Όντως πολύ ωραία φωτο μπράβο πάντα τέτοια.Δεν ήξερα πού να κοιτάξω εκείνη την στιγμή....την μπεκάτσα που μου παρέδιδε στα χέρια μου ή πόσο του πήγαινε το φόντο με τα χρώματα του......
View attachment 12031
Όντως πολύ ωραία φωτο μπράβο πάντα τέτοια.Δεν ήξερα πού να κοιτάξω εκείνη την στιγμή....την μπεκάτσα που μου παρέδιδε στα χέρια μου ή πόσο του πήγαινε το φόντο με τα χρώματα του......
View attachment 12031
Εξαιρετικό το κουτάβι φίλε μου 5,5 μηνών με ωραία το κεφάλι ψηλά ,απλά εγώ θα τον ηρεμουσα λίγο θα τον άφηνα να πλησιάσει λίγο ακόμα και θα τον κράταγα σε φερμα λίγο παραπάνω για να δει το πουλί ,μου φάνηκε πως δεν το είδε .Μπορεί και η κάμερα να με κορόιδεψε για την απόστασηΠολύ καλός μπράβο.
Το είδε μια χαρά... Έχεις δίκιο ότι έπρεπε να τον αφήσω λίγο ακόμα, αλλά δεν πειράζει. Ήταν έτσι και αλλιώς η πρώτη του επαφή. Αυτό που ήθελα να δω τι είδα...Εξαιρετικό το κουτάβι φίλε μου 5,5 μηνών με ωραία το κεφάλι ψηλά ,απλά εγώ θα τον ηρεμουσα λίγο θα τον άφηνα να πλησιάσει λίγο ακόμα και θα τον κράταγα σε φερμα λίγο παραπάνω για να δει το πουλί ,μου φάνηκε πως δεν το είδε .Μπορεί και η κάμερα να με κορόιδεψε για την απόσταση
Για setter αρσενικό σε αυτή την ηλικία είναι όντως αρκετά καλό...Σε λίγο καιρό θα δείξει περισσότεροΕμενα προσωπικά μου άρεσε πολύ.
Δημήτρη να τον χαίρεσαι τον μικρό και να είναι καλότυχος.Πρώτα βήματα για τον μικρό...Έχει ανηφόρα ακόμα ο μπουνταλάς...
Ευχαριστώ Μπιλ. Αν και δεν είμαι φαν των setter, στον συγκεκριμένο μικρό είδα πολύ καλά στοιχεία...Δημήτρη να τον χαίρεσαι τον μικρό και να είναι καλότυχος.
Μάγκα σε έκανε ο Λάμπροςο OSKAR με γραμες του φιλουμας πρωιν στο fvroym maniakiosfree upload pics
Αντε μη περιμενεις κατευθειαν για εκπαιδευσηΕγώ πάντως τον κουταβο μέχρι τέλος εβδομάδος τον στέλνω 1 μήνα για εκπαίδευση ,ο αδελφός του σκύλου μου είναι στον εκπαιδευτή έναν μήνα είδη και ο εκπαιδευτής έχει πάθει την πλάκα του με τον σκύλο ,ελπίζω να μοιάζει και ο δικός μου στον αδελφό του .Μορφολογικά ο σκύλος είναι εκπληκτικός και οι γονείς του ήταν τρομερά κυνηγόσκυλα και οι δύο ,νομίζω ότι αυτός ο σκύλος θα μου χαρίσει πολλα όμορφα κυνήγια .
Και που να δεις σοκ τα gordon setterΠερνάει τρομερό ο σόκ ο σκύλος όταν αλλάζει χέρια παιδιά ειδικά σεττερ ... Εκτός και αν είναι κάτι που επείγει η δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας κρίμα είναι
Σκυλαρες σε αγριο θηραμα μεγαλομενα κορυφηΑρωστεια
Ο δικός μου παθαίνει σοκ μονο όταν βλέπει τροφη ,όλα τα άλλα στα τέτοια του ,πέραν τούτου εγώ Αθήνα ,δουλειά πρωί απόγευμα ,αυτά που θα κερδίσει ο σκύλος σε έναν μήνα εγώ θα του τα προσφέρω σε τρεις μήνες.Περνάει τρομερό ο σόκ ο σκύλος όταν αλλάζει χέρια παιδιά ειδικά σεττερ ... Εκτός και αν είναι κάτι που επείγει η δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας κρίμα είναι
αν έχει σκληρό χαρακτήρα είναι μεγάλο + στο θέμα προσαρμογής .Ο δικός μου παθαίνει σοκ μονο όταν βλέπει τροφη ,όλα τα άλλα στα τέτοια του ,πέραν τούτου εγώ Αθήνα ,δουλειά πρωί απόγευμα ,αυτά που θα κερδίσει ο σκύλος σε έναν μήνα εγώ θα του τα προσφέρω σε τρεις μήνες.