Αγγλικό Σέττερ

Ωραία κατασκευή Στέφανε...
Λίγο περισσότερος χώρος για καθε σκυλί, δεν σου βγαινε?
Τα σπιτακια γιατι τα έχεις τόσο ψηλά απο το έδαφος?
είχα την ιδέα να τα προεκτείνω προς τα εμπρός για να έχουν και χώμα, στο μέλλον, τα σπιτάκια τα εχω ψηλά για να πλένω το δάπεδο με το λάστιχο και να μην βρέχονται

Στέφανε ωραία κατασκευή και νοικοκυρεμένη. Και σε μένα μου φαίνεται ότι το ύψος στα σπιτάκια θα μπορούσε να ήταν πιο χαμηλό, εκτός αν ξεγελά η φωτογραφία.

Στέφανε ωραία κατασκευή και νοικοκυρεμένη. Και σε μένα μου φαίνεται ότι το ύψος στα σπιτάκια θα μπορούσε να ήταν πιο χαμηλό, εκτός αν ξεγελά η φωτογραφία.[/QUOTE
Χρήστο όπως το είδα τα σκυλιά μπαίνουν άνετα μέσα αλώστε η απόσταση από το έδαφος κυμαίνεται από 30 έως 50 πόντους

Και γω ετσι τα χω αλλα εχει ενωμενο πλακαζ συο ύψος του κουτιού εξωτερικά.
Κερδιζεις χωρο στο.κλουβι.
Είναι ψηλά για να πλένεις ανετα κ μακρια από νερα.
Κ στο ξυλο ξσπλωνουν το . καλοκαίρι.

Τραβαω μεγαλο λουκι φιλε. Η ζωη ειναι αδικη και πολυ σκληρη. Εχασα τον πατερα μου απροοπτα και ξαφνικα στα 62 του.
Εκει παω στα μικρα χαζευω και κλαιω και περναει η ωρα...... μεγαλο κενο μεγαλος πονος.....

Τα μικρα καλα πανε ασηχαστα σαν το αφεντικο τους....
Τα συλλυπητήρια μου φίλε Λάμπρο κουράγιο και υπομονή.

Τραβαω μεγαλο λουκι φιλε. Η ζωη ειναι αδικη και πολυ σκληρη. Εχασα τον πατερα μου απροοπτα και ξαφνικα στα 62 του.
Εκει παω στα μικρα χαζευω και κλαιω και περναει η ωρα...... μεγαλο κενο μεγαλος πονος...

Τι μου λες τώρα ρε Λάμπρο! Τι να πω δεν ξέρω. Μεγάλος ο πόνος! Είναι από τις στιγμές που τα λόγια δεν βγαίνουν... Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του και καλή δύναμη σε σένα φίλε και στην οικογένειά σου!

Εκει παω στα μικρα χαζευω και κλαιω και περναει η ωρα...... μεγαλο κενο μεγαλος πονος.....

Τα μικρα καλα πανε ασηχαστα σαν το αφεντικο τους....
Συλληπητηρια Λαμπρο να ζησεις φιλε μου να τον θυμασε.....σε καταλαβενο και εγω τους εχασα νεος τους γονεις μου..................................

Back