Άι ρε!Έτσι!
Άι ρε!Έτσι!
Τα j&b είπαμε ρε, όχι τα b&p....Σκόρδο-κρεμμύδι...Άι ρε!
Καλά είναιΓια τα "Βέλος" του Τασκώφ ποια είναι η γνώμη σας;
Ακριβο μεν, αλλα,σκοτωνει εκει που δε φαντάζεσαι....την τελευταια μερα τα εριξε ο φιλος μου στο καρτερι κ σκοτωνε απιστευτα....9.80€ òμως....Για τα "Βέλος" του Τασκώφ ποια είναι η γνώμη σας;
Μην κάνεις διαχωρισμό μεταξύ κυνηγομάγαζων μεγάλων πόλεων σε σχέση με την επαρχία , παντού έχει σωστούς αλλά και λάθος καταστηματάρχες .Δεν είναι μικρό, έχει τους χώρους του, είναι γεμάτο, έχει ποικιλία. Για μαγαζί της επαρχίας είναι μια χαρά. Ας κοιτάξουνε τα χάλια τους τα αθηναϊκά κυνηγομάγαζα που νομίζουν ότι είναι μεγάλα.
Βλέπω και cheddite tordo 7αρια ,8αρια.Άι ρε!
Τα "Hunter" ξερει κανεις σε τι τιμη τα εχει τωρα? πριν καμμια 15ετια που τα εριχνα για την τιμη του ηταν παρα πολυ καλο φυσιγγι...μετα τσιμπησε και αυτος τις τιμες και τα κοψαμε...Ακριβο μεν, αλλα,σκοτωνει εκει που δε φαντάζεσαι....την τελευταια μερα τα εριξε ο φιλος μου στο καρτερι κ σκοτωνε απιστευτα....9.80€ òμως....
Τα Αrtemis μηπως εννοεις..;;Τα "Hunter" ξερει κανεις σε τι τιμη τα εχει τωρα? πριν καμμια 15ετια που τα εριχνα για την τιμη του ηταν παρα πολυ καλο φυσιγγι...μετα τσιμπησε και αυτος τις τιμες και τα κοψαμε...
Για του Τασκωφ λέει ΚωσταΤα Αrtemis μηπως εννοεις..;;
Οχι Κωστα οπως σου απαντησε και ο φιλος @PredatoZ για του Τασκωφ ρωτησα...Τα Αrtemis μηπως εννοεις..;;
Του Τασκωφ, μονο τα Βέλος 32 εχει ως τωρα.....δεν εχω δει αλλο τυπο στο ραφι.Οχι Κωστα οπως σου απαντησε και ο φιλος @PredatoZ για του Τασκωφ ρωτησα...
Οχι Γιωργο...μονο στο FB αν δεις καποια προϊόντα.e-shop δεν έχει ;
πρέπει να εχει αν θέλει να προχωρήσει και εκτός της τοπικής αγοράς.Οχι Γιωργο...μονο στο FB αν δεις καποια προϊόντα.
Του το εχω πει 100 φορες μιας κ ειμαστε χρόνια φίλοι...αλλα, ταυτοχρονα, τρεχει στα χωραφια με καλιεργιες σιτηρών κτλ κ θα πρεπει καποιος, να ειναι συνεχως πανω ενα Η/Υ κ να διωχνει παραγγελιες τρεχοντας στα Courier.....σαφως κ ισχύει αυτο που λες.πρέπει να εχει αν θέλει να προχωρήσει και εκτός της τοπικής αγοράς.
Χαρετίσματα να του πεις Κώστα!!!Του το εχω πει 100 φορες μιας κ ειμαστε χρόνια φίλοι...αλλα, ταυτοχρονα, τρεχει στα χωραφια με καλιεργιες σιτηρών κτλ κ θα πρεπει καποιος, να ειναι συνεχως πανω ενα Η/Υ κ να διωχνει παραγγελιες τρεχοντας στα Courier.....σαφως κ ισχύει αυτο που λες.