Γιώργο πολύ όμορφος ο σκυλάκος,να τον χαίρεσαι φιλε!
Ακριβώς τα χρώματα και η εικόνα που μου αρέσουν στα σεττερ.
Γιώργο πολύ όμορφος ο σκυλάκος,να τον χαίρεσαι φιλε!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε! Ασπρόμαυρο και τρίχρωμο.. μεγάλη αγάπη..Γιώργο πολύ όμορφος ο σκυλάκος,να τον χαίρεσαι φιλε!
Ακριβώς τα χρώματα και η εικόνα που μου αρέσουν στα σεττερ.
Σας ευχαριστώ κύριε Μάκη.. είναι μέλος της οικογένειας και αυτός, γιαυτο είναι χαρούμενος..κούκλος και με βλέμμα όλο γλύκα
Να σαι καλά Χρησταρα μου και εσυ να χαίρεσαι τα δικά σου!Ομορφιές!!! Γιώργο να τον χαίρεστε και να σας χαίρεται!!!
Αναμένουμε να θαυμάσουμε Παναγιώτη! Υγιές και καλοτυχα να είναι! Να τα χαίρεσαι!Όμορφος είναι να σου χαρίσει όμορφες κυνηγετικές στιγμές
Αν και και Προσωπικά μ'αρέσουν πιο πολύ τα σετερ με πιστιλιες όπως και τα τρικολόρ η δικιά μου είναι άσπρο πορτοκαλί θα σας βάλω καμία φωτο όπως και στο αναλογο τοπικ με τα ποιντερ με το καινουργιο αποκτημα
Ωραίο το μαλλί Λάμπρο αλλά ρε φιλε και τα σπανα έχουν την χάρη τους εκεί που πρεπει.. Άμα ξέρεις απο σκυλιά και από κυνήγι παιρνεις σεττερ.... χαχαχαχαχααχαχχα
Ετσι παναγιωτη το νησι κ η περδικα μονο ποιντερΩραίο το μαλλί Λάμπρο αλλά ρε φιλε και τα σπανα έχουν την χάρη τους εκεί που πρεπει
Κάτοχος και των δύο φύλων καμία 15αετια αλλά κλείνω προς τα σπανα και λόγω πέρδικας και ζεστης στο νησι πιο πολυ
Γιωργο κούκλος ο λεβέντης σου. Γεροί να'στε να κυνηγάτε πολλά χρόνια μαζί.
Χαχαχαχ σε βρίσκω πολύ σωστό φίλε!Μπράβο γιωργαρε ωραίο το αγόρι σου.... Άμα ξέρεις απο σκυλιά και από κυνήγι παιρνεις σεττερ.... χαχαχαχαχααχαχχα
Σας ευχαριστώ κύριε Γιάννη και εσείς να χαίρεστε τα δικά σαςΓιωργο κούκλος ο λεβέντης σου. Γεροί να'στε να κυνηγάτε πολλά χρόνια μαζί.
τωρα τα θελη ο κολοσου φιλε λαμπρο διωτι προκαληςςς,,ναι βεβαιααα καλα τα σετερ στο να γεμιζης με την τριχατους κανα μαξιλαρη η και παπλωμα ακωμη για τον χειμωναααα,,Μπράβο γιωργαρε ωραίο το αγόρι σου.... Άμα ξέρεις απο σκυλιά και από κυνήγι παιρνεις σεττερ.... χαχαχαχαχααχαχχα
να την χαίρεσαι όπως και όλο το κουμάσι σου
Κούκλα η κυρία! Φτου Φτου να την χαίρεσαι!!
Τρελαρα είναι μακη δε πιάνεται ασε χαχανα την χαίρεσαι όπως και όλο το κουμάσι σου
φαίνεται από το βλέμμα ότι είναι ατίθαση;;;;
Ελπίζω να είναι τυχερό το σκυλί και να περάσετε όμορφες στιγμές