! Όταν κατεβώ χωριό θα ανέβω Αμαλιάδα μόνο και μόνο για να πάω στο μαγαζί!Βαζω 2 φωτο του καταστήματος για να εχετε μια 1η άποψη και εικονα του χώρου!!
View attachment 81393View attachment 81394
Πολύ καλες και αυτές για το τοξότη πραβω στα παιδιάΆΡΒΥΛΑ ΒΕRETTA
Διαθέσιμα σε:
Νο: 42 & 44
(από 185€ στα 145€)
View attachment 83282View attachment 83283View attachment 83284
Το 90% της πόλης, εκει ψωνίζει....οντως εχουν κ καλες τιμες η αληθεια ειναι....Ελπίζω να τον προτιμάτε εκεί...
8.30 αλλα με την επωνοιμία ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ επανω στο φυσιγγι...απλως τα συσκευαζει σε κουτακια j&b fast καθως γεμιζει στου Δ.Τσιπούρα τη βιοτεχνία, τα δικα του φυσίγγια....8.30 τα fast
Το Toxotis 2021 το πηρα μια φορα.Περασα σήμερα απο το εν λόγο κατάστημα...
Βρεικα 2 πραγματάκια σε προσφορά λόγο εορτών και σας τα παραθέτω...
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ Toxotis 100% αδιάβροχο.
ΤΙΜΗ 45€ για τα μέλοι του Η.L.
View attachment 83278
μαθε που βαρεσαν τα κοτσυφια σημερα οι Αμαλιαδεοι και θα φερω εγω φυσίγγιαΕνημερωτικά!!
Σημερινές παραλαβές στο κατάστημα..
APE TORDO 32gr με Α1 Γαλλίας ....
Πες μου ποιοι Αμαλιαδαίοι κ ισως μαθω ψηλέ μου....μαθε που βαρεσαν τα κοτσυφια σημερα οι Αμαλιαδεοι και θα φερω εγω φυσίγγια