Αβραμόπουλος Κυνηγετικά

Δεν είναι μικρό, έχει τους χώρους του, είναι γεμάτο, έχει ποικιλία. Για μαγαζί της επαρχίας είναι μια χαρά. Ας κοιτάξουνε τα χάλια τους τα αθηναϊκά κυνηγομάγαζα που νομίζουν ότι είναι μεγάλα.
Μην κάνεις διαχωρισμό μεταξύ κυνηγομάγαζων μεγάλων πόλεων σε σχέση με την επαρχία , παντού έχει σωστούς αλλά και λάθος καταστηματάρχες .

Ακριβο μεν, αλλα,σκοτωνει εκει που δε φαντάζεσαι....την τελευταια μερα τα εριξε ο φιλος μου στο καρτερι κ σκοτωνε απιστευτα....9.80€ òμως....
Τα "Hunter" ξερει κανεις σε τι τιμη τα εχει τωρα? πριν καμμια 15ετια που τα εριχνα για την τιμη του ηταν παρα πολυ καλο φυσιγγι...μετα τσιμπησε και αυτος τις τιμες και τα κοψαμε...

Τα "Hunter" ξερει κανεις σε τι τιμη τα εχει τωρα? πριν καμμια 15ετια που τα εριχνα για την τιμη του ηταν παρα πολυ καλο φυσιγγι...μετα τσιμπησε και αυτος τις τιμες και τα κοψαμε...
Τα Αrtemis μηπως εννοεις..;;

πρέπει να εχει αν θέλει να προχωρήσει και εκτός της τοπικής αγοράς.
Του το εχω πει 100 φορες μιας κ ειμαστε χρόνια φίλοι...αλλα, ταυτοχρονα, τρεχει στα χωραφια με καλιεργιες σιτηρών κτλ κ θα πρεπει καποιος, να ειναι συνεχως πανω ενα Η/Υ κ να διωχνει παραγγελιες τρεχοντας στα Courier.....σαφως κ ισχύει αυτο που λες.

Του το εχω πει 100 φορες μιας κ ειμαστε χρόνια φίλοι...αλλα, ταυτοχρονα, τρεχει στα χωραφια με καλιεργιες σιτηρών κτλ κ θα πρεπει καποιος, να ειναι συνεχως πανω ενα Η/Υ κ να διωχνει παραγγελιες τρεχοντας στα Courier.....σαφως κ ισχύει αυτο που λες.
Χαρετίσματα να του πεις Κώστα!!!
Μετά το στοκ,την ακρίβεια και τα μεταφορικά όπως είχα ξαναγράψει και μου είχε πει και ο Γιώργος, δεν με συνέφερε να αγοράζω πλέον...
Να 'ναι καλά το παλικάρι,τίμιο & λαικό!!

Μιας κ πέρασα προχθες απο το καταστημα για καφε κ κουβέντα, τσίμπισα κ ενα μπεκατσοπαντέλονο της Dispan....

20241127_195049.jpg
Έχει άνετη γραμμή κ τσέπες βαθιες εμπρος κ πίσω με velcro...+1 στο δεξί γόνατο στο πλάϊ η οποια με εξυπηρετή πολύ...κοιτουσα κ το Toxotis στα ίδια χρήματα (40€) αλλα και της HART αλλα δεν ειχαν τσεπη στο πλαϊ.

Back