Γερός και καλοτυχος να είναι Άρη.
Γερός και καλοτυχος να είναι Άρη.
Nαι Κωστα 5 μηνων ειναι... Καλοτυχο κ τυχερο να ειναι να πεσει σε θηραματα...ευχαριστω!Νέο απόκτημα Άρη?
Να το χαιρεσαι φιλε, απο φατσα σκιζει!!!
Να το χαίρεσαι φίλε!!! Να το τρέξεις και όλα καλά θα πάνε.....πολύ πιστά σκυλιάNαι Κωστα 5 μηνων ειναι... Καλοτυχο κ τυχερο να ειναι να πεσει σε θηραματα...ευχαριστω!
Άρη να σου ζήσει και εύχομαι να σας πάνε όλα δεξιά....Καλά κυνήγια!!Με αυτο το βλεμμα στην πρωτη του επαφη με θηραμα, αυτο μου εταξε κατι Γιωρο κ το καλο που του θελω να κρατησει την υποσχεση του...
Μια βδομαδούλα Αλεξανδρούπολη θέλει του χρόνου, με την πρώτη παγωνιά του Δεκέμβρη, να γίνει μάστορας. Θα το παίξουμε εναλλακτικά, μέχρι το μεσημέρι βασίλισσα και το σούρουπο σε καμιά ρυζιά για πλανητάρχεςΜε αυτο το βλεμμα στην πρωτη του επαφη με θηραμα, αυτο μου εταξε κατι Γιωρο κ το καλο που του θελω να κρατησει την υποσχεση του...
Καλορίζικο και καλότυχο ....
Με αυτο το βλεμμα στην πρωτη του επαφη με θηραμα, αυτο μου εταξε κατι Γιωρο κ το καλο που του θελω να κρατησει την υποσχεση του...
Ό,τι καλύτερο για τη νεκρή περίοδο. Εύχομαι να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες σου!
Γερός και καλότυχος να' ναι ο σκυλάκος σου, φίλε!!!
ΜΠΕΝΕΛΟΣ!!!!!!!!Και το ονομα αυτου μπενέλος?
Και γω Νίκο νόμιζα ότι θα δω κάποιο σεττερ αμερικανικού τύπου με την ουρά 12 o clock, στην Αμερική υπάρχουν ακόμα όπως ισχυρίζονται μερικοί εκτροφείς τις έχουν κρατήσει ανοθευτες μέχρι σήμερα.Συγνώμη αλλα Υπαρχουν καθαρες γραμμες λουελιν την σήμερον ημερα?